arlondis Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Για σας έχω το laptop siemens amilo pa 3515 και είχε πρόβλημα με το wifi είπαν να το ανοίξω να δω πας και βγήκε κάνα καλώδιο από την κεραία όταν το ξανά μάζεψα το ανάβω και δεν ανάβει η οθόνη μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει ευχάριστο.
zenwalk Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 δες μηπως κουνησες την καλωδιοταινια που παει στο mobo
arlondis Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 όταν ανοίγει το laptop ούτε φωνή βγάζει ότι άνοιξε
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 ξανανοιξε το και κανε οτι εκανες και πριν και βιδωσε καλα τις βιδες. τωρα για το wi-fi τσεκαρε τους drivers...
arlondis Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ευχάριστο και τους δυο λύθηκε το πρόβλημα. Dbzakias2 το wifi το αναγνωρίζει κανονικά το laptop όμως δεν βρίσκει ασύρματα δίκτυα.
vagosofron Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και εχω το ιδιο μοντελο ειπα να γραψω εδω. Το μηχανημα παρουσιαζε προβλημα ( αναβε αλλα δεν φορτωνε τα windows και πετουσε μηνυμα για επιδιορθωση)ενω ετρεχε vista, οποτε αποφασισα να βαλω τα 7. Μετα απο πολυ κοπο ( κολλουσε και με αφηνε στη μεση της διαδικασιας) καταφερα να τα εγκαταστησω. Ανοιξε 2-3 φορες, αλλα μετα παλι τα ιδια. Το πηγα σε τεχνικο και μου ειπε οτι ειναι η μητρικη και πως μπορει να φταιει ειτε η ενσωματωμενη καρτα γραφικων ή η τροφοδοσια. Θα μπορεσω λετε να βρω καμια μητρικη μεταχειρισμενη ή παω για 150€ που μου ζηταει για την επισκευη?
vagosofron Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ειχα μια ιδεα, μπορει να ακουστει γελοια, αλλα θα την προτεινω. Τελικα το κοστος για τν επισκευη ξεπερναει τα 200€, οποτε σκεφτηκα... Εαν κρατησω τον σκληρο, υπαρχει περιπτωση να φτιαξω ενα mini tower στο οποιο να μπορεσω να χρησιμοποιησω ΚΑΙ τον επεξεργαστη (Turion X2 RM-70) ΚΑΙ τις μνημες (1x2gb sodimm) ΚΑΙ το dvd-rom του? Το εν λογω μηχανημα θα ειναι μονιμα συνδεδεμενο σε 32 tv και θα χειριζεται με ασυρματο πληκτρολογιο/ποντικι. Ουτε παιχνιδια ουτε βαρια προγραμματα...μονο Internet. Αν μπορει καποιος να μου πει καποια μητρικη συμβατη με τα παραπανω, καρτα γραφικων κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα