Προς το περιεχόμενο

απορία HP envy 17

NetDeviL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι εδώ και μέρες να αγοράσω ένα λαπτοπ μετα απο πολλές σκέψεις κατέληξα σε αυτό στο HP envy 17.κοιτάζοντας στο skourtz to βρήκα στο play247 1570€ κ η απορία μου είναι αν είναι τομοντέλο με την 3D οθόνη η το παλιότερο γτ δε το αναφέρει κ ψάχνοντας στο site της HP γράφει οτι έχει ATI Radeon HD6835M ενώ στο play247 αναφέρει ATI Radeon HD6830M ...πραγματικά έχω μπερδευτεί πολύ ! http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=24181

Δημοσ.

Θα αγορασεις μαζι και επεκταση εγγυησης;

Πιθανοτατα να σου χρειαστει, γιατι ανεβαζει αρκετα θερμοκρασιες το συγκεκριμενο..

Δημοσ.

Θα αγορασεις μαζι και επεκταση εγγυησης;

Πιθανοτατα να σου χρειαστει, γιατι ανεβαζει αρκετα θερμοκρασιες το συγκεκριμενο..

ναι θα αγοράσω..βασικά ειναι το μόνο που μου άρεσε σε χαρακτηριστικά κ design :P

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/337858/HP-ENVY-17-2000eg.html

Μονο σε αυτο λεει οτι εχει 3D οθονη.

Σε αλλα site το παρουσιαζουν με την 5830m..

Ή εχουν μπλεξει τα μπουτια τους ή ειναι διαφορετικα μοντελα!

απ' οτι έχω καταλάβει αυτος με την 5830m είναι το προηγούμενο μοντέλο απλα τώρα έχουν βάλει 3Dπανελ κ καρτα απο την σειρά 6χχχ .....το περίεργο ειναι οτι ενώ όλα έχουν τον ίδιο κωδικό στα διάφορα e-shop παρουσιάζονται με διαφορετική κάρτα (σε άλλα λέει 6830 κ σε άλλα 6850!)...μάλλον τα έχουν μπλέξει !

Δημοσ.

Αυτο εχει σοβαρο προβλημα με τις θερμοκρασιες , χρηστες αναφερουν οτι ανεβαζει 90-100C για πλακα , πιστευω ομως με μια βαση θα εισαι jet

Δημοσ.

Εγώ πήρα το Envy 17 3D και έχει την 6850 μέσα. Το 3d δουλεύει αρκετά καλά και από πλευράς θερμοκρασιών με παιχνίδι σε 3d έχω ως 80 βαθμούς (μέτρηση με το coretemp). Υπάρχει προβλημα throttling σε αρκετά μηχανήματα. αλλά σε εμένα το καινούριο bios και η νέα έκδοση του coolsence 2.0 το έλυσε.

Προβλήματα: 1. το άθλιο trackpad που όμως μάλλον είναι θέμα driver όχι Hardware.

2. 1TB δίσκος αλλά απελπιστικά αργός. Έχει χώρο και για 2ο αλλά χρειάζεται ένα caddy που κάνει από την ΗΡ 80 ευρώ! Εγώ πάντως το πηρα 35 με τα ταχυδρομικά καθώς και ένα SSD για boot. Όταν θα έρθει το caddy θα το εγκαταστήσω ¨)

Δημοσ.

Μηπως να στηλεις καποιο e-mail ή να παρεις ενα τηλεφωνο την εταιρεια που λες?εγω θα σου ελεγα να το αγορασεις απο καποιο επισημο εκπροσωπο αν υπαρχει βεβαια

Δημοσ.

Τελικά το πήρα..παίζω όλη μέρα σήμερα δε έχω δεί πρόβλημα με θερμοκρασία...το μόνο προβληματάκι που έχω ειναι οτι έκανα φορματ κ ξέχασα να κρατίσω back up κ τωρα δε μου γίνονται ινσταλ τα win 7......

Δημοσ.

κοιτα να δείς....κανει ινσταλ κανονικά κ μόλις φτάνει στο "completing installation" πετάει ενα windows setup not configure windows to run on this computers hardware" κανει επανακ. παει να φτιάξει τισ ρυθμίσεις κ πετάει "windows could not complete the installation. to install windows on this computer restart the....(το παρακάτω δε το θυμάμαι :P"

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...