Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι στην forthnet στο 2play Economy και σκέφτομαι να πάω στην cyta.

Με 16 ευρώ τον μήνα μου φαίνετε πολύ οικονομικότερη.

Τι λέτε;;;

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος η Cyta δινει voip τηλεφωνια.Αυτο σημαινει οτι αν δεν μενεις μονος σου θα πεσει πολυ κυνηγι απο τους γονεις σου.

Περιληπτικα voip ειναι οταν το τηλεφωνο το βαζεις πανω στο router να λειτουργησει με πολλα κατα (δεν παιζουν ολες οι πριζες στο σπιτι ,κολλαει συνεχεια και χρειαζεται restart να παιξει το τηλ ,αν εχει προβλημα με το νετ τοτε θα μεινεις και χωρις τηλ κτλ)

Ρωτα αν ειναι

Δημοσ.

εγω εχω cyta πραγματι ειναι οικονομικο.16 το μηνα.και εχω βαλει τηλ.πανω στο router.αλλα

δοξα το θεο μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα κανενα ουτε με ταχυτητες ουτε με τιποτα αλλο.και

το τηλ.μου λειτουργη κανονικα.και ειμαι μεσα στη θεσσαλονικη μηπως παιζει ρολο και αυτο.

πληροφοριακα απανταω. :-D

Δημοσ.

Καλά πάει μέχρι στιγμής η CYTA. Την περασμένη εβδομάδα διάβαζα κάτι για ένα γενικευμένο πρόβλημα στο δίκτυο αλλά δεν έχω CYTA οπότε δεν ξέρω αν ισχύει. Το θέμα του VoIP προσωπικά εμένα με χαλάει λίγο, αφού είναι πρόβλημα για μένα όταν δεν έχω ρεύμα πχ να μην έχω τηλέφωνο ή να αναγκάζομαι να έχω όλα τα καλώδια, routers, τηλέφωνα σε ένα μέρος στο σπίτι.

Δημοσ.

To προβλημα με τα τηλέφωνα λύνεται με μια αντιστροφη κυκλώματος πάντως (ή οπως λέγεται) αρκεί να υπάρχει ελευθερο καλώδιο στην εγκατάσταση του σπιτιου.

Δημοσ.

Ποιο ακριβώς πρόβλημα λύνεται με τα τηλέφωνα? Αφού το τηλ θα βγαίνει από το μοντεμ. Άμα δεν έχει ρεύμα δεν θα έχει και τηλέφωνο. Ποιο πακέτο της CYTA έχει 16?

Δημοσ.

να μην μπορείς να μεταφέρεις το τηλέφωνο μακριά αό το router είναι λίγο βλακεία αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. πάντως @eddie αν νομίζεις ότι δεν σε ενδιαφέρουν τα μειονεκτήματα του voip, προχώρα...

Δημοσ.

Ποιο πακέτο της CYTA έχει 16?

Το 2play 4Mbps, δες εδώ http://www.cyta.gr/index.php?ID=2_play_home#anch1

Δηλαδή για να καταλάβω. Στο σπίτι έχω τρεις πρίζες τηλεφώνου, από τις οποίες δουλεύω τις δύο. Στην μία έχω βάλει ένα εξαρτηματάκι που βγάζει δύο εξόδους, στην μία έξοδο έχω σηνδεδεμένο το τηλέφωνο μαζί με ένα φιλτράκι και στην άλλη έξοδο έχω το ασύρματο modem της forthnet που συνδέομαι με το laptop. Στην άλλη πρίζα έχω συνδεδεμένο ένα ενσύρματο modem που είχα παλιά από την conn-x που δίνω στο desktop.

Αν πάω στην cyta δεν θα λειτουργούν έτσι;;;

Η διακοπή ρεύματος δεν με απασχολεί και πολύ.

Δημοσ.

έχω βάλει την έξοδο τηλ του router σε μία πρίζα τηλ και έτσι έχω τηλ σε όλα τα σημεία του σπιτιού μου

Δημοσ.

έχω βάλει την έξοδο τηλ του router σε μία πρίζα τηλ και έτσι έχω τηλ σε όλα τα σημεία του σπιτιού μου

Δηλαδή το router παίρνει από μια πρίζα και σύνδεσες την έξοδο τηλ. του router σε μια άλλη πρίζα;

Δημοσ.

το router παίρνει κατευθείαν από το καλώδιο πού έρχετε απ' έξω και από το router μπαίνει σε οποιαδήποτε μπρίζα του σπιτιού και διανέμετε σε όλες.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω. Στο σπίτι έχω τρεις πρίζες τηλεφώνου, από τις οποίες δουλεύω τις δύο. Στην μία έχω βάλει ένα εξαρτηματάκι που βγάζει δύο εξόδους, στην μία έξοδο έχω σηνδεδεμένο το τηλέφωνο μαζί με ένα φιλτράκι και στην άλλη έξοδο έχω το ασύρματο modem της forthnet που συνδέομαι με το laptop. Στην άλλη πρίζα έχω συνδεδεμένο ένα ενσύρματο modem που είχα παλιά από την conn-x που δίνω στο desktop.

Αν πάω στην cyta δεν θα λειτουργούν έτσι;;;

Η διακοπή ρεύματος δεν με απασχολεί και πολύ.

Δεν ξέρει κάποιος να μου πει;

Δημοσ.

η cyta δουλεύει διαφορετικά φιλε μου

όλα αυτά θα τα βγάλεις τι δέν κατάλαβες πιό πανω πού σού είπα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...