Προς το περιεχόμενο

Καλιτερος converter

mastersab

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους.Γνωριζει κάποιος φίλος ποιος είναι ο καλίτερος converter για να μετατρέψει μεγάλα αρχεία mkv ( μεγαλύτερα των 8Gb ) σε dvd με τις λιγότερες απώλειες εικόνας & ήχου; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια ταινία mkv 6,5 GB και θέλω να την μετατρέψω έτσι ώστε να την βάλω στο subtitle workshop για να φτιάξω τους υπότιτλούς της (δεν έχω βρει που να ταιριάζουν).

Τι format πρέπει να την κάνω για να μπει στο subtitle workshop και να κάνω τη δουλειά?Με πιο πρόγραμμα να το κάνω?Και αν γίνεται να έχω την καλύτερη δυνατή ανάλυση...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια ταινία mkv 6,5 GB και θέλω να την μετατρέψω έτσι ώστε να την βάλω στο subtitle workshop για να φτιάξω τους υπότιτλούς της (δεν έχω βρει που να ταιριάζουν).

Τι format πρέπει να την κάνω για να μπει στο subtitle workshop και να κάνω τη δουλειά?Με πιο πρόγραμμα να το κάνω?Και αν γίνεται να έχω την καλύτερη δυνατή ανάλυση...

Ευχαριστώ!

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ok, ευχαριστώ!Θα το δοκιμάσω αλλά νομίζω οτι με το Total Video Converter δεν γίνεται.

Δεν δουλέυει το Total Video Converter. Σε μερικά formats μου βγάζει error στην αρχή και σε όσα δεν το κάνει αυτό ξεκινάει την μετροπή αλλά αργεί πάρα πολύ...Μάλλον κολλάει!

Κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει την δουλειά αυτή??

Δεν δουλέυει το Total Video Converter. Σε μερικά formats μου βγάζει error στην αρχή και σε όσα δεν το κάνει αυτό ξεκινάει την μετροπή αλλά αργεί πάρα πολύ...Μάλλον κολλάει!

Δημοσ.

Ok, ευχαριστώ!Θα το δοκιμάσω αλλά νομίζω οτι με το Total Video Converter δεν γίνεται.

Αν ψάχνεις κάποιο πρόγραμμα που να την κάνει την μετατροπή σε λίγα λεπτά τότε ατύχησες δεν υπάρχει η μετατροπή αυτή που θες κάνει ώρες για να γίνει.

Δημοσ.

Αν ψάχνεις κάποιο πρόγραμμα που να την κάνει την μετατροπή σε λίγα λεπτά τότε ατύχησες δεν υπάρχει η μετατροπή αυτή που θες κάνει ώρες για να γίνει.

Δεν είπα να το κάνει σε 3 λεπτά...Αλλά οχι να είναι μισή ώρα στο 0%!!

Εκτός απ το total video converter υπάρχει κανένα??

Δημοσ.

Το δοκήμασα και αυτό και μου βγάζει error! :( Φαίνεται πολύ καλος converter όμως...

Να τι μου γράφει!

PLATFORM

------------------------------

OEMCodePage: 737

Language: ELL

DecimalSeparator: ,

Framework: 2.0.50727.4927

Processors: 2

Machine: ADMIN-PC

UserName: admin

SystemDrive: C:

XVID4PSP

Version: 5.036

Created: 18/10/2008 7:36:32 μμ

TempPath: D:\Temp

AppPath: C:\Program Files\Winnydows\XviD4PSP5

FILES

Frankie.and.Johnny.1991.720p.HDTV.x264-DON.mkv >

Frankie.and.Johnny.1991.720p.HDTV.x264-DON.avi

TASK

Format: AVI

Duration: 01:57:47:067 (169440)

VideoDecoder: DirectShowSource

Resolution: 0x0 > 16x16

VCodecPreset: XviD HQ Ultra

VEncodingMode: Quality

VideoCodec: h264 > XviD

VideoBitrate: 7637 > Q3.0

Framerate: 23.976

SourceType: PROGRESSIVE

FieldOrder: UNKNOWN

AudioDecoder: NicAC3Source

AEncodingPreset: MP3 CBR 128k

AudioCodec: AC3 > MP3

AudioBitrate: 0 > 128

Samplerate: 48000

Channels: 6 > 2

UpDownMix: ConvertToDolbyProLogicII

VIDEO ENCODING

Encoding video to: D:\Temp\0000.avi

XviD Q3.0 16x16 23.976fps (169440 frames)

Δημοσ.

Ευχαριστώ!

Δεν χρειάζεται μετατροπή για να μπορείς ένα video να το ανοίγεις στο Subtitle Workshop. Χρειάζεσαι απλά τους σωστούς codecs εγκατεστημένους.

Για MKV video, υποθέτω πως οι codecs Haali Media Splitter και ffdshow tryouts επαρκούν.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται μετατροπή για να μπορείς ένα video να το ανοίγεις στο Subtitle Workshop. Χρειάζεσαι απλά τους σωστούς codecs εγκατεστημένους.

Για MKV video, υποθέτω πως οι codecs Haali Media Splitter και ffdshow tryouts επαρκούν.

Ευχαριστώ πολύ!Μου έλειπε ο Haali Media Splitter. Δουλευει μια χαρά τώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...