kostas Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Καλημερα , τι ισχυει απο τα δυο ? η υπαρχουν και τα δυο ?
firewalker Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέχρι πριν έναν μήνα είχα το Open. Μετά το γύρισα σε Libre. Έχω να πω πως το Libre μου φαίνεται αρκετά ποιο γρήγορο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέχρι πριν έναν μήνα είχα το Open. Μετά το γύρισα σε Libre. Έχω να πω πως το Libre μου φαίνεται αρκετά ποιο γρήγορο. To αυτο. Και ελεγα πως θα ειναι απλα η εντυπωση μου.
rapier Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 To αυτο. Και ελεγα πως θα ειναι απλα η εντυπωση μου. Το αυτό κι εγώ. Είναι πιο γρήγορο.
Alejandro Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δεν βρίσκω επιλογή για έλεγχο αναβαθμίσεων στο Libreoffice. Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο;
SpirosLouis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Υπάρχουν και τα 2. Το LibreOffice είναι μια κόπια του OpenOffice. Φτιάχτηκε επειδή η Oracle είχε αρχήσει διαδικασίες κλεισήματος του OpenOffice. Έτσι φτιάχτηκε το Libre για να υπάρχει. Αφού όμως τελικά δεν έγινε το κλείσιμο του OpenOffice το LibreOffice λέγαιτε από την κοινώτητα ότι δεν θα προχωρήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.