Captain_Morgan Δημοσ. 20 Απριλίου 2003 Δημοσ. 20 Απριλίου 2003 Κατασκευάζω ένα site σε php. Ο χρήστης πρέπει να κάνει login στην αρχή. Μετά όμως δεν μου αρκεί να του δίνω πρόσβαση μια και καλή σε σελίδες και τέρμα. Με ενδιαφέρει να έχω ανα πάσα στιγμή στη διάθεσή μου το username του. Σκέφτηκα λοιπόν να περνάω το Username πο σελίδα σε σελίδα συνέχεια. 1)Γίνεται αυτό; 2)Υπάρχει κανένας πιο ωραίος τρόπος να το κάνω αυτό; (πχ permanent global variables ή κάτι τέτοιο);
apoc Δημοσ. 20 Απριλίου 2003 Δημοσ. 20 Απριλίου 2003 Session object. To session object ειναι αποθηκη μεταβλητων οι οποιες ζουν γενικα οσο διαρκει η συνδεση του client με την εφαρμογη σου. Και ειναι ορατες σε ολες τις σελιδες της εφαρμογη σου. http://hotwired.lycos.com/webmonkey/00/05/index2a_page6.html?tw=programming
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 το session_start(), session_register("metavliti") δεν ξέρω κατά πόσο σε εξυπηρετεί.
mkst Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Eiani metablhtes pou den xreiazetai na oriseis: $user = $_SERVER['PHP_AUTH_USER'] $pass = $_SERVER['PHP_AUTH_PW'] Logika 8a sou doulepsei....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.