Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα λεπτό ρε παιδία, να τα λέμε όλα έτσι..

Δηλαδή πιστεύετε ότι θα πρεπε να δίνουν full πιστωτικό (την τιμή του την στιγμής της αγοράς) για ένα προιόν στο οποίο έχει πέσει η αξία του?

Εγώ δηλαδή σε 2 χρόνια απο σήμερα να χαλάσω τις κάρτες γραφικών μου επίτηδες π.χ. ή τον επεξεργαστή μου και να κάνω την αναβάθμισή μου , σωστά?

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας ψαξουν να του δωσουν μια ιδια καρτα γραφικων τοτε η ιδιας δυνατοτητας.

Με ποιον τροπο εσυ προτεινεις οτι θα επρεπε να την κοστολογησουν?και αντε πες στις καρτες γραφικων ισχυει αυτο που λες.

Αλλα πες οτι εγω τωρα παιρνω μια ddr3 μνημη με 20 euros μιας και εχουν ξεφτιλιστει οι τιμες.σε 4 χρονια μου χαλαει και δεν την βρισκω πουθενα την συγκεκριμενη.ασε που η τιμη της καινουργια θα εχει ξεφυγει παρα πολυ.

ε,ας κοψουν το κεφαλι τους να μου την βρουν.

Δημοσ.

Ναι. Οταν πληρωνεις κατι μια δεδομενη στιγμη,δε το πληρωνεις μονο για εκεινη τη στιγμη και 2 μερες μετα,το πληρωνεις για να το εχεις οσο καιρο λεει η εγγυηση οτι πρεπει να δουλευει. Οταν αυτο χαλασει νωριτερα απ'οτι μου υποσχεθηκες οταν μου επαιρνες τα φραγκα τοτε οφειλεις να μου το αντικαταστησεις με το ιδιο(μηπως κι αυτο ειναι παραλογο? θα εχει και πεσμενη αξια τοτε,οποτε τους βολευει). Εκει τελειωνει το θεμα.

Τωρα αν δεν εχεις το ιδιο προιον να μου δωσεις προβλημα σου,τοτε οφειλεις να μου δωσεις πισω τα λεφτα μου γιατι το προιον δεν εκανε αυτο που επρεπε να κανει για οσο καιρο σε πληρωσα να το κανει,και η συμφωνια μας-με την αγορα-ειναι ακυρη. Αλλα μιας και κανεις δε δινει πισω λεφτα,δεχομαι εστω να παρω κατι αλλο απο το μαγαζι σου στην ιδια αξια που το ειχα πληρωσει. Τοσα λεφτα πηρες απο μενα και τις δεδομενες στιγμες η ανοδος ή η πτωση της αξιας των προιοντων σου δε γινεται να απασχολει εμενα. Αμα ειναι ετσι τοτε να συνυπολογισουμε και την καθοδο των μισθων και την ανοδο του πληθωρισμου για να βγαλουμε ακρη.

Το να κατσεις να το χαλασεις μονος σου-δλδ να κανεις κομπινα-ειναι δικο σου θεμα και δεν εχει σχεση με αυτο που συζηταμε.

Δημοσ.
Το να κατσεις να το χαλασεις μονος σου-δλδ να κανεις κομπινα-ειναι δικο σου θεμα και δεν εχει σχεση με αυτο που συζηταμε.

Φυσικά και έχει σχέση , ο οποιοδήποτε με στοιχειώδης γνώσεις μπορεί να το κάνει. Και μη μου πείτε ότι θα το καταλάβουν..

Και γω είμαι εναντίον των μεγάλων καταστημάτων ιδεολογικά και προτιμώ τα μικρότερα.

Το σωστό είναι να στο αντικαταστήσουν φυσικά με ακριβώς το ίδιο προιόν, ναι να κόψουν το κεφάλι τους να το βρούνε όμως, δεν ξέρω πως.. Μην είμαστε όμως παράλογοι και μεις με το να ζητάμε την τιμή αγοράς σ'ένα προιόν στο οποίο η αξία πολύ πιθανόν να βρίσκεται στο 1/3 της αρχικής. Ίσως σ'αυτή την περίπτωση η σωστή λύση να βρίσκεται κάπου στη μέση.

Δημοσ.

Ετσι και αλλιως νομιζω τα εξοδα της νεας καρτας καλυπτονται απο τον κατασκευαστη και παιρνουν νεα καρτα... αφου η παλια θα γυρισει πισω..

Κατα 90% ετσι πρεπει να γινεται, δεν το εχω σιγουρεψει. Οποτε δεν χανει το καταστημα.. ισα ισα να κερδισει παει απο την χαλασμενη καρτα.

Δημοσ.

fixxxer αν πας στο θεατρο και μετα το διαλλειμα στη μεση του εργου για λογους ανωτερας βιας δε μπορει να συνεχιστει η παρασταση,τι πρεπει να γινει? Ή πρεπει να σου δωσουν τζαμπα εισιτηριο για αλλη μερα ή θα παρεις τα λεφτα σου πισω. Εκτος αν εσυ που εισαι large δεχτεις να παρεις πισω τα 10 ευρω απο τα 30 που πληρωσες επειδη ειδες το μισο. Ξαναλεω σοβαροι να ειμαστε.

Κι απο ποτε εγινε παραλογο κατι τετοιο δε μπορω να καταλαβω. ΟΛΟΙ σου δινουν χρεωστικο στα λεφτα που αγορασες. ΟΛΟΙ. Πρωτη φορα το συναντω αυτο,και μου λες οτι ειναι δικαιολογημενο? Επειδη επεσε η αξια? Who cares? Καναμε μια συναλλαγη,και υπαρχουν καποιες υποχρεωσεις. Οταν αυτο που μου εδωσες ειναι σκαρτο θελω τα λεφτα μου πισω. Απλο ειναι.

Ξαναλεω για το αλλο που λες,αν εσυ εισαι λαμογιο και θες να κανεις τετοια ειναι κατι διαφορετικο και δεν εχει σχεση με την κουβεντα. Μακαρι να το καταλαβαινουν σε οποιους το κανουν αυτο και να τους στελνουν πισω με την οπισθεν. Κατι τετοιες μλκιες μερικων "εξυπνων" ειναι ενας σοβαρος λογος που αλλαζουν πολιτικη τα καταστηματα και την πληρωνουν οσοι δε φταινε.

Τελοσπαντων καταληξαμε να συζηταμε τα αυτονοητα εδω περα.

Ευχαριστω τα παιδια που απαντησαν.. 5570-6670 ειναι αποδεκτο λετε.

Στην αναμονη ειμαστε ακομα στο Πλαισιο,για να δουμε που θα παει το πραγμα.

Δημοσ.

Μα τι θέατρα μου λες.. Είναι παράδειγμα τώρα αυτό? Ουδε μια σχέση μ'αυτό που συζητάμε

Ελπίζω οι χαρακτηρισμοί σου τύπου λαμόγιο, "έξυπνος" κτλ. να μην απευθύνονται σε μένα, αλλά σε δήθεν...

ΟΛΟΙ σου δινουν χρεωστικο στα λεφτα που αγορασες

Αυτό σίγουρα δεν ισχύει.

Τέλος πάντων , αρκετά είπαμε.

Δημοσ.
Ελπίζω οι χαρακτηρισμοί σου τύπου λαμόγιο, "έξυπνος" κτλ. να μην απευθύνονται σε μένα, αλλά σε δήθεν...

δε ξερω σε ποιον παει. Αν αλλος εγραψε αυτο

Εγώ δηλαδή σε 2 χρόνια απο σήμερα να χαλάσω τις κάρτες γραφικών μου επίτηδες π.χ. ή τον επεξεργαστή μου και να κάνω την αναβάθμισή μου , σωστά?

τοτε παει σε αλλον. Αν το εγραψες εσυ παει σε σενα,πακετο με τον τροπο που σκεφτεσαι.

Το παραδειγμα στο εδωσα γιατι στο εξηγησα μια στο εξηγησα δυο, στο τι συμβαινει οταν γινεται μια συνδιαλλαγη(δεν αγοραζεις μονο το προιον,αγοραζεις μαζι και την εγγυηση λειτουργιας του για το συμφωνημενο διαστημα). Αλλα προφανως εχεις μια δυσκολια να το αντιληφθεις,οποτε στο εκανα πιο λιανα... Κραταω το οτι δεν εχεις απαντηση,παρα θεωρεις οτι "δεν εχει ουδεμια σχεση".

Δημοσ.

Φίλε μου , εγώ δε πρόκειται να κάτσω να σου αναλύσω και να οδηγηθώ σε αντιπαράθεση μαζί σου , όταν αυτό που κάνεις είναι να γίνεσαι επιθετικός και να χαρακτηρίζεις άσχημα κάποιον που στο κάτω-κάτω δε γνωρίζεις κιόλας, έτσι?. Μόνο και μόνο επειδή διαφωνεί μαζί σου.

Εάν δε το κατάλαβες , θέλω να δείξω το πως θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος που θέλει να εκμεταλευτεί αυτή τη δήθεν πολιτική του κάθε καταστήματος.

Ας το λήξουμε εδώ λοιπόν.

Δημοσ.

Να τελειωσω εδω το ιστορικο αφου το αρχισα...

Μιλησαμε ξανα στο τηλ και μου ειπαν οτι τελικα αν θελω μπορω να τη στειλω για επισκευη ή να μου δωσουν πιστωση...60 ευρω.

Τα πηρα κρανιο για τα 130 που ειχα δωσει,τους ειπα οτι δε το δεχομαι,οτι θελω πιστωση ακριβως οσα εδωσα και θα τα ξαναπουμε συντομα και το εκλεισα,και ειχα ξεκινησει ηδη να ψαχνω πως θα κινηθω εναντιον τους και με ποιο τροπο. Απ'οτι φαινεται το καταλαβαν απο τον τονο μου στο τηλ και με πηραν ξανα πολυ γρηγορα και μου προτειναν να παρω την nvidia 450 η οποια εκανε περιπου 120 ευρο στα λεφτα που ειχα δωσει. Ειπα οτι θα κοιταξω χαρακτηριστικα και βλεπουμε. Να μη τα πολυλογω, αυτοι πουλουσαν την 6670 πιο φτηνα απο την 450 η οποια ειναι και χειροτερη,οποτε ζητησα την 6670. Το δεχτηκαν και ετσι εγινε,πηρα την 6670.

Βεβαια τη λαλακια τους την εκαναν ετσι κι αλλιως,διοτι στην αποδειξη που πηρα τωρα χρεωθηκε ως αντικατασταση αξιας 60 ευρω (δλδ δαν να την αγορασα 60,ενω κανει 100,και ειχα δωσει 130), δηλαδη αν ειναι προβληματικη και αυτη υποδιπλασιαστηκε η αξια των χρηματων που εδωσα. Αλλα ειπα να μη μιλησω να τελειωνουμε. Φαινεται οτι το εχουν τακτικη εκει,μια με την δηθεν ακυρη εγγυηση,μια με τις αξιες που βγαζουν απο την κοιλια τους(γιατι αν πρεπει να δεχτουμε αυτο οτι το προιον χανει αξια,θα πρεπει να υπαρξει ενα συστημα που να ισχυει παντα και για ολα,και να γινεται με βαση..το χρονο που περασε? Την τεχνολογια? Δε ξερω τι,αλλα δε μπορεις να ερχεσαι να μου λες μια τιμη που σου καπνισε εσενα με ασαφη κριτηρια), πανε να σου σπασουν τα νευρα πρωτον και να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι απο κανα κοροιδο που θα τσιμπησει. Εμενα αυτο ειναι το συμπερασμα μου απο το service στο Πλαισιο.

Btw, η καρτα ειναι καινουρια,αλλα ο τεχνικος εκει μου την εδωσε χωρις το κουτι. Αρχικα του λεω οπα,δε πιστευω να ειναι απο στοκ χαουζ ή μεταχειρισμενη. Μου ειπε οχι,οτι ειναι καινουρια,μου εδειξε και το κουτι,και ειπε οτι χρειαζεται το κουτι για να στειλει την παλια πισω στην αντιπροσωπεια (εγω δεν επεστρεψα τη δικη μου με κουτι). Το πιστεψα,την πηρα κι εφυγα. Δε πιστευω πια να κανουνε τοσο μεγαλα κολπα,ελεος.

Δε την εχω βαλει ακομα πανω στο pc,απο βδομαδα...

Αυταα

Δημοσ.

Να τελειωσω εδω το ιστορικο αφου το αρχισα...

Μιλησαμε ξανα στο τηλ και μου ειπαν οτι τελικα αν θελω μπορω να τη στειλω για επισκευη ή να μου δωσουν πιστωση...60 ευρω.

Τα πηρα κρανιο για τα 130 που ειχα δωσει,τους ειπα οτι δε το δεχομαι,οτι θελω πιστωση ακριβως οσα εδωσα και θα τα ξαναπουμε συντομα και το εκλεισα,και ειχα ξεκινησει ηδη να ψαχνω πως θα κινηθω εναντιον τους και με ποιο τροπο. Απ'οτι φαινεται το καταλαβαν απο τον τονο μου στο τηλ και με πηραν ξανα πολυ γρηγορα και μου προτειναν να παρω την nvidia 450 η οποια εκανε περιπου 120 ευρο στα λεφτα που ειχα δωσει. Ειπα οτι θα κοιταξω χαρακτηριστικα και βλεπουμε. Να μη τα πολυλογω, αυτοι πουλουσαν την 6670 πιο φτηνα απο την 450 η οποια ειναι και χειροτερη,οποτε ζητησα την 6670. Το δεχτηκαν και ετσι εγινε,πηρα την 6670.

Βεβαια τη λαλακια τους την εκαναν ετσι κι αλλιως,διοτι στην αποδειξη που πηρα τωρα χρεωθηκε ως αντικατασταση αξιας 60 ευρω (δλδ δαν να την αγορασα 60,ενω κανει 100,και ειχα δωσει 130), δηλαδη αν ειναι προβληματικη και αυτη υποδιπλασιαστηκε η αξια των χρηματων που εδωσα. Αλλα ειπα να μη μιλησω να τελειωνουμε. Φαινεται οτι το εχουν τακτικη εκει,μια με την δηθεν ακυρη εγγυηση,μια με τις αξιες που βγαζουν απο την κοιλια τους(γιατι αν πρεπει να δεχτουμε αυτο οτι το προιον χανει αξια,θα πρεπει να υπαρξει ενα συστημα που να ισχυει παντα και για ολα,και να γινεται με βαση..το χρονο που περασε? Την τεχνολογια? Δε ξερω τι,αλλα δε μπορεις να ερχεσαι να μου λες μια τιμη που σου καπνισε εσενα με ασαφη κριτηρια), πανε να σου σπασουν τα νευρα πρωτον και να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι απο κανα κοροιδο που θα τσιμπησει. Εμενα αυτο ειναι το συμπερασμα μου απο το service στο Πλαισιο.

Btw, η καρτα ειναι καινουρια,αλλα ο τεχνικος εκει μου την εδωσε χωρις το κουτι. Αρχικα του λεω οπα,δε πιστευω να ειναι απο στοκ χαουζ ή μεταχειρισμενη. Μου ειπε οχι,οτι ειναι καινουρια,μου εδειξε και το κουτι,και ειπε οτι χρειαζεται το κουτι για να στειλει την παλια πισω στην αντιπροσωπεια (εγω δεν επεστρεψα τη δικη μου με κουτι). Το πιστεψα,την πηρα κι εφυγα. Δε πιστευω πια να κανουνε τοσο μεγαλα κολπα,ελεος.

Δε την εχω βαλει ακομα πανω στο pc,απο βδομαδα...

Αυταα

Να ρωτησω εγω κατι...γιατι πηρες την 6670 και οχι την gts 450???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...