Προς το περιεχόμενο

προβλημα μητρικης??

voltage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα.εχω ενα προβλημα στο pc εδω και μερες...το λειτουργικο ειναι xp pro gr μολις ξεκηναει ο υπολογιστης και φτανει στο λογοτυπο των xp (με το μαυρο φοντο)κολαει η μπαρα που τρεχει με τα πρασινα νταμακια...εχω κανει format εχω δοκιμασει σκληρους δισκους,μνημες,επεξεργαστη,ακομα και την καρτα γραφικων...απο οτι εχω προσεξει το κανει μολις ζεσταθει λιγο το pc και οχι στο πρωτο ανοιγμα!

ειναι μητρικη? μπορει καποιος να δωσει βοηθεια?ευχαριστω προκαταβολικα....

Δημοσ.

Οταν τον έχεις κλείσει για αρκετή ώρα ανοίγει κανονικά δηλαδή; Αν ναι έχεις ελέγξει τις θερμοκρασίες σου;

Πες μας αναλυτικά το σύστημά σου...

Δημοσ.

Οταν τον έχεις κλείσει για αρκετή ώρα ανοίγει κανονικά δηλαδή; Αν ναι έχεις ελέγξει τις θερμοκρασίες σου;

Πες μας αναλυτικά το σύστημά σου...

οχι παντα αυτο με μπερδευει..αλλες φορες ανοιγει αλλες οχι.εχει μητρικη asus p5l-mx, μνημη 2Χ2 giga ozz,καρτα γραφικων ati radeon 2600 xt,επεξεργατη core2 6600,630watt τροφοδοτικο...

Δημοσ.

Δοκίμασε ένα clear cmos μπας και...

Εχεις αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα parts χωρίς την μητρική αν κατάλαβα ε;

Δημοσ.

Δοκίμασε ένα clear cmos μπας και...

Εχεις αντικαταστήσει όλα τα υπόλοιπα parts χωρίς την μητρική αν κατάλαβα ε;

ναι ακριβως...μονο μητρικη και τροφοδοτικο δεν εχω αλλαξει!το clear cmos πως γινεται?

Δημοσ.

Βγάλε τον από το ρεύμα και πάνω στη μητρική υπάρχει μία μπαταρία σαν αυτή του ρολογιού αλλά πιο μεγάλη. Βγάλε την για κανένα λεπτό και ξαναβάλε την

Δημοσ.

οκ κανω τεστ....

οκ κανω τεστ....

δυστυχως παλι τα ιδια κανει...και τωρα ειμαι σιγουρος πως το κανει οταν ειναι ζεστο.οταν ξεκιναει και δουλευει ειναι ολα καλα για οση ωρα τον εχεις ανοιχτο!αν του κανεις επανεκκινιση τοτε δεν ανοιγει και πρεπει να περιμενεις κανενα μισαωρο..... :shock:

Δημοσ.

οκ κανω τεστ....

δυστυχως παλι τα ιδια κανει...και τωρα ειμαι σιγουρος πως το κανει οταν ειναι ζεστο.οταν ξεκιναει και δουλευει ειναι ολα καλα για οση ωρα τον εχεις ανοιχτο!αν του κανεις επανεκκινιση τοτε δεν ανοιγει και πρεπει να περιμενεις κανενα μισαωρο..... :shock:

Τότε έχεις θέμα θερμοκρασίας όπως τα λες. Η ψύχτρα έχει κάτσει καλά; Πάστα έβαλες; Καθάρισες την παλιά;

Δημοσ.

ναι εκανα και δοκιμη με τον παλιο επεξεργαστη που ειχα και κανει παλι το ιδιο!αυτο που δεν καταλαβενω ειναι γιατι δεν κανει τιποτα οσο δουλευει και λειτουργει κανονικα?

Δημοσ.

μόλις μπεις στα windows ανέβασε μία φώτο με τις θερμοκρασίες σου να τις δούμε...

Αυτό με την πάστα που σε ρώτησα το έκανες;

Δημοσ.

μόλις μπεις στα windows ανέβασε μία φώτο με τις θερμοκρασίες σου να τις δούμε...

Αυτό με την πάστα που σε ρώτησα το έκανες;

ναι το εκανα και τις 2 φορες.(στις αλλαγες επεξεργαστη)φωτο με θερμοκρασιες πως μπορω να βγαλω?

Δημοσ.

ναι το εκανα και τις 2 φορες.(στις αλλαγες επεξεργαστη)φωτο με θερμοκρασιες πως μπορω να βγαλω?

Κατέβασε ένα πρόγραμμα για να δεις τις θερμοκρασίες για αρχή πχ HWMonitor

Μετά πάτα πάνω στο παράθυρο του προγράμματος και πάτα στο πληκτρολόγιο τα πλήκτρα Alt και PrtScn...

Ανοιξε τη ζωγραφική και κάνε Paste...

Αποθήκευσε την εικόνα και ανέβασέ την εδώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...