35apontos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Σταμάτησαν οι ενημερώσεις; Ή άμα πέσει πολλή δουλειά σε συγκεκριμμένους χρήστες απανεργοποιείται;
dewn735 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Επειδή κι εμένα μου τυχαίνει κατά καιρούς, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι ενημερώσεις πέφτουν ανάλογα με το ποιος έκανε το moderation...
parsifal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το τρέχον forum software προσφέρει δύο τρόπους/κουμπάκια για soft-delete μηνυμάτων ή topics. Ο ένας προκαλεί την αποστολή σχετικής ειδοποίησης, ο άλλος όχι.
dewn735 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Γιατί δεν ακολουθείτε όλοι οι mods την ίδια πολιτική να ξέρουμε κι εμείς τι μας γίνεται; Η ακόμα περισσότερο, γιατί δεν αφήνετε τα διεγραμμένα μηνύματα κενά μεν, αλλά με κάποια υποσημείωση ότι το τάδε μήνυμα διαγράφηκε; Υπάρχουν συζητήσεις σελίδων που όταν τις διαβάσεις δε βγάζουν νόημα, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει κάτι να σου δείξει ότι κάποια μηνύματα έχουν σβηστεί
parsifal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το σπάσιμο των «νοηματικών αλυσίδων» είναι σε κάποιες περιπτώσεις αναπόφευκτο. Σε μία συζήτηση που μπορεί να υπάρχουν απίστευτα πολλοί και περίπλοκοι διαφορετικοί συνδυασμοί παραθέσεων/quotes, ερωταποκρίσεων κλπ., ακόμη και η διαγραφή ενός μόνο μηνύματος που παραβιάζει τους κανόνες του forum ενδέχεται να είναι αρκετή για να σπάσει την αλυσίδα. Πόσο μάλλον στην περίπτωση περισσότερων του ενός. Σε κάθε περίπτωση, το σπάσιμο αυτό οφείλεται στην αφαίρεση περιεχομένου από τη ροή της συζήτησης. Η πρότασή σου με τα «κενά μηνύματα» θεωρώ πως είναι «μη-λύση», αφού το περιεχόμενο που αφαιρέθηκε θα εξακολουθεί να λείπει, τόσο στην αρχική του υπόσταση όσο και με τη μορφή τυχόν παραθέσεών του στα ακόλουθα μηνύματα. Η μόνη πρακτική λύση είναι η πρόληψη, η οποία σε φορουμικούς όρους σημαίνει την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ενημέρωση των moderators μέσω της λειτουργίας Αναφοράς για μηνύματα που παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης, ώστε να μην δίνεται χρονικό περιθώριο για δημιουργία «νοηματικών αλυσίδων» που θα παραβλαφθούν από τη διαγραφή του/των προβληματικών μηνυμάτων. Αλλά τα παραπάνω τί σχέση έχουν με τη λειτουργία των ειδοποιήσεων; Είναι «έτερον εκάτερον», νομίζω...
dewn735 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αλλά τα παραπάνω τί σχέση έχουν με τη λειτουργία των ειδοποιήσεων; Είναι «έτερον εκάτερον», νομίζω... Καμία. Απλά το θεώρησα σχετικό με τις διαγραφές. Η πρότασή σου με τα «κενά μηνύματα» θεωρώ πως είναι «μη-λύση», αφού το περιεχόμενο που αφαιρέθηκε θα εξακολουθεί να λείπει, τόσο στην αρχική του υπόσταση όσο και με τη μορφή τυχόν παραθέσεών του στα ακόλουθα μηνύματα Θα λείπει μεν, αλλά όταν έχεις διαβάσει 10 σελίδες και ξαφνικά χάνεις εντελώς το νόημα της κουβέντας (μιλάω για θέματα ολοκληρωμένα που γραφτήκαν πχ πριν ένα μήνα και απλά έτυχε κάποιος να τα διαβάσει), καλό θα ήταν να υπάρχει κάποια σημείωση ότι υπήρξαν διαγραφές πρωτού αρχίσουμε να σκαλίζουμε πάλι τις σελίδες προς τα πίσω για να δούμε τι "ξεχάσαμε" να διαβάσουμε Το σημαντικό όμως είναι αυτό: Γιατί δεν ακολουθείτε όλοι οι mods την ίδια πολιτική; Άμα ξεπεράσω τα όρια και μπλεχτεί το όνομά σου πάντα μου έρχεται μια ειδοποίηση, όταν βλέπω κι αναλαμβάνει άλλος πρέπει να τα σκαλίσω όλα προς τα πίσω για να δω το τελικό αποτέλεσμα
parsifal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Θα λείπει μεν, αλλά όταν έχεις διαβάσει 10 σελίδες και ξαφνικά χάνεις εντελώς το νόημα της κουβέντας (μιλάω για θέματα ολοκληρωμένα που γραφτήκαν πχ πριν ένα μήνα και απλά έτυχε κάποιος να τα διαβάσει), καλό θα ήταν να υπάρχει κάποια σημείωση ότι υπήρξαν διαγραφές πρωτού αρχίσουμε να σκαλίζουμε πάλι τις σελίδες προς τα πίσω για να δούμε τι "ξεχάσαμε" να διαβάσουμε Σε ορισμένες περιπτώσεις οι παρεμβάσεις των moderators συνοδεύονται και από διευκρινιστικό μήνυμα, σε κάποιες άλλες όχι. Κοινή πολιτική όμως δεν υπάρχει σε αυτό το θέμα και θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει. Κατά περίπτωση και σύμφωνα με την κρίση, τον ελεύθερο χρόνο (ίσως το πιο σημαντικό) και τα «κέφια» του εκάστοτε moderator πάνε αυτά τα πράγματα. Το σημαντικό όμως είναι αυτό: Άμα ξεπεράσω τα όρια και μπλεχτεί το όνομά σου πάντα μου έρχεται μια ειδοποίηση, όταν βλέπω κι αναλαμβάνει άλλος πρέπει να τα σκαλίσω όλα προς τα πίσω για να δω το τελικό αποτέλεσμα Ομοίως, ο,τι έγραψα πιο πάνω.
35apontos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 2 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 2 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος parci,είσαι άμεσα προβλέψιμος,καθότι υπολόγιζα ότι μόνον εσύ θα απαντούσες.btw,respect ρε. Απλά είναι κάτι φορές που μούρχεται κάτι σαν alz-προεόρτια,στο στυλ "τώρα έγραψα εγώ κάτι κάπου,ή ήταν σε κάποιο παράλληλο σύμπαν αυτό;". Σε κάθε περίπτωση επαφίεται στην εμπάθεια του καθένα,γιατί ομοειδή posts τυγχάνουν διαφορετικής "ασυλίας".
35apontos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ξανάρθαν πίσω οι ειδοποιήσεις,ευχαριστώ. Ας κλειδώσει...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Το σπάσιμο των «νοηματικών αλυσίδων» είναι σε κάποιες περιπτώσεις αναπόφευκτο. Σε μία συζήτηση που μπορεί να υπάρχουν απίστευτα πολλοί και περίπλοκοι διαφορετικοί συνδυασμοί παραθέσεων/quotes, ερωταποκρίσεων κλπ., ακόμη και η διαγραφή ενός μόνο μηνύματος που παραβιάζει τους κανόνες του forum ενδέχεται να είναι αρκετή για να σπάσει την αλυσίδα. Πόσο μάλλον στην περίπτωση περισσότερων του ενός. Σε κάθε περίπτωση, το σπάσιμο αυτό οφείλεται στην αφαίρεση περιεχομένου από τη ροή της συζήτησης. Η πρότασή σου με τα «κενά μηνύματα» θεωρώ πως είναι «μη-λύση», αφού το περιεχόμενο που αφαιρέθηκε θα εξακολουθεί να λείπει, τόσο στην αρχική του υπόσταση όσο και με τη μορφή τυχόν παραθέσεών του στα ακόλουθα μηνύματα. Η μόνη πρακτική λύση είναι η πρόληψη, η οποία σε φορουμικούς όρους σημαίνει την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ενημέρωση των moderators μέσω της λειτουργίας Αναφοράς για μηνύματα που παραβιάζουν τους Όρους Χρήσης, ώστε να μην δίνεται χρονικό περιθώριο για δημιουργία «νοηματικών αλυσίδων» που θα παραβλαφθούν από τη διαγραφή του/των προβληματικών μηνυμάτων. Αλλά τα παραπάνω τί σχέση έχουν με τη λειτουργία των ειδοποιήσεων; Είναι «έτερον εκάτερον», νομίζω... αν μπορούσε να μήν αλλάζει η αρίθμηση των μηνυμάτων (διαγράφεται το 4 και περνάμε απ΄το 4 στο 5) ώστε να φαίνεται πως κάτι έχει αφαιρεθεί?
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Υπάρχει γενικά βασανιστικό ζήτημα με την αρίθμηση των μηνυμάτων σε threads με διεγραμμένα post, απ' ό,τι ξέρω θα αλλάξει στην επόμενη έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.