Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια κάρτα γραφικών η οποία δυστυχώς απο προχτές μου βγάζει artifacts..

Είναι evga 8800gt.

Θυμάμαι οτι κάποια προϊόντα τα δίνει το Πλαίσιο με 3 έτη εγγύηση.

Στην απόδειξη αγοράς αναγράφεται η ημ/νία αγοράς αλλά όχι η διάρκεια της εγγύησης..

Πώς μπορώ να μάθω αν έχει 2 ή 3 έτη εγγύηση?

(το ρωτάω γιατί τα 2 έτη έχουν παρέλθει αλλά είμαι μέσα για το 3ο)

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

τα προϊόντα της EVGA έχουν κανονικά 3 χρόνια εγγύηση καταστήματος και 10 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή αν τα κάνεις register στον 1ο μήνα αγοράς...

όπως είπε και ο kage τηλέφωνο και ελπίζω να μην χρειάζεται να τους πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...

Δημοσ.
τα προϊόντα της EVGA έχουν κανονικά 3 χρόνια εγγύηση καταστήματος και 10 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή αν τα κάνεις register στον 1ο μήνα αγοράς...

όπως είπε και ο kage τηλέφωνο και ελπίζω να μην χρειάζεται να τους πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...

Σ' ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση!

Το ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση και όχι 2 πως μπορώ να το αποδείξω εγώ απο τι στιγμή που

δεν το αναφέρει πάνω στην απόδειξη και το συγκεκριμένο προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο site τους?

(Ρωτάω σε περίπτωση που υποστήριξουν οτι έχει 2 χρόνια εγγύηση)

Για τηλ. επικοινωνία λογικά απο αύριο έτσι?

Δημοσ.

Στην απόδειξη αγοράς αναγράφεται η ημ/νία αγοράς αλλά όχι η διάρκεια της εγγύησης..

κι επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο...

...δεν είναι τυχαίο που ο νόμος γράφει πως η εγγύηση πρέπει να δίνεται γραπτώς. Έχω ξαναγράψει πολλές φορές πως η ατάκα "η απόδειξη είναι εγγύηση" είναι μέγιστη κοτσάνα και μλκ, διότι εκ των υστέρων μπορούν να ισχυριστούν όση εγγύηση γουστάρουν και δε μπορείς να τους πεις τίποτα (ο νόμος μιλάει για γραπτή εγγύηση, το "πόση εγγύηση δίνεται γενικώς γι αυτό το αντικείμενο" δεν αποτελεί δέσμευση).

Τους ρωτάς κι ελπίζεις να πέσεις μέσα.

Δημοσ.

Μόλις είδα οτι τα υπάρχοντα evga προϊόντα στο site τους, όντως έχουν 3 έτη εγγύηση..

Link

Ελπίζω να μην ισχυριστούν κάτι άλλο...

(Μπορώ κάπως να το αποδείξω και για τη δική μου κάρτα σε περίπτωση που ισxυριστούν οτι

"έτυχε" οι συγκεκριμένες κάρτες να έχουν 3 χρόνια και όχι όλες oi evga?)

Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

Πρώτα από όλα,artefacts=95% υπερθέρμανση(ιδίως μετά από 2 χρόνια+ )πράγμα για το οποίο ευθύνεσαι εσύ ο ίδιος και δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση,μόνο με μεγάλη φασαρία θα βρεις το δίκαιο άδικο σου.

Δημοσ.
Πρώτα από όλα,artefacts=95% υπερθέρμανση(ιδίως μετά από 2 χρόνια+ )πράγμα για το οποίο ευθύνεσαι εσύ ο ίδιος και δεν καλύπτεται από καμία εγγύηση,μόνο με μεγάλη φασαρία θα βρεις το δίκαιο άδικο σου.

???

Δηλαδή η εγγύηση είναι "διακοσμιτική"?

Η κάρτα η πιο βαριά χρήση που της κάνω είναι κανά παιχνίδι στο mame..

Φυσικά δεν έχει γίνει ποτέ oc.

Το κουτί είναι της coolermaster, με αρκετά καλή ροή αέρα.

Επέτρεψε μου να πώ οτι φροντίζω το pc να είναι στην καλύτερη κατάσταση που μπορεί

και κατά τη γνώμη μου δεν ευθύνομαι σε κάτι.. (τουλάχιστον ηθελημένα..)

Πραγματικά μου ακούγεται πολύ περίεργο αυτό που λές..

Γιατί να μην καλύπτεται απο την εγγύηση?

Δημοσ.
Δηλαδή η εγγύηση είναι "διακοσμιτική"?

Διάβασε την να δεις τι ακριβώς είναι.

Η κάρτα η πιο βαριά χρήση που της κάνω είναι κανά παιχνίδι στο mame..

Φυσικά δεν έχει γίνει ποτέ oc.

Δεν έχει σημασία,μπορεί να μην έχει καλή ροή αέρα το κουτί σου και να υπερθερμαίνεται ή 1002 άλλα πράγματα. (Αν είναι αυτό το πρόβλημα,δεν λέω μπορεί να είναι και κάτι εντελώς διαφορετικό που την έπιασε)

Πραγματικά μου ακούγεται πολύ περίεργο αυτό που λές..

Γιατί να μην καλύπτεται απο την εγγύηση?

Γιατί σου φαίνεται παράξενο;

Καμία εγγύηση στων κόσμο για κανένα προϊών δεν καλύπτει την κακή χρήση,εκτός αν την πληρώσεις ξεχωριστά.

Δημοσ.
Γιατί σου φαίνεται παράξενο;

Καμία εγγύηση στων κόσμο για κανένα προϊών δεν καλύπτει την κακή χρήση,εκτός αν την πληρώσεις ξεχωριστά.

Μα αυτό δεν καταλαβαίνω που λές...

Ποια κακή χρήση?

Συγκεκριμένα η κάρτα βρίσκεται σε pc που έχω στο εξοχικό μου (αραιή χρήση) και το πιο "βαρύ"

που παίζω, είναι mame... :fear:

Δεν έχει σημασία,μπορεί να μην έχει καλή ροή αέρα το κουτί σου και να υπερθερμαίνεται
Το κουτί είναι της coolermaster, με αρκετά καλή ροή αέρα.

Επέτρεψε μου να πώ οτι φροντίζω το pc να είναι στην καλύτερη κατάσταση που μπορεί

και κατά τη γνώμη μου δεν ευθύνομαι σε κάτι.. (τουλάχιστον ηθελημένα..)

Δημοσ.

Άσε μεγάλη συζήτηση ακόμα και η μη ύπαρξη UPS μπορεί να θεωρηθεί κακή χρήση.

Εσύ πάνε την στο μαγαζί και δες,μακάρι να την αλλάξουν.

Με λίγα λόγια αν θέλουν σου την αλλάζουν.

http://www.evga.com/support/warranty/

Warranty Terms

Product condition:

Removal and or Defacing of Serial/Part number sticker(s) on ANY EVGA products WILL void ALL warranties.

All products must be returned in the originally sold condition. Products received by EVGA for replacement that include 3rd-party attachments (CPU Heatsink Backplate, Memory chip heatsinks, etc) will be returned to the address on the package.

There must be no physical damage to any component including the PCB, GPU/chipset, CPU Socket, or damage that is caused by:

inadequate or improper repairs carried out by any person or entity which is not authorized by the manufacturer to perform warranty services on its behalf;

negligence, accidents, modifications, defective installation or misuse and use of inappropriate spare parts;

fire, immersion in liquid, lightning, earthquake, inadequate ventilation, Acts of God, incorrect application of main voltage howsoever arising, or any other cause beyond the control of EVGA;

any other goods which can be used with the Product, but are not the Product itself;

consumable or wearing items requiring replacement as part of normal service, including (but not limited to) dry cells and rechargeable batteries.

The product must be returned to EVGA in the original factory configuration and condition. All aftermarket modification must be reversed before sending in the product for replacement.

Δημοσ.
Άσε μεγάλη συζήτηση ακόμα και η μη ύπαρξη UPS μπορεί να θεωρηθεί κακή χρήση.

Εσύ πάνε την στο μαγαζί και δες,μακάρι να την αλλάξουν.

Με λίγα λόγια αν θέλουν σου την αλλάζουν.

http://www.evga.com/support/warranty/

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά!

Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα..

• Super Moderators
Δημοσ.

στην χειρότερη την στέλνεις στην EVGA εντός των 3 ετών ακόμα και αν δεν την έχεις κάνει register...

Δημοσ.
στην χειρότερη την στέλνεις στην EVGA εντός των 3 ετών ακόμα και αν δεν την έχεις κάνει register...

Thanks!

(Την έχω και register..)

Ας ελπίσουμε να εξυπηρετηθώ απο Πλαίσιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...