lampard8 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδία ψάχνω για ένα μηχάνημα εγγραφής ψηφιακού ήχου. Έχω βρει το Tascam αυτό Edirol και αυτό sony Αν μπορείτε πείτε μου πιο έιναι το καλύτερο ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο. Ευχαριστώ.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Η TASCAM ειναι πολυ αξιολογη εταιρια,οπως και η roland και η Sony φυσικα ,δεν εχω δουλεψει κανενα απο τα τρια αλλα εχω δουλεψει το προηγουμενο μοντελο απο αυτο και ειναι πολυ καλο και ευκολο στη χρηση!Τωρα αναμεσα στα 3 που λες προτιμω το TASCAM! Απο'κει και περα καλο ειναι αν μπορεις να τα δεις να τα δουλεψεις και να δεις πιο σου καθεται καλυτερα και πιο σε βολευει πιο πολυ!Σε ποιοτητα δεν θα εχουν και τρομερη διαφορα αναμεσα τους!
A7X. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί κάποιο από τα: Zoom h1 , Zoom H4n Tascam DR 40, DR05? Θέλω να τα χρησιμοποιώ με μία DSLR για καταγραφή ήχου για video και η ερώτησή μου είναι αν συνδέσεις εξωτερικό μικρόφωνο, τα ενσωματωμένα μικρόφωνα γίνονται mute? Ή καταγράφουν και αυτά με κίνδυνο να καταγράψουν ήχους που δεν θέλω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα