Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαθα ζημιά με το πρώτο τραπέζι!!!

Και εγώ θα γούσταρα να κάνω ένα αλλά δυστυχώς δεν το΄χω :fear:

Με λίγη υπομονή θα τα καταφέρεις. Κι εγώ δεν έχω ασχοληθεί πολυ με ξυλοκατασκευές αλλα πιστεύω θα τα καταφέρω.

Δημοσ.

να ξερεις οτι παιζει προσφορα στα alexpak τραπεζισπαστο στα 179 ευρω (η και 6 ατοκες δοσεις των 29.83 ευρω):

http://www.alexpak.gr/gr/entheto/page6.htm (θα δεις και διαστασεις που ηθελες)

οποτε κανε τους υπολογισμους σου...κι αν ειναι να σου βγει κοντα σε αυτην την τιμη, πηγαινε παρτο ετοιμο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

http://www.trendhunter.com/trends/koraltaruk-bilardo

Tραπεζι μπιλιαρδου,εμεις το παμε ενα βημα πιο περα και το κανουμε εκτος απο τραπεζι φαγητου (για να το βαλουμε υπουλα στο σπιτι αν χρειαστει ) και τραπεζι ping pong

:wub:  :wub: 

• 4 χρόνια αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορείτε να με βοηθήσετε... Τι να χρησιμοποιήσω για κατασκευή τραπεζιού πινγκ πονγκ, κόντρα πλακέ ή μελαμίνη ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gbizios2 είπε

Μπορείτε να με βοηθήσετε... Τι να χρησιμοποιήσω για κατασκευή τραπεζιού πινγκ πονγκ, κόντρα πλακέ ή μελαμίνη ?

Το κόντρα πλακέ είναι υπερβολή νομίζω...στην θέση σου αν ήθελα να του κάνω ένα χρώμα πχ πράσινο θα αγόραζα mdf 16mm ,θα το αστάρωνα και θα το έβαφα με λαδομπογιά.

Αν τώρα το θέλεις σαν "έπιπλο" μέσα στο σπίτι και να μοιάζει με φυσικό ξύλο τότε πήγαινε σε μελαμίνη που μπορείς να διαλέξεις όποια σου αρέσει.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι και εγώ έτοιμος για την κατασκευή μου. Έχω αγοράσει την ξυλεία για την επιφάνεια του τραπεζιού, την έχω περάσει δύο χέρια βελατούρα και είμαι έτοιμος για βάψιμο.

Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα!

IMG_20210319_164945.jpg

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, messinios είπε

Έτοιμο!!!!

Γεια σου πατριδα!
Δε θα ηταν πιο βολικο να το εκανες δυο κομματια και να το ενωνες με μεντεσεδες;

Πολλα ποδια ρε γμτ,ποσο βαρυ ειναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Respect για τις προτεραιότητές σου γιατί βλέπω δεν έχεις σοβά στο σπίτι αλλά φρόντισες για το τραπέζι :P 

Φαντάζομαι τα μαστόρια να απλώνουν υαλόπλεγμα για φιλέ, μυστρί για ρακέτα, κεφτέ για μπαλάκι και να γίνεται χαμός στο γιαπί!

Πέρα από την πλάκα, βλέπω έκανες ωραία μερακλίδικη δουλειά. Kόντρα πλακέ έβαλες ή κάτι άλλο; Και τι πάχος? 

Επεξ/σία από katbo
Δημοσ.
Στις 20/3/2021 στις 9:38 ΜΜ, StamTheMan είπε

Γεια σου πατριδα!
Δε θα ηταν πιο βολικο να το εκανες δυο κομματια και να το ενωνες με μεντεσεδες;

Πολλα ποδια ρε γμτ,ποσο βαρυ ειναι;

Πατρίδα.. πατρίδα;;; (Μεσσήνη;;)

Θα μπορούσε να ήταν αλλά προσωπικά επειδή δεν έχω θέμα χώρου το έκανα μονοκόμματο.

Τα πολλά πόδια δεν είναι θέμα βάρους αλλά.... αφού τα είχα τα έβαλα.

Στις 20/3/2021 στις 10:09 ΜΜ, katbo είπε

Respect για τις προτεραιότητές σου γιατί βλέπω δεν έχεις σοβά στο σπίτι αλλά φρόντισες για το τραπέζι :P 

Φαντάζομαι τα μαστόρια να απλώνουν υαλόπλεγμα για φιλέ, μυστρί για ρακέτα, κεφτέ για μπαλάκι και να γίνεται χαμός στο γιαπί!

Πέρα από την πλάκα, βλέπω έκανες ωραία μερακλίδικη δουλειά. Kόντρα πλακέ έβαλες ή κάτι άλλο; Και τι πάχος? 

Φίλε μου είναι στο υπόγειο μου, το σπίτι μου φυσικά και είναι έτοιμο, υπέρ έτοιμο μάλιστα.

MDF χρησιμοποίησα 16αρι (κανονικά ήθελε 19αρι) μια χαρά είναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinios είπε

Πατρίδα.. πατρίδα;;; (Μεσσήνη;;)

Δες το avatar μου :P

4 λεπτά πριν, messinios είπε

Τα πολλά πόδια δεν είναι θέμα βάρους αλλά.... αφού τα είχα τα έβαλα.

Better safe than sorry,αν δεν εχεις σκοπο να κανεις κατι με το δωματιο,καλα εκανες,αστο ετσι!
Καλο λιωσιμο!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε
7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Better safe than sorry,αν δεν εχεις σκοπο να κανεις κατι με το δωματιο,καλα εκανες,αστο ετσι!
Καλο λιωσιμο!

Για την ώρα θα μείνει ως χώρος για το pink pong.

Σε ευχαριστώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...