rapier Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Για τον HP PROBOOK 4530S NOTEBOOK PC XU015UT Αντιγράφω: Πληκτρολόγιο: Πληκτρολόγιο Αγγλικό πλήρους μεγέθους τύπου chiclet με ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο. Προεγκατεστημένο λογισμικό: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-Bit English. Περισσότερα εδώ Τώρα ένα άλλο ερώτημα: Στην ίδια τιμή είναι κι αυτό Με δεδομένο το Linux και τη 2GB μνήμη αφενός και τον Intel Core i5-430M (2.26 GHz) με 3MB L2 cache με την ATI Radeon HD5470 με 512 MB αυτόνομης μνήμης αφετέρου, είναι εφικτή μια σύγκριση? (Δηλώνω ότι το θέλω για χρήση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και επιμόρφωση με ένα σωρό εκπαιδευτικά λογισμικά για Linux) Thanks
xristoforos89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Να σημειωσω μονο οτι μεχρι πριν απο 2 μερες δεν ανεφερε στο site του eshop αν το λαπτοπ εχει αγγλικο ή ελληνικο λειτουργικο συστημα. Φαινεται θα δεχθηκαν πολλα τηλεφωνηματα..
rapier Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Να σημειωσω μονο οτι μεχρι πριν απο 2 μερες δεν ανεφερε στο site του eshop αν το λαπτοπ εχει αγγλικο ή ελληνικο λειτουργικο συστημα. Φαινεται θα δεχθηκαν πολλα τηλεφωνηματα.. Από σήμερα μεσημέρι αναφέρονται. Τα είδα για πρώτη φορά στις 17.30 απόψε στο κατάστημα eshop της πόλης μου όπου πήγα να παραλάβω κάτι άλλο. Εκεί αναφέρθηκε από φίλο και το ερώτημα για τον Acer με Linux
xristoforos89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σχετικα με την συγκριση.. Το HP εχει ΠΟΛΥ καλυτερη κατασκευη και πολυ καλυτερη οθονη. Νεο επεξεργαστη και περισσοτερη ραμ. Και πιο γρηγορο σκληρο δισκο. Το acer εχει πιο δυνατο επεξεργαστη ομως και αυτονομη καρτα γραφικων. Το linux παντως το αλλαζεις πανευκολα.
rapier Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σχετικα με την συγκριση.. Το HP εχει ΠΟΛΥ καλυτερη κατασκευη και πολυ καλυτερη οθονη. Νεο επεξεργαστη και περισσοτερη ραμ. Και πιο γρηγορο σκληρο δισκο. Το acer εχει πιο δυνατο επεξεργαστη ομως και αυτονομη καρτα γραφικων. Το linux παντως το αλλαζεις πανευκολα. Μήνυμα ελήφθη! Με κάλυψες επαρκώς αγαπητέ!
Dbzakias2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγγύηση: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ή επιστροφή όλου του ποσού αγοράς από το e-shop.gr εδω γελαω
xristoforos89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγγύηση: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ή επιστροφή όλου του ποσού αγοράς από το e-shop.gr εδω γελαω Να μην γραψουν μια μ@λ@κι@ και αυτοι;; Το επιστροφη ολου του ποσου μου αρεσει.. Και το αμεσης αντικαταστασης βασικα.. Αφου για επισκευη πηγαινει αν παθει κατι.. Μου το ειπε μαλιστα ξεκαθαρα το παιδι που μιλησα χθες στο eshop!
rapier Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3929941-3955552-5060880-5060884-5081511.html (Αρχίζω να το "καλοβλέπω"-το eshop δεν "καλοβλέπω"....) http://www.neurosoftware.ro/coupons/hot-deals/hp-probook-4530s-xu015ut-15-6-intel-core-i3-2310m-2-10ghz-4gb-ddr3-320gb-7200rpm-507-99-at-buy-com/ Ο δεύτερος σύνδεσμος αναφέρει 1ΧUSB 3.0 Το ίδιο αναφέρεται κι εδώ
kosegdit Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αναμένεται νέα παραλαβή στις 07 Ιουνίου Μα γιατί με ξενερώνεις τώρα; Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Εμένα στην εξέλιξη παραγγελίας, σήμερα πήγε στο στάδιο "Συγκέντρωση Προϊόντων". Το στάδιο "Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων" ολοκληρώθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι. Και όλα αυτά πριν ανανεωθεί το θέμα της διαθεσιμότητας. Έχω καμία ελπίδα να μου το φέρουν νωρίς ή από την στιγμή που άλλαξε η διαθεσιμότητα, κλάφτα Χαραλαμπε που λένε;;
xristoforos89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Λογικα κλαφτα χαραλαμπε αδερφε!! Και εγω ημουν ενα βημα πριν το παραγγειλω αλλα σιγα σιγα βγαινουν τα λαπτοπ με τους amd fusion και λεω να περιμενω λιγακι..
ipal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) σιγα σιγα βγαινουν τα λαπτοπ με τους amd fusion και λεω να περιμενω λιγακι Αυτοι δεν ειναι για netbook? H λες για τους Sabine? Δεν 8α κανουν 450 ομως. (Δηλώνω ότι το θέλω για χρήση στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και επιμόρφωση με ένα σωρό εκπαιδευτικά λογισμικά για Linux) Thanks Το ΗP το δινουν στα αμερικανικα σχολεια αρα κανει για "πρωτοβάθμια εκπαίδευση και επιμόρφωση" σιγουρα. Aν παρεις το acer παντως πες μας αν εχει μεσα καρτα εγγυησης ACER Δες κ αυτο απ τις προσφορες μπας και... http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10097945&cmicc=pr-099482 εχει πολυ καλη μπαταρια & ψυξη & αυτο HP στα 449 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10098593 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2011 από ipal
xristoforos89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αυτοι δεν ειναι για netbook? H λες για τους Sabine? Δεν 8α κανουν 450 ομως. Απο οσα εχω διαβασει για laptop ειναι. Σιγουρα δεν θα κανουν 450ευρω, αλλα για αυτα που θα προσφερουν το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κοστιζουν πολυ λιγοτερα απο εναν αντστοιχο intel.Αλλωστε ανεκαθεν η amd ηταν πολυ πιο φθηνη ως εταιρια.
kosegdit Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Τελικα το παρελαβε κανενας; Εγώ επικοινώνησα σήμερα το πρωί με τα κεντρικά στην Αθήνα και μόλις μου ζήτησαν τα στοιχεία μου, μου είπε ο υπάλληλος ότι περιμένουμε παραλαβή στις 7 Ιουνίου. Μετά πό 3 ώρες ξαναπήρα τηλ. έτσι απλά για να δω αν θα μου πει τα ίδια και ο επόμενος, και μου είπε πως στα στοιχεία μου βλέπει πως για την παραγγελία μου ισχύει η παραλαβή 31 Μαίου. Και λογικά λέει σε 2-3 μέρες θα το έχω στα χέρια μου. Αντε βγάλε άκρη τώρα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα