Rn. Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Αυτη την στιγμη εχω εναν σπανιοτατο επεξεργαστη στα χερια μου ο οποιος μου ειναι αχρηστος. συγκεκριμενα. Amd Phenom 00 II Twkr code name:Deneb Socker am3 (938) 45nm CORE VOLTAGE 1.56<<<<<<< ποιο πολυ θεμα για συζητηση ειναι.απο οτι εμαθα ειναι πολυ ευκολοι στο oc σε subzero καταστασεις,βαρανε ευκολα 6αρια+ αλλα για αεροψυξη(κατι που εχω εγω) ουτε να κουνηθουν.τωρα ειναι στους 50 βαθμους με οση ψυξη μπορω να του προσφερω.αυριο παει για αλλαγη.ειχατε παρομοιο περιστατικο και τι αλλο ξερετε για τετοιους επεξεργαστες?
nikos1982 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Αυτη την στιγμη εχω εναν σπανιοτατο επεξεργαστη στα χερια μου ο οποιος μου ειναι αχρηστος. συγκεκριμενα. Amd Phenom 00 II Twkr code name:Deneb Socker am3 (938) 45nm CORE VOLTAGE 1.56<<<<<<< ποιο πολυ θεμα για συζητηση ειναι.απο οτι εμαθα ειναι πολυ ευκολοι στο oc σε subzero καταστασεις,βαρανε ευκολα 6αρια+ αλλα για αεροψυξη(κατι που εχω εγω) ουτε να κουνηθουν.τωρα ειναι στους 50 βαθμους με οση ψυξη μπορω να του προσφερω.αυριο παει για αλλαγη.ειχατε παρομοιο περιστατικο και τι αλλο ξερετε για τετοιους επεξεργαστες? η μητρική τον υποστηριζη??μήπως ειναι ενεργοποιημένο κανα core unlock???για δες και πες μας.
Rn. Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 ναι ολα οκ ειναι βασικα δεν ξερω γιατι ειναι πανομοιοτυπος με τον athlon x4 640 που φωραει κανονικα αλλα εχει δοαφορετικη ταση και code name
nikos1982 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 ναι ολα οκ ειναι βασικα δεν ξερω γιατι ειναι πανομοιοτυπος με τον athlon x4 640 που φωραει κανονικα αλλα εχει δοαφορετικη ταση και code name αυτο γηνετε οταν ειναι ενεργοποιημενο το core unlock να σου αλαζει ονομα και να σου δειχνη διαφορετικες τιμες σε βολκ και θερμοκρασιες...μπες bios και κανε reset σε default setting για να δεις μήπως παιζει κατι τετοιο.
Rn. Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 μαλλον αυτο ηταν γιατι και τωρα μου το βγαζει athlon.ευχαριστω παντως.καποιος mod να το κλεισει
nikos1982 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 μαλλον αυτο ηταν γιατι και τωρα μου το βγαζει athlon.ευχαριστω παντως.καποιος mod να το κλεισει τσεκαρε ξανα θερμοκρασιες και αν κλεινη σε games.τρεξε intel burn test και δες να εισαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.