injen Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Καλημερα παιδες, Μπορει καποιος να μου πει με τι σειρα μπαινουν τα κομματια σε υδροψυξη; Pump - reservoir - block - radiator - pump? η Pump - block - radiator - reservoir - pump? Sent from my iPhone 4 using Insomnia
pdiomidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 μια αρκετα καλη διαταξη ειναι pump-radiator-cpu block-reservoir-pump παλι...
injen Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μαλλον για να πηγαινει πιο κρυο νερο; Sent from my iPhone 4 using Insomnia
pdiomidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 βεβαια πηγαινει πιο κρυο το νερο αλλα με λιγο μικροτερη πιεση...
injen Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 βεβαια πηγαινει πιο κρυο το νερο αλλα με λιγο μικροτερη πιεση... Οποτε πως λες οτι τοποθετειτε καλυτερα; Το συνηθες στην τοποθετηση πως ειναι; Sent from my iPhone 4 using Insomnia
pdiomidis Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 το συνηθες ειναι αυτο που ειπα προηγουμενος.... Και γενικα οι πιο πολυ και σε ξενα forums που διαβαζω πρωτα στο ψυγειο πανε και μετα στο cpu αλλα γινεται και διαφορετικα...
injen Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 το συνηθες ειναι αυτο που ειπα προηγουμενος.... Και γενικα οι πιο πολυ και σε ξενα forums που διαβαζω πρωτα στο ψυγειο πανε και μετα στο cpu αλλα γινεται και διαφορετικα... Ευχαριστω!!!!! Sent from my iPhone 4 using Insomnia
pdiomidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Τίποτα φίλε μου! Εγω συγκεκριμένα θα το βάλω pump-τριπλο ψυγείο-cpu-μόνο ψυγείο-gpu-reservoir-pump βλέπεις ότι πριν απο κάθε τι που θέλω να ψύξη τα περνάω απο ένα ψυγειο.. Βέβαια το μόνο ψυγείο είναι προαιρετικό αλλα νταξει
injen Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Τίποτα φίλε μου! Εγω συγκεκριμένα θα το βάλω pump-τριπλο ψυγείο-cpu-μόνο ψυγείο-gpu-reservoir-pump βλέπεις ότι πριν απο κάθε τι που θέλω να ψύξη τα περνάω απο ένα ψυγειο.. Βέβαια το μόνο ψυγείο είναι προαιρετικό αλλα νταξει Ωραιος!καταλαβα,ευχαριστω φιλε μου. Sent from my iPhone 4 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.