epica1977 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 θελω να συνδεσω στο μοντεμ ρουτερ σκληρο δισκο...εχω το μαυρο μοντεμ τησ πιρελη cyta....μεσα στισ ρυθμησεισ του μοδεμ λει file server,FTP SERVER,WEB FTP SERVER K exoyn μεσα ρυθμησεισ δεν χερο τι να ρυθμισω κ πωσ..για να το βρει το λαπτοπ. υπαρχει καποιοσ οδηγοσ...?για το πωσ θα το κανω.
looneygeorge Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Αν μπορεις δωσε λιγο καλυτερη περιγραφη τι εχεις κανει μεχρι στιγμης και που θες να καταληξεις. Θες να συνδεσεις καποιο εξωτερικο δισκο με δυνατοτητα δικτυωσης πανω στο router ωστε να τον "βλεπει" ενα laptop μεσω αυτου? Ή θες καποιον δισκο απο pc να τον κανεις κοινοχρηστο ωστε να τον βλεπουν και αλλοι υπολογιστες?
epica1977 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 θελω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο να συνδεθη πανω στο ρουτερ κ να το βλεπω απο το λαπ τοπ...το ροθτερ μοθ βγαζει usb k to συνδεσα κ το βλεπω στην σελιδα του μοδεμ...αλλα θελει ρυθμησεισ...
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 εσυ στην ουσια θελεις file server.ουτε web server θες ουτε ftp για να κανεις δουλεια.εναν απλο file server θες.
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 τι επιλογες σου δινει?δεν εχω συνδεσει ποτε δισκο πανω σε Usb του ρουτερ για τον λογω οτι παντα ειχα Nas και το συνδεεα πανω στηνethernet απευθειας. β.ΔΙΟΡΘΩΣΗ.τωρα που δοκιμασα να βαλω ενα usb stick πανω στο thomson μου 784 μου βγαζει τα παρακατω.λογικα και για σενα θα πρεπει να υπαρχει κατι παρομοιο στα μενου δηλαδη να διαλεξεις workgroup κτλ. http://imageshack.us/photo/my-images/830/adasdase.jpg/ και εσυ θες file server.ftpθα ειναι για να βλεπουν λογικα απεξω το δισκο με καποιο ftp .το ιδιο και για σενα βεβαια μεσα απο το Pc σου .χρησιμο για τους απεξω ποιο πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.