Προς το περιεχόμενο

Kαταγγελία για μη έκδοση απόδειξης - ΠΩΣ;

nantia_rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουκούλα.

Αν σου πω "κοίτα να δείς θα σε καταγγείλω" και μετά πάω και κάνω καταγγελία ασχέτως του τι θα μου πείς εσύ, είμαι Αρτέμης ή οχι.

Δημοσ.

Επικοινώνησα με το 1517 και μου είπαν ότι οι καταγγελίες μπορούν να γίνουν είτε τηλεφωνικός, είτε γραπτώς. Τελικά τους την έστειλα μέσο mail, επώνυμα. Για να δούμε αν θα ασχοληθούν...

Δημοσ.

Αν σου πω "κοίτα να δείς θα σε καταγγείλω" και μετά πάω και κάνω καταγγελία ασχέτως του τι θα μου πείς εσύ, είμαι Αρτέμης ή οχι.

Είπα σε ανύποπτο χρόνο πως εννοώ εγώ την καταγγελία.Μη μου κάνεις χειραψίες τώρα.

Αφού την ανθίστηκες στο ποίμα μου.

Δημοσ.

troll mode on

αυτο ειναι ερωτηση η καταφαση? :P

μπορούν να γίνουν είτε τηλεφωνικός

καταλογος?

troll off

θα σε ενημερωσουν για την προοδο της καταγγελιας? :rolleyes:

Δημοσ.

Kατοπιν εορτης τι καταγγελια να κσνεις, επρεπει εκεινη τη στιγμη να απαιτησεις αποδειξη αλλιως δε θα πληρωνες.

Την αποδειξη τη θες για να μεγαλωσεις το αρχειο σου ή για να "στρωσεις" το συγκεκριμενο φοροφυγαδα?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Xθες πηγα σε ενα μαναβικο να παρω ενα καρπουζι. Το ζυγιζει η τυπισσα/ιδιοκτητρια μου λεει "τοσα ευρω" και μου δινει την αποδειξη.

Παω σπιτι, παρατηρω την αποδειξη, δεν ειχε ΑΦΜ. Ξαναπαω εκει, της λεω, "συγγνωμη αυτο ειναι νομιμη αποδειξη?". Οχι κυριε μου λεει, αυτο ειναι η αποδειξη απο την ζυγαρια, κανονικη αποδειξη βγαζω απτην ταμιακη! Σημειωτεων οτι η αποδειξη "της ζυγαριας" ειναι πανομοιτυπη με αυτην της ταμιακης, θελει να παρατηρησεις προσεκτικα δηλαδη.

Ε, εφυγε επιτοπου καταγγελια με το που βγηκα απτο μαγαζι. Δεν ξερω αν θα ασχοληθουνε μαζι της, αλλα την καρφωτη την εφαγε οχι επειδη δεν εδινε αποδειξεις αλλα επειδη περναει τους πελατες για ζωα και τους δινει αλλη αποδειξη για να νομιζουν οτι πηραν.

Ξεσκιστε τους, απλα και ομορφα.

Δημοσ.

Xθες πηγα σε ενα μαναβικο να παρω ενα καρπουζι. Το ζυγιζει η τυπισσα/ιδιοκτητρια μου λεει "τοσα ευρω" και μου δινει την αποδειξη.

Παω σπιτι, παρατηρω την αποδειξη, δεν ειχε ΑΦΜ. Ξαναπαω εκει, της λεω, "συγγνωμη αυτο ειναι νομιμη αποδειξη?". Οχι κυριε μου λεει, αυτο ειναι η αποδειξη απο την ζυγαρια, κανονικη αποδειξη βγαζω απτην ταμιακη! Σημειωτεων οτι η αποδειξη "της ζυγαριας" ειναι πανομοιτυπη με αυτην της ταμιακης, θελει να παρατηρησεις προσεκτικα δηλαδη.

Ε, εφυγε επιτοπου καταγγελια με το που βγηκα απτο μαγαζι. Δεν ξερω αν θα ασχοληθουνε μαζι της, αλλα την καρφωτη την εφαγε οχι επειδη δεν εδινε αποδειξεις αλλα επειδη περναει τους πελατες για ζωα και τους δινει αλλη αποδειξη για να νομιζουν οτι πηραν.

Ξεσκιστε τους, απλα και ομορφα.

Έπρεπε να πας στο fruit corner.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...