Do0o Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Θελω να αλλαξω τον κωδικο ενος υπολογιστη εχω κανει log in και ενω ειμαι μεσα παω στην γραμμη εντολων και πληκτρολογω "net user (ονομα χρηστη) *".επειτα βαζω τον κωδικο 2 φορες και μου λεει το εξης: Παρουσιαστηκε το σφαλμα συστηματος 5.Δεν επιτρεπεται προσβαση. Γιατι σημβαινει αυτο και πως θα καταφερω να αλλαξω τον κωδικο....?
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μήπως ο χρήστης στον οποίο θέλεις να αλλάξεις κωδικό έχει πιο ανεβασμένα δικαιώματα από τον χρήστη με τον οποίο είσαι συνδεμένος; Εκτέλεσες το cmd με elevated rights; Δλδ με δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής; Δοκίμασες με το: net user USERNAME new_password Δηλαδή να δώσεις το νέο Pass στην ίδια γραμμή;
Do0o Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μήπως ο χρήστης στον οποίο θέλεις να αλλάξεις κωδικό έχει πιο ανεβασμένα δικαιώματα από τον χρήστη με τον οποίο είσαι συνδεμένος; Εκτέλεσες το cmd με elevated rights; Δλδ με δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής; Δοκίμασες με το: net user USERNAME new_password Δηλαδή να δώσεις το νέο Pass στην ίδια γραμμή; Το εκανα και δουλεψε σε ευχαριστω...!
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Για να μου φύγει και η περιέργεια, με ποιόν από τους δύο τρόπους δούλεψε;
Do0o Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Για να μου φύγει και η περιέργεια, με ποιόν από τους δύο τρόπους δούλεψε; Το εκανα εκτελεση ως Διαχειρηστης τιποτα αλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.