mastersab Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Γεια χαρά σε όλους.Γνωριζει κάποιος φίλος ποιος είναι ο καλίτερος converter για να μετατρέψει μεγάλα αρχεία mkv ( μεγαλύτερα των 8Gb ) σε dvd με τις λιγότερες απώλειες εικόνας & ήχου; Ευχαριστώ.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 any video converter με τα χιλια (μιλαμε για την pro εκδοση παντα) any video converter (pro version)
panostuner Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Παιδιά έχω μια ταινία mkv 6,5 GB και θέλω να την μετατρέψω έτσι ώστε να την βάλω στο subtitle workshop για να φτιάξω τους υπότιτλούς της (δεν έχω βρει που να ταιριάζουν). Τι format πρέπει να την κάνω για να μπει στο subtitle workshop και να κάνω τη δουλειά?Με πιο πρόγραμμα να το κάνω?Και αν γίνεται να έχω την καλύτερη δυνατή ανάλυση... Ευχαριστώ!
panostuner Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Παιδιά έχω μια ταινία mkv 6,5 GB και θέλω να την μετατρέψω έτσι ώστε να την βάλω στο subtitle workshop για να φτιάξω τους υπότιτλούς της (δεν έχω βρει που να ταιριάζουν). Τι format πρέπει να την κάνω για να μπει στο subtitle workshop και να κάνω τη δουλειά?Με πιο πρόγραμμα να το κάνω?Και αν γίνεται να έχω την καλύτερη δυνατή ανάλυση... Ευχαριστώ! Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ!
JohnVani18 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Κάντο σε avi και θα είσαι κομπλέ. Όσο για την μετατροπή, το Total Video Converter κάνει καλή δουλειά.
panostuner Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ok, ευχαριστώ!Θα το δοκιμάσω αλλά νομίζω οτι με το Total Video Converter δεν γίνεται. Δεν δουλέυει το Total Video Converter. Σε μερικά formats μου βγάζει error στην αρχή και σε όσα δεν το κάνει αυτό ξεκινάει την μετροπή αλλά αργεί πάρα πολύ...Μάλλον κολλάει! Κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει την δουλειά αυτή?? Δεν δουλέυει το Total Video Converter. Σε μερικά formats μου βγάζει error στην αρχή και σε όσα δεν το κάνει αυτό ξεκινάει την μετροπή αλλά αργεί πάρα πολύ...Μάλλον κολλάει! Κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει την δουλειά αυτή??
TheELF Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ok, ευχαριστώ!Θα το δοκιμάσω αλλά νομίζω οτι με το Total Video Converter δεν γίνεται. Δεν δουλέυει το Total Video Converter. Σε μερικά formats μου βγάζει error στην αρχή και σε όσα δεν το κάνει αυτό ξεκινάει την μετροπή αλλά αργεί πάρα πολύ...Μάλλον κολλάει! Κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει την δουλειά αυτή?? Αν ψάχνεις κάποιο πρόγραμμα που να την κάνει την μετατροπή σε λίγα λεπτά τότε ατύχησες δεν υπάρχει η μετατροπή αυτή που θες κάνει ώρες για να γίνει.
panostuner Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αν ψάχνεις κάποιο πρόγραμμα που να την κάνει την μετατροπή σε λίγα λεπτά τότε ατύχησες δεν υπάρχει η μετατροπή αυτή που θες κάνει ώρες για να γίνει. Δεν είπα να το κάνει σε 3 λεπτά...Αλλά οχι να είναι μισή ώρα στο 0%!! Εκτός απ το total video converter υπάρχει κανένα??
panostuner Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το δοκήμασα και αυτό και μου βγάζει error! Φαίνεται πολύ καλος converter όμως... Να τι μου γράφει! PLATFORM------------------------------ OS: Microsoft Windows NT 6.1.7600.0 OEMCodePage: 737 Language: ELL DecimalSeparator: , Framework: 2.0.50727.4927 Processors: 2 Machine: ADMIN-PC UserName: admin SystemDrive: C: XVID4PSP ------------------------------ Version: 5.036 Created: 18/10/2008 7:36:32 μμ TempPath: D:\Temp AppPath: C:\Program Files\Winnydows\XviD4PSP5 FILES ------------------------------ Frankie.and.Johnny.1991.720p.HDTV.x264-DON.mkv > Frankie.and.Johnny.1991.720p.HDTV.x264-DON.avi TASK ------------------------------ Format: AVI Duration: 01:57:47:067 (169440) VideoDecoder: DirectShowSource Resolution: 0x0 > 16x16 VCodecPreset: XviD HQ Ultra VEncodingMode: Quality VideoCodec: h264 > XviD VideoBitrate: 7637 > Q3.0 Framerate: 23.976 SourceType: PROGRESSIVE FieldOrder: UNKNOWN AudioDecoder: NicAC3Source AEncodingPreset: MP3 CBR 128k AudioCodec: AC3 > MP3 AudioBitrate: 0 > 128 Samplerate: 48000 Channels: 6 > 2 UpDownMix: ConvertToDolbyProLogicII VIDEO ENCODING ------------------------------ Encoding video to: D:\Temp\0000.avi XviD Q3.0 16x16 23.976fps (169440 frames)
parsifal Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Παιδιά έχω μια ταινία mkv 6,5 GB και θέλω να την μετατρέψω έτσι ώστε να την βάλω στο subtitle workshop για να φτιάξω τους υπότιτλούς της (δεν έχω βρει που να ταιριάζουν). Τι format πρέπει να την κάνω για να μπει στο subtitle workshop και να κάνω τη δουλειά?Με πιο πρόγραμμα να το κάνω?Και αν γίνεται να έχω την καλύτερη δυνατή ανάλυση... Ευχαριστώ! Δεν χρειάζεται μετατροπή για να μπορείς ένα video να το ανοίγεις στο Subtitle Workshop. Χρειάζεσαι απλά τους σωστούς codecs εγκατεστημένους. Για MKV video, υποθέτω πως οι codecs Haali Media Splitter και ffdshow tryouts επαρκούν.
panostuner Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δεν χρειάζεται μετατροπή για να μπορείς ένα video να το ανοίγεις στο Subtitle Workshop. Χρειάζεσαι απλά τους σωστούς codecs εγκατεστημένους. Για MKV video, υποθέτω πως οι codecs Haali Media Splitter και ffdshow tryouts επαρκούν. Ευχαριστώ πολύ!Μου έλειπε ο Haali Media Splitter. Δουλευει μια χαρά τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.