Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για domain

haris013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει με αυτα τα θεματα και θελω να πηραματιστω,φτιαχνω 1 σιτε σε phpbb(forum) σε free host και θελω να ρωτησω κατι οσο αφορα to domain.αυτο το site http://www.co.cc/ προσφερει δωρεαν domain για 1 χρονο και θελω να ρωτησω μετα τον ενα χρονο αμα δεν πληρωσω τι γινεται? απλα δεν θα λειτουργει το σιτε μου?

φυσικα αμα τα κατεφερω και γινει καλο το σιτε και επισης βλεπω οτι τραβαει ενοειτε θα αγορασω κανονικο Host και domain καθος και θα τα αναναιωνω.

Δημοσ.

Αν δεν ανανεώσεις απλα θα χάσεις το domain, απο ότι είδα βιαστικά σου δείνουν μόνο domain και όχι hosting. Γνώμη μου είναι να αγόρασεις ενα hosting( η eboundhost.com) αρχείζει απο 3-4 δολάρια τον μήνα και σου κάνει και free register to domain sou.

Δημοσ.

Αν δεν ανανεώσεις απλα θα χάσεις το domain, απο ότι είδα βιαστικά σου δείνουν μόνο domain και όχι hosting. Γνώμη μου είναι να αγόρασεις ενα hosting( η eboundhost.com) αρχείζει απο 3-4 δολάρια τον μήνα και σου κάνει και free register to domain sou.

αφτο δεν καταλαβαινω,δηλαδη τι θα γινει? πχ θα γραφω www.xy.com και θα μπαινει σε αλλουνου σιτε? δεν θα εχω προσβαση στο δικο μου?

επεισης εξαιρετικη η εταιρια!!! απλα τωρα θελω μονο να πειραματιστω διοτι δεν ξερω πολλα.. λιγο html ξερω και 2-3 πραγματακια οπως joomla φορουμς drupal klp

Δημοσ.

Το domain σου παρέχει την υπηρεσία του να γράφεις το όνομα πχ www.xyz.com και να περνει τον χρήστη στην σελίδα σου που βρίσκεται σε καπιον σκληρό δίσκο σε καπιο server κάπου στον κόσμο. Για να καταλάβει που θα παει όταν κάποιος γράψει το domain υπάρχουν οι dns server πχ dns1.eboundhost.com και το ip πχ 192.168.0.200

Αν δεν έχεις domain θα μπωρεις να δεις το site σου πληκτρολογωντας το ip, το domain διευκολύνει στο κάποια να μην θυμάται το ip και απλά να θυμάται μια δυο λέξεις έτσι ώστε να είναι πιο εύκολα προσβασυμο.

Τώρα αν δεν ανανεώσεις το domain η σελίδα δεν θα χαθεί απλά δεν θα είναι προσβάσιμη όταν κάποιος πληκτρολογει το domain.

Αν αργότερα θελήσεις να το αλαξεις θα πρέπει να δηλώσεις το καινούργιο σου domain που θα παει.

Ελπίζω να το εξήγησα όσο πιο απλά μπωρουσα

iphone.png

Δημοσ.

Το domain σου παρέχει την υπηρεσία του να γράφεις το όνομα πχ www.xyz.com και να περνει τον χρήστη στην σελίδα σου που βρίσκεται σε καπιον σκληρό δίσκο σε καπιο server κάπου στον κόσμο. Για να καταλάβει που θα παει όταν κάποιος γράψει το domain υπάρχουν οι dns server πχ dns1.eboundhost.com και το ip πχ 192.168.0.200

Αν δεν έχεις domain θα μπωρεις να δεις το site σου πληκτρολογωντας το ip, το domain διευκολύνει στο κάποια να μην θυμάται το ip και απλά να θυμάται μια δυο λέξεις έτσι ώστε να είναι πιο εύκολα προσβασυμο.

Τώρα αν δεν ανανεώσεις το domain η σελίδα δεν θα χαθεί απλά δεν θα είναι προσβάσιμη όταν κάποιος πληκτρολογει το domain.

Αν αργότερα θελήσεις να το αλαξεις θα πρέπει να δηλώσεις το καινούργιο σου domain που θα παει.

Ελπίζω να το εξήγησα όσο πιο απλά μπωρουσα

iphone.png

σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!! η εταιρια που προτεινεις εχει φοβερα feature για τα λευτα της! ειναι αξιοπιστη? its too good to be real :P

μαλλον θα χοσταρω εκει!

Δημοσ.

Α και κάτι άλλο εκει μπωρεις να πληρώσεις με τον μήνα και όχι με το έτος έτσι ώστε αν δεν σου βγει το σταματας ανα πάσα στιγμή

iphone.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...