Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα για επεξεργασια ηχου που να κανει....

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Εχω καποια αρχεια mp3 απο ηχογραφηση.

Βαζω το καθε αρχειο στο nero wave editor και κανω αυξηση της εντασης ωστε να μπορει να ακουγεται πιο ευκολα.

Υπαρχουν καποια διαστηματα κατα την ηχογραφηση ομως,που ειναι "κενα"(λογω ησυχιας). Θα ηθελα να τα αφαιρεσω αυτα.

Υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να το κανει αυτο?Χωρις να καθομαι να ψαχνω εγω ποια ειναι αυτα τα κομματια.

Δηλαδη, να μου αφαιρεσει αυτοματα ολα τα κοματια του αρχειου mp3 που η ενταση τους ειναι μικροτερη απο "τοσα" db για πχ 3δευτερολεπτα.

Δημοσ.

Φιλε δεν υπαρχει αυτο που ζητας...αλλα ειναι πολυ καλη ιδεα για προγραμμα...:) :P

Μονο χειροκινητα,λλα δεν χρειαζεται να ακουσεις ολη την ηχογραφηση..απλα βλεπε την κυματομορφη και θα καταλαβεις που εχει "ησυχια" και θα τα κοβεις...

android.png

Δημοσ.

υπαρχει τετοιο προγραμμα.σιγουρα.

αλλα δε ξερω πως λεγεται

υποθετω και το nero wave editor θα κανει τετοια δουλεια

για ψαχτο περισσοτερο

Δημοσ.

..δεν χρειαζεται να ακουσεις ολη την ηχογραφηση..απλα βλεπε την κυματομορφη και θα καταλαβεις που εχει "ησυχια" και θα τα κοβεις...

android.png

Ναι αυτο κανω,αλλα ειναι λιγο διαδικασια...

Τα mp3 που λεω δηλαδη,ειναι διαρκειας 2 ωρων και εχω καθε 3 λεπτα ενα διαστημα ησυχιας 1ος λεπτου.(...λεμε τωρα,στο περιπου)

υπαρχει τετοιο προγραμμα.σιγουρα.

αλλα δε ξερω πως λεγεται

υποθετω και το nero wave editor θα κανει τετοια δουλεια

για ψαχτο περισσοτερο

Σιγουρα ρε γαμωτο,κατι θα υπαρχει αλλα...

Πως να το ψαξω?

Στο wave editor δεν καταφερα να βρω κατι...ισως και να εχει κατι αλλα δεν το χω καταλαβει.

Δημοσ.

Ναι αυτο κανω,αλλα ειναι λιγο διαδικασια...

Τα mp3 που λεω δηλαδη,ειναι διαρκειας 2 ωρων και εχω καθε 3 λεπτα ενα διαστημα ησυχιας 1ος λεπτου.(...λεμε τωρα,στο περιπου)

Σιγουρα ρε γαμωτο,κατι θα υπαρχει αλλα...

Πως να το ψαξω?

Στο wave editor δεν καταφερα να βρω κατι...ισως και να εχει κατι αλλα δεν το χω καταλαβει.

Ναι ειναι κουραστικο αυτο....Μου φαινεται ομως πολυ δυσκολο να υπαρχει κατι τετοιο!

Θα ψαξω μπας και βρω τιποτα αλλα...

EDIT:Κατι βρηκα νομιζω! Δοκιμασε αυτο

νομιζω οτι θα σου κανει την δουλεια!Ειχε δικιο τελικα ο ntinaras! Υπαρχει κατι τετοιο!μπορει και να μην ειναι αυτο αλλα δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα...Αλλιως ψαξε κατι related με αυτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...