dimkorinthos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Έπαθα ζημιά με το πρώτο τραπέζι!!! Και εγώ θα γούσταρα να κάνω ένα αλλά δυστυχώς δεν το΄χω Με λίγη υπομονή θα τα καταφέρεις. Κι εγώ δεν έχω ασχοληθεί πολυ με ξυλοκατασκευές αλλα πιστεύω θα τα καταφέρω.
Alxnks Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 να ξερεις οτι παιζει προσφορα στα alexpak τραπεζισπαστο στα 179 ευρω (η και 6 ατοκες δοσεις των 29.83 ευρω): http://www.alexpak.gr/gr/entheto/page6.htm (θα δεις και διαστασεις που ηθελες) οποτε κανε τους υπολογισμους σου...κι αν ειναι να σου βγει κοντα σε αυτην την τιμη, πηγαινε παρτο ετοιμο.
bluesattack Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 http://www.trendhunter.com/trends/koraltaruk-bilardo Tραπεζι μπιλιαρδου,εμεις το παμε ενα βημα πιο περα και το κανουμε εκτος απο τραπεζι φαγητου (για να το βαλουμε υπουλα στο σπιτι αν χρειαστει ) και τραπεζι ping pong
gbizios2 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μπορείτε να με βοηθήσετε... Τι να χρησιμοποιήσω για κατασκευή τραπεζιού πινγκ πονγκ, κόντρα πλακέ ή μελαμίνη ?
janpap08 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, gbizios2 είπε Μπορείτε να με βοηθήσετε... Τι να χρησιμοποιήσω για κατασκευή τραπεζιού πινγκ πονγκ, κόντρα πλακέ ή μελαμίνη ? Το κόντρα πλακέ είναι υπερβολή νομίζω...στην θέση σου αν ήθελα να του κάνω ένα χρώμα πχ πράσινο θα αγόραζα mdf 16mm ,θα το αστάρωνα και θα το έβαφα με λαδομπογιά. Αν τώρα το θέλεις σαν "έπιπλο" μέσα στο σπίτι και να μοιάζει με φυσικό ξύλο τότε πήγαινε σε μελαμίνη που μπορείς να διαλέξεις όποια σου αρέσει.
messinios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα. Είμαι και εγώ έτοιμος για την κατασκευή μου. Έχω αγοράσει την ξυλεία για την επιφάνεια του τραπεζιού, την έχω περάσει δύο χέρια βελατούρα και είμαι έτοιμος για βάψιμο. Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα! 1
StamTheMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, messinios είπε Έτοιμο!!!! Γεια σου πατριδα! Δε θα ηταν πιο βολικο να το εκανες δυο κομματια και να το ενωνες με μεντεσεδες; Πολλα ποδια ρε γμτ,ποσο βαρυ ειναι;
katbo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Respect για τις προτεραιότητές σου γιατί βλέπω δεν έχεις σοβά στο σπίτι αλλά φρόντισες για το τραπέζι Φαντάζομαι τα μαστόρια να απλώνουν υαλόπλεγμα για φιλέ, μυστρί για ρακέτα, κεφτέ για μπαλάκι και να γίνεται χαμός στο γιαπί! Πέρα από την πλάκα, βλέπω έκανες ωραία μερακλίδικη δουλειά. Kόντρα πλακέ έβαλες ή κάτι άλλο; Και τι πάχος? Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από katbo
messinios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Στις 20/3/2021 στις 9:38 ΜΜ, StamTheMan είπε Γεια σου πατριδα! Δε θα ηταν πιο βολικο να το εκανες δυο κομματια και να το ενωνες με μεντεσεδες; Πολλα ποδια ρε γμτ,ποσο βαρυ ειναι; Πατρίδα.. πατρίδα;;; (Μεσσήνη;;) Θα μπορούσε να ήταν αλλά προσωπικά επειδή δεν έχω θέμα χώρου το έκανα μονοκόμματο. Τα πολλά πόδια δεν είναι θέμα βάρους αλλά.... αφού τα είχα τα έβαλα. Στις 20/3/2021 στις 10:09 ΜΜ, katbo είπε Respect για τις προτεραιότητές σου γιατί βλέπω δεν έχεις σοβά στο σπίτι αλλά φρόντισες για το τραπέζι Φαντάζομαι τα μαστόρια να απλώνουν υαλόπλεγμα για φιλέ, μυστρί για ρακέτα, κεφτέ για μπαλάκι και να γίνεται χαμός στο γιαπί! Πέρα από την πλάκα, βλέπω έκανες ωραία μερακλίδικη δουλειά. Kόντρα πλακέ έβαλες ή κάτι άλλο; Και τι πάχος? Φίλε μου είναι στο υπόγειο μου, το σπίτι μου φυσικά και είναι έτοιμο, υπέρ έτοιμο μάλιστα. MDF χρησιμοποίησα 16αρι (κανονικά ήθελε 19αρι) μια χαρά είναι. 1
StamTheMan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, messinios είπε Πατρίδα.. πατρίδα;;; (Μεσσήνη;;) Δες το avatar μου 4 λεπτά πριν, messinios είπε Τα πολλά πόδια δεν είναι θέμα βάρους αλλά.... αφού τα είχα τα έβαλα. Better safe than sorry,αν δεν εχεις σκοπο να κανεις κατι με το δωματιο,καλα εκανες,αστο ετσι! Καλο λιωσιμο!
messinios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε 7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Better safe than sorry,αν δεν εχεις σκοπο να κανεις κατι με το δωματιο,καλα εκανες,αστο ετσι! Καλο λιωσιμο! Για την ώρα θα μείνει ως χώρος για το pink pong. Σε ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα