chmo Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Προσπαθώ να κάνω μία εργασία μου αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει έτσι όπως το σκέφτομαι. Λιπών έχω κάποια 3D μοντέλα σε X3DOM (HTML5) στα οποία ο χρήστης πρέπει να αλαλάζει το χρώμα του μοντέλου. Στην απλή του μορφή όπου το αντικείμενο είναι μέσα σε <div> το χρώμα μπορεί να το αλλάζει με την εξής function > function setColor(color){ material="<Material ambientIntensity='1' diffuseColor='"; material+=a(color,'diffuseColor'); material+="' shininess='"; material+=a(color,'shininess'); material+="' specularColor='"; material+=a(color,'specularColor'); material+="' type='"; price=0; if(is(a(color,'metalic'))){ price=1500; material+='Metalic'; }else{ price=500; material+='Simple'; } material+="' price= '"; material+=price; material+="'/>"; displayResult(); elem=document.getElementById("body-material"); elem.setAttribute('diffuseColor',a(color,'diffuseColor')); elem.setAttribute('shininess',a(color,'shininess')); elem.setAttribute('specularColor',a(color,'specularColor')); } Εγώ όμως το 3D αρχείο θέλω να το κάνω load μέσα σε ένα IFRAME και μετά ο χρήστης να περνάει τις νέες παραμέτρους στο αρχείο που έχει κάνει load. Υπάρχει δυνατότητα να στέλνω νέες παραμέτρους και να μου κάνει το render κατευθείαν? Όπως δηλαδή το έχω σε div. Ο λόγος που το βάζω σε IFRAME είναι γιατί θέλω να μπορώ να εμφανίζω διαφορετικά μοντέλα μέσα στην ίδια σελίδα. Αν δεν μπορώ να το κάνω έτσι όπως σκέφτομαι υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος??? Ευχαριστώ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.