Προς το περιεχόμενο

Απο On Telecoms σε forthnet?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!Ειναι το πρωτο μου ποστ εδω και χαιρομαι που βρηκα το σαιτ σας!!

Αυτη την στιγμη εχω on telecoms και δινω τον μηνα γυρω στα 45 ευρω...Με πηραν τηλεφωνο απ την forthnet και μου ειπαν για μια προσφορα οτι μαζι με την νοβα που ηδη εχω θα πηγαινει γυρω στα 55 τον μηνα,αρα εχω κερδος γυρω στα 40 ευρω(αφου η νοβα μου ερχεται στα 50 τον μηνα).Θα θελα την γνωμη σας σχετικα με το δικτυο της forthnet,ειναι αξιοπιστο?Μου ειπαν για 24mbps,θα πιανω οντως καλες ταχυτητες?

Δημοσ.

-νοβα starter pack?

-οτι επιανες και πριν με +- 1-2mb

-εχεις κλεισει χρονο στην on?αν ναι ενα 20ε για να φυγεις αλλιως 80ε

Δημοσ.

-νοβα starter pack?

-οτι επιανες και πριν με +- 1-2mb

-εχεις κλεισει χρονο στην on?αν ναι ενα 20ε για να φυγεις αλλιως 80ε

Οχι φιλε,nova sports pack εχω.Εχω κλεισει χρονο ναι,για την ακριβεια πρεπει να ναι σιγουρα 2-3 χρονια.

Δημοσ.

Εγώ εχω την forthnet με nova 1 χρόνο τώρα απο θέμα internet ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος (σε σχέση με οτε που ειχα πριν συγχρονίζω παραπάνω)

Οσο αναφορά το τηλέφωνο ειμουν στην αρχή λίγο διστακτικός αλλα τελικά δεν παρατηρώ καμια διαφορά με οτε μην πώ ακόμα πιο καθαρό ειναι το σήμα.

Γενικά αξίζει η προσφορά forthnet και nova μαζί.

Όσο αναφορά τις ταχύτητες κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί οτι θα πιάνεις καλύτερες η χειρότερες ταχύτητες με forthnet ,εξαρτάται απο πολούς παράγοντες όπως πόσο μακριά εισαι απο το dslam σε τι κατάσταση ειναι τα καλώδια στο σπίτι σου router κτλπ

To ιδανικό θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον εκει που μένεις αν έχει forthnet για να σου πει τις εντυπώσεις του

Edit: Τώρα στα πόσα συγχρονίζεις ?

Δημοσ.

Edit: Τώρα στα πόσα συγχρονίζεις ?

Σε χανω λιγο...(Δεν ξερω και πολλα οπως καταλαβαινεις!)

Εννοεις ποσα mbps πιανω τωρα?

Δημοσ.

Σε χανω λιγο...(Δεν ξερω και πολλα οπως καταλαβαινεις!)

Εννοεις ποσα mbps πιανω τωρα?

Ακριβώς αυτο,και βασικά καλο θα ήταν αν μπορούσες να έμπενες στο router σου να μας έδινες μερικά στατιστικά για την γραμμή σου download upload κτλπ

Δημοσ.

Ακριβώς αυτο,και βασικά καλο θα ήταν αν μπορούσες να έμπενες στο router σου να μας έδινες μερικά στατιστικά για την γραμμή σου download upload κτλπ

Οριστε!

ADSL: CONNECTED

Mode: G.992.5 (ADSL2+)

Upload: 597 Kbps.

Download: 8054 Kbps.

WAN IP: 92.118.192.127

Subnet Mask: 255.0.0.0

Gateway: 91.132.1.134

Primary DNS: 91.132.4.4

Secondary DNS: 91.132.4.20

Δημοσ.

δεν έχεις και καμιά τρελή ταχύτητα πάντως. Αν δίνεις ήδη 45 στην On, μόνο να κερδίσεις έχεις. Για ποιά προσφορά σου είπαν όμως. Ξέρω ότι υπήρχε μία που δίνει έκπτωση στους λογαριασμούς nova και forthnet και είναι και μία που δίνει φτηνότερα το sports pack για κάποιους μήνες. Πόσα σου είπαν θα δίνεις και για τα 2;

Δημοσ.

λογικά θα σου πρότειναν αυτό αυτό. η προσφορά που σου έδωσαν φαίνεται καλή αλλά να το ψάξεις καλύτερα όπως αυτό που είπε ο/η anta_n. από δίκτυο, η forthnet είναι μια χαρά όσον αφορά εμένα που την χρησιμοποιώ....

Δημοσ.

Μου ειπαν συνολικα nova+forthnet θα μου ερχεται 55 ευρω!!

Με την on εχω ταχυτητα υποτιθεται 16 mpbs και πιανω 8,αφου με την forthnet υποτιθεται πως θα εχω 24 mpbs δεν θα πιανω παραπανω απο 8?

Δημοσ.

Μου ειπαν συνολικα nova+forthnet θα μου ερχεται 55 ευρω!!

Με την on εχω ταχυτητα υποτιθεται 16 mpbs και πιανω 8,αφου με την forthnet υποτιθεται πως θα εχω 24 mpbs δεν θα πιανω παραπανω απο 8?

Να ξέρεις οτι θα έρχονται 2 διαφορετικοί λογαριασμοί όμως,κάθε δίμηνο για forthnet και κάθε μήνα για nova.

Αν και δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανένας ποσο θα πιάνεις πιστεύω όμως οτι θα εισαι παραπάνω τώρα το πόσο κανείς δεν ξέρει μεχρι να συνδεθείς

Δημοσ.

Πάντως αν τώρα πιάνεις 8, μη περιμένεις να πας και στα 24 όποιον και να βάλεις. Τουλάχιστον θα γλυτώσεις λεφτά από το συνδυαστικό.

Δημοσ.

Πάντως αν τώρα πιάνεις 8, μη περιμένεις να πας και στα 24 όποιον και να βάλεις. Τουλάχιστον θα γλυτώσεις λεφτά από το συνδυαστικό.

Φυσικα,οπως ειπα και παραπανω εφοσον τωρα αντι για 16 mpbs πιανω 8,τοτε με 24 mpbs πιστευω οτι θα πιανω γυρω στα 10!

Δημοσ.

οχι δεν παει ετσι...κατα 90% αντε να κερδισεις ή να χασεις εως 2mb(και αυτο μαλλον λογο διαφορετικου μοντεμ).

αυτα που θα επρεπε να δειξεις ειναι εκει που λεει attenuation+margin του download.αν εισαι κοντα στο 40 ξεχνα τις μεγαλες ταχυτητες

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=21205

Δημοσ.

οχι δεν παει ετσι...κατα 90% αντε να κερδισεις ή να χασεις εως 2mb(και αυτο μαλλον λογο διαφορετικου μοντεμ).

αυτα που θα επρεπε να δειξεις ειναι εκει που λεει attenuation+margin του download.αν εισαι κοντα στο 40 ξεχνα τις μεγαλες ταχυτητες

Που μπορω να το δω αυτο φιλε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...