Προς το περιεχόμενο

Hp probook 4530s

kosegdit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληνέρα παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα laptop, στα 500Ε περίπου (550Ε το πολύ). Το χρειάζομαι σαν δεύτερο pc, όταν θα κατεβαίνω στην πόλη μου (φοιτητής βλέπεις :mrgreen: ).

Η χρήση του laptop θα είναι κυρίως απλά προγράμματα (ms office, adobe reader, firefox, media player), αλλά άμα μπορεί να σηκώσει και κάτι παραπάνω δεν θα έλεγα όχι. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω ποτέ παιχνίδι. Θέλω όμως να μπορώ να βλέπω άνετα καμιά ταινία. Με ενδιαφέρει επίσης η αυτονομία της μπαταρίας, η ποιότητα κατασκευής και να έχει καλή οθόνη.

Έχω δει το παρακάτω και μίας και είναι σε προσφορά, μου αρέσει πολύ η τιμή του. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα γραφικά του, καθώς δεν ξέρω τις δυνατότητές τους. Είπαμε δεν πρόκειται να παίξω παιχνίδι, αλλά ταινίες και ένα ευχάριστο περιβάλλον στα windows με το aero, θέλω να το έχω.

Πως σας φαίνεται;

link: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900678&sid=1

Δημοσ.

Παροτι εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων, ειναι απο τις καλυτερες που υπαρχουν (στις ενσωματωμενες).

Επισης εχει Ματ οθονη και οχι glossy που σου βγαινουν τα ματια εξω.

Δημοσ.

πολυ καλη επιλογη.... το συνιστω ανεπιφυλακτα....

Οκ πρόεδρε. Κανείς άλλος να μου απαντήσει σοβαρά;;

Δημοσ.

Γιατι ανοιξες 2 θεματα?

Δεν άνοιξα 2 θέματα. Το άλλο άνοιξε μάλλον ταυτόχρονα με το δικό μου και προφανώς δεν το πήρα χαμπάρι!! Εσύ γιατί γράφεις ένα ανούσιο post, πριν καν κοιτάξεις ποιός άνοιξε το άλλο θέμα;

edit: sorry τώρα είδα ότι το άλλο θέμα είχε ανοίξει ώρες πιο πριν. Δεν το είχα δει όταν άνοιξα αυτό εδώ.

Δημοσ.

Γενικα ειναι καλης κατασκευης λαπτοπ. Η καρτα γραφικων επαρκει ακομα και για παιχιδια αφου ειναι στα επιπεδα της Nvidia 310M . Η αυτονομια του φτανει ανετα τις 4 ωρες συνεχομενου σερφαρισματος. Ειναι οτι πρεπει για τις αναγκες σου. Εχει αρκετη μνημη ραμ και γρηγορο σκληρο. Μην ξεχνας το USB 3.0. Δε θα βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...