Erashep Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Λοιπόν μάλλον κάτι κάνω λάθος και δεν μου κάνει εγκατάσταση τα win 7 ulti 64 bit . Τι έχω κάνει μέχρι τώρα Bios Μητρικής 1001 (τελευταίο) Bios Δίσκου 2.06 (τελευταίο) Εχω βάλει την achi επιλογή στο BIOS , o δίσκος είναι στο port 1 και το drive στο 6 . μου έχει βγάλει 2 φορές BSOD μέχρι τώρα μετά το 1ο restart που κάνει οταν κάνει copy τα αρχεία εγκατάστασης . την 3η , δεν μου έκανε καν expand τα αρχεία μετά το copying files . Τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση ; το LIVE δουλεύει κανονικά πάντως ... τις πταίει ; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας .
jim_p Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μηπως φταιει το δισκακι εγκαταστασης ή το drive σου και οχι ο σκληρος?
Erashep Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Καλημέρα . Τελικά το έλυσα τι πρόβλημα . έβαλα πάνω τον παλιό μου raptor, έκανα format από vista τον ocz ,και ξαναέκανα εγκατάσταση με επιτυχία . Κάποιο Θέμα έχουν με το space allocation τα win7 κατά την εγκατάσταση (το είδα και σε άλλα forums) . Τέλος καλό όλα καλά. Απίστευτα μεγάλη η διαφορά από τον raptor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.