Προς το περιεχόμενο

Μηχανάκι/Παπάκι Αγορά

Γιαννιώτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σε ολους θα ηθελα να αγορασω ενα μηχανακι ή παπακι ειτε μεταχειρισμενο ειτε καινουργιο, 50 κυβικων ωστε να κανω την δουλεια μου και τις βολτες μου. Διαθετω μεχρι 600 euro. Εχετε να μου προτεινετε καποια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sorry φιλαρακι μπηκες στο ινσομνια που ειναι περισσοτερο για υπολογιστες να βρεις μηχανακι 50αρακι

στο car.gr Κοιταξες .. και αν καταλαβα καλα απ το ονομα εισαι και συντοπιτης .. στα μαγαζια που πουλανε μηχανακια εριξες ενα ματι ?

αποτι καταλαβα ο φιλος γιανιωτης θελει γνωμες οποτε ειναι στο σωστο κομματι του φορουμ...

επι του θεματος μακρυα απο κινεζικα! μπορει να φαινονται ωραια μοντερνα και οικονομικα αλλα δεν τραβανε μια και βγαζουν παρα πολλα προβληματα ιδιως τα πενηνταρακια. για μενα η καλυτερη λυση σε 50cc (στα λεφτα που αναφερεις) ειναι τα καλσσικα και υπεραξιοπιστα honda cub (glx) και yamaha town mate, αθανατα μηχανακια με σχεδον μηδαμινο κοστος συντηρησης και τεραστιο αποθεμα ανταλακτικων καινουριων και μεταχειρισμενων. ψαξε να βρεις κανα τετοιο σε οσο το δυνατον πιο μαμισια κατασταση και δεν θα το μετανιωσεις

• 1 μήνα μετά...

καλησπερα παιδια,μιας και αναφερατε τα glx θα μπορουσσε κανενας να μου πει που θα βρω μπροστινη αναρτηση(ελατηρια μασα στο πιρουνι)καινουργια για το παπι, γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα,ευχαριστω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...