KilliK Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 εχω το εξης προβλημα με το standby mode των Windows. Για την ακριβεια με το sleep mode (S3 state). Eνω το ενεργοποιω κανονικα χειροκινητα,αν αφησω τα Win για πολυ ωρα με αυτο (πανω απο 2 ωρες) και παω να κανω resume,αυτα bootaroun αντι να κανουν resume απο κει που τα ειχα αφησει. Αν ειναι σε sleep mode για λιγη ωρα (καμια ωρα),κανουν κανονικα resume. Αυτο ομως δεν συμβαινει παντα,μερικες φορες κανουν κανονικο resume ακομα και αν βρισκονται σε sleep mode για πολλες ωρες. Εχω ελεγξει τις διαφορες βασικες ρυθμισεις (Βιος,Power profiles,etc) που αναφερουν διαφορα troubleshooting sites,εχω δοκιμασει standby mode χωρις να τρεχω κανενα προγραμμα,με τελειως κλειστες καποιες εξωτερικες συσκευες κτλ αλλα το προβλημα παραμενει. Καμια αλλη ιδεα τι μπορει να προκαλει αυτο το προβλημα; Διαφορετικα αν ειναι να απερνεργοποιησω τελειως το Hibernation των win,αφου καταλαμβανει το hibernation file 8gb στον system ssd μου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Η ram σου ειναι ιση με το hiberfil.sys?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.