Προς το περιεχόμενο

Απο On Telecoms σε forthnet?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορω να το δω αυτο φιλε?

Μέσα στο status h στα statistics του router εκει που γράφει φυσιολογικα το download και το upload θα ειναι.

Ακόμα καλύτερα ειναι με το orbMT

Δημοσ.

επειδη χλωμο να εχει το pirelli to παραπανω προγραμμα ...

ανοιγεις explorer h firefox 192.168.1.1 ->on kai on->adsl->status

Δημοσ.

Οριστε!

ADSL: CONNECTED

Mode: G.992.5 (ADSL2+)

Upload: 597 Kbps.

Download: 8054 Kbps.

WAN IP: 92.118.192.127

Subnet Mask: 255.0.0.0

Gateway: 91.132.1.134

Primary DNS: 91.132.4.4

Secondary DNS: 91.132.4.20

μηπως εχεις 8αρα και οχι 16αρα

δεν έχεις και καμιά τρελή ταχύτητα πάντως. Αν δίνεις ήδη 45 στην On, μόνο να κερδίσεις έχεις. Για ποιά προσφορά σου είπαν όμως. Ξέρω ότι υπήρχε μία που δίνει έκπτωση στους λογαριασμούς nova και forthnet και είναι και μία που δίνει φτηνότερα το sports pack για κάποιους μήνες. Πόσα σου είπαν θα δίνεις και για τα 2;

Μου ειπαν συνολικα nova+forthnet θα μου ερχεται 55 ευρω!!

Με την on εχω ταχυτητα υποτιθεται 16 mpbs και πιανω 8,αφου με την forthnet υποτιθεται πως θα εχω 24 mpbs δεν θα πιανω παραπανω απο 8?

δεν παει αναλογικα.αν καποιος πιανει 8 στα 16 θα πιανει 8 και στα 24.η διαφορα θα υπαρχει λογω εξοπλισμου και β.λογω 6 margin αντι για 8-9 που δινοιυν οι αλλοι

Φυσικα,οπως ειπα και παραπανω εφοσον τωρα αντι για 16 mpbs πιανω 8,τοτε με 24 mpbs πιστευω οτι θα πιανω γυρω στα 10!

ας μας γραψεις margin και attenuation να δουμε ποσο εχεις.

Δημοσ.

αυτα τα στατιστικα τα εχεις με 8mb?αν δεν κανω λαθος αυτα αλλαζουν αναλογα με την ταχυτητα(για μεγαλες διαφορες εννοω)που εχεις κλειδωσει..

οπως και να χει τα στατιστικα ειναι καλα αλλα κατι δεν παει καλα.δεν γινεται να κλειδωνεις 500kb upload.

δηλωσε βλαβη στην ον τηλ. 13802

μηπως εχεις το πακετο με τα 8mb?

Δημοσ.

Οριστε!!

Noise Margin:

Upstream:8 dB

Downstream:7 dB

Attenuation

Upstream:9 dB

Downstream:15 dB

αυτα τα στατιστικα τα εχεις με 8mb?αν δεν κανω λαθος αυτα αλλαζουν αναλογα με την ταχυτητα(για μεγαλες διαφορες εννοω)που εχεις κλειδωσει..

οπως και να χει τα στατιστικα ειναι καλα αλλα κατι δεν παει καλα.δεν γινεται να κλειδωνεις 500kb upload.

δηλωσε βλαβη στην ον τηλ. 13802

μηπως εχεις το πακετο με τα 8mb?

και ομως 16 πρεπει να εχει και να παιζει 8 γιατι βλεπω margin 7,8

οποτε ενα απο τα παρακατω γινεται.

η εχει προβλημα ο χαλκος

η εχει προβλημα η εσωτερικη του καλωδιωση και κλειδωνει τοσο χαμηλα

η δεν παιζει σε adsl2+ και παιζει σε απλο adsl

Δημοσ.

Μου ειπαν συνολικα nova+forthnet θα μου ερχεται 55 ευρω!!

Με την on εχω ταχυτητα υποτιθεται 16 mpbs και πιανω 8,αφου με την forthnet υποτιθεται πως θα εχω 24 mpbs δεν θα πιανω παραπανω απο 8?

Η διαφορά με τη forthnet είναι το ότι σου δίνουν όσα mb υποστηρίζει το δίκτυο της περιοχής σου,

το οποίο πιστεύω είναι πολύ πιο δίκαιο.

πχ στο παλιό μου σπίτι που είχα οτε, πλήρωνα 24άρα σύνδεση ενώ έμαθα ότι το δίκτυο της περιοχής φτάνει μέχρι

τα 15 ..

Θα ρωτήσεις στη forthnet πόσα πιάνεις στην περιοχή σου και θα σου πούνε.

+Κάποιες ώρες της ημέρας πχ το μεσημέρι θα έχεις χαμηλότερες ταχύτητες (αυτό συμβαίνει πιστεύω σε όλους τους παρόχους)

Δημοσ.

αν θέλεις nova πιστεύω είναι καλή η προσφορά να βάλεις και forthnet μαζί έτσι και αλλιώς με αυτά που λένε τα παιδιά, το πιο σίγουρα θα έχεις ή το ίδιο ή καλύτερο internet.

Δημοσ.

Η διαφορά με τη forthnet είναι το ότι σου δίνουν όσα mb υποστηρίζει το δίκτυο της περιοχής σου,

το οποίο πιστεύω είναι πολύ πιο δίκαιο.

πχ στο παλιό μου σπίτι που είχα οτε, πλήρωνα 24άρα σύνδεση ενώ έμαθα ότι το δίκτυο της περιοχής φτάνει μέχρι

τα 15 ..

Θα ρωτήσεις στη forthnet πόσα πιάνεις στην περιοχή σου και θα σου πούνε.

+Κάποιες ώρες της ημέρας πχ το μεσημέρι θα έχεις χαμηλότερες ταχύτητες (αυτό συμβαίνει πιστεύω σε όλους τους παρόχους)

Η forthnet Εχει μονο ενα πακετο στο ιντερνετ που ειναι μεχρι 24.ειτε η γραμμη σου μπορει να φτασει 2 Mbit Λογω αποστασης ειτε 10 ειτε 20 σου δινει μεχρι 24.οσο μπορεις να πιασεις.

απλα κανεις δεν μπορει να σου πει ακριβως ποσο θα πιασεις γιατι δεν ειναι θεμα αποστασης ειναι και θεμα ρουτερ και θεμα γραμμης.

τωρα το θεμα μεσημερι κτλ εχει να κανει ωρες αιχμης ποσο πιτα ειναι μια εταιρεια με συνδεση με το εξωτερικο και ποσο πιτα ειναι το dslam.

με βαση τωρα το 15 attenuation θα μπορουσες να παιξεις και 18 19.με βαση αυτα που εχεις τωρα αν πραγματι η γραμμη σου ειναι τοσο χαλια και δεν οφειλεται στην on η σε καποιο προβλημα στο σπιτι σου τοτε θα παιξεις κανα mbit παραπανω απο αυτο.ευχησου να μην ειναι ο χαλκος του οτε και παιζεις τοσο χαλια γιατι σε βλεπω να δινεις βλαβη με το καλημερα.και εφοσον δεν εχεις ζητησει νεα γραμμη η ανενεργο βρογχο τοτε θα παρεις το ιδιο ζευγαρι χαλκου που εχεις τωρα με την On

Δημοσ.

Με τέτοια γραμμή είναι κρίμα να έχεις αυτά τα νούμερα!

Σίγουρα μια αλλαγή σε forthnet δεν γίνεται να σου κάνει κακό. Δεν ξέρω αν η on γίνεται με κάποιο τρόπο να σου κρατάει χαηλά τον συγχρονισμό. Από την άλλη μήπως να το διασφαλίσεις από τώρα και να ζητήσεις να σε πάνε σε άλλο ζεύγος χαλκού? Γίνεται αραγε?

Δημοσ.

Με τέτοια γραμμή είναι κρίμα να έχεις αυτά τα νούμερα!

Σίγουρα μια αλλαγή σε forthnet δεν γίνεται να σου κάνει κακό. Δεν ξέρω αν η on γίνεται με κάποιο τρόπο να σου κρατάει χαηλά τον συγχρονισμό. Από την άλλη μήπως να το διασφαλίσεις από τώρα και να ζητήσεις να σε πάνε σε άλλο ζεύγος χαλκού? Γίνεται αραγε?

αν του ειχαν βαλει profile συνηθως φαινεται στο downstream margin.συνηθως γιατι μπορει να ειναι λιγο customia και να μην φαινεται απλα δεν εχουν λογο να το κανουν εκτος αν ειχαν δει οτι εχει αποσυνδεσεις .αλλα μπορει να τους παρει ενα τηλ και να τους ρωτησει.φαινεται δηλαδη απο τα συστηματα τους αν ειναι περασμενο καποιο προφιλ.δεν ξερω αν μπορει ο ιδιος να αλλαξει profil .σε καποια εταιρεια γινεται αλλα δεν θυμαμαι.που διαλεγεις profile και αμα θες fast η interleave.νομιζω h on το κανει.

για να παει σε αλλο ζευγος χαλκου η ζηταει ανενεργο βρογχο απο την forthnet η ταυτοχρονα με την on παιρνει και γραμμη απο την forthnet απλα αμα δεν τον ζητησει σαν ανενεργο με το ιδιο νουμερο τοτε θα παρει αλλο νουμερο.αν δεν ζητησει τιποτα τοτε θα τον ενεργοποιησουν πανω στην υπαρχουσα γραμμη που ειναι το κλασσικο εννοειται γιατι δεν χρειαζεται να ενωθει τιποτα και παιζεις θεωρητικα πιο αμεσα χωρις να χρειαστει να ερθει τεχνικος κτλ.

Δημοσ.
για να παει σε αλλο ζευγος χαλκου η ζηταει ανενεργο βρογχο απο την forthnet

Αυτό μπορεί να το ζητήσει κάποιος; Νόμιζα ότι είναι απόφαση του παρόχου αν θα σε πάει σε ανενεργό ή αν θα σε ενεργοποιήσει πάνω από την ίδια γραμμή.

Δημοσ.

σε forthnet εχω δει πολλες εταιρειες να μπαινουν σε professional πακετο και να ενενεργοποιειται ανενεργος βρογχος(καινουριος βρογχος) με το ιδιο τηλεφωνο.εφοσον γινει η μεικτονομιση και παιζουν ολα οκ τοτε γυρνανε και οι φορητοτητες.τα καλα και τα μειον.το καλο ειναι οτι πρωτα παιζεις και μετα απενεργοποιειται η γραμμη.το κακο αν δεν υπαρχει νεα γραμμη της εκατσες και αν η καινουρια γραμμη εχει προβλημα ουσιαστικα περιμενεις..αλλα ειναι μια καλη λυση οταν εχεις σιγουρα χαλια γραμμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...