Προς το περιεχόμενο

GAINWARD 2043 GEFORCE GTX550

DominusNtonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποδείξεις? Ας γράψει ο άνθρωπος στο γουγλε η ας ψάξει εδώ και θα γεμίσει ένα μεγαλο φάκελο, όσο και οι τροικανοι..

Πάρε διάβασε μερικά θέματα με τα χρώματα και που οφείλονται dominousdonis και μάλιστα εδώ μέσα.. και άσε των lionheart να ζητά αποδείξεις για πράγματα που πολύ καλά γνωρίζει.

χρωμα γκρι = http://www.insomnia.gr/topic/408843-ati-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b5%cf%82-%ce%bf%ce%b8%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%82/

χρωμα μπλε = http://www.insomnia.gr/topic/409379-%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%ad-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82-ati-radeon-5850/

ασπρο - μαυρο αλλα και κοκκινο = http://omgili.com/ati-hdmi-red-screen , http://lionhead.com/forums/t/285085.aspx

και φυσικα πρασινο.. = http://www.hardwarecanucks.com/forum/video-cards/38256-ati-catalyst-10-11-problem-black-green-screen.html , http://www.daniweb.com/hardware-and-software/microsoft-windows/windows-vista-and-windows-7/threads/214192

Δεν σου βάζω άλλα προβλήματα που πάνω κάτω.. όλα τα hardware παρουσιάζουν.. μιλάμε κάτι σαν ουράνιο τόξο οι οδηγοί τον ΑΤΙ..

Αν θυμαμαι καλα οι καρτες που καιγοντουσαν λογω drivers και πολυ προσφατα κιολας ηταν ATI ε?η μαλλον nvidia?μαλλον το 2ο.

Σταματηστε να παραπληροφορειτε τον κοσμο λεμε.

στις περισσοτερες περιπτωσεις οταν δεν δουλευει μια καρτα δεν ειναι απαραιτητο οτι φταιει αυτη η οι drivers της.

χιλια 2 παιζουν απο πισω.

ελεος πια με αυτη την καραμελα με τους drivers της ATI και το οτι καιγοντε οι επεξργαστες της amd.ΕΛΕΟΣ.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Lionheart εσύ είσαι το φανμποι και με μια μικρή έρευνα στα θέματα σου δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να το αποδείξει κάποιος. εγώ από ατι γύρισα σε nvidia γιατί η ΑΤΙ είχε κάψει 2 τροφοδοτικά 1 επεξεργαστή και μητρική.. που είχα.. Τραβούσε χ2 το επιτρεπόμενο ρεύμα και τα έκαψε όλα με το καιρό.

Από τότε φυσικά άλλαξα και ποτέ δεν είχα προβλήματα!.. Βέβαια μεγαλώνοντας και λόγο δουλειάς και οι καιροί να άλλαζαν, λόγο ότι οι πράσινες είναι για επαγγελματικές εφαρμογές εικόνας και 3d.. δεν υπάρχει περίπτωση για ΑΤΙ έτσι και αλλιώς.. μόνο για παιχνιδάκια και ταινιούλες κάνουν.. (αν δεν κάνουν)

Το είχα πει, το λέω και θα το ξαναλέω.. τα ατι είναι μόνο στα κουτιά καλά.. πουθενά αλλού..

Δημοσ.

Fanboy είμαι οποιασδήποτε εταιρείας με συμφέρει και αξίζει κατα καιρούς να αγοράσω.

Αν η nvidia βγάλει ανταγωνιστικό προιόν θα είμαι απο τους πρώτους που θα αγοράσω όπως αγόρασα και Intel πλατφόρμα πρόσφατα.

Μάλλον δεν διαβάζεις καλά τα θέματά μου φίλε μου. ;)

Οver 'n' out απο μένα.

Δημοσ.

Ναι έχουν δίκιο, πάρε ΑΤΙ και όταν αρχίσουν τα προβλήματα με τους οδηγούς, γκρι οθόνες, μισές οθόνες, πράσινες, κόκκινες, μπλε.. θα σου πουν «ας πρόσεχες» χαχαχα

Κάτι Θα ξέρεις fan boy :-)

Δημοσ.

Ναι έχουν δίκιο, πάρε ΑΤΙ και όταν αρχίσουν τα προβλήματα με τους οδηγούς, γκρι οθόνες, μισές οθόνες, πράσινες, κόκκινες, μπλε.. θα σου πουν «ας πρόσεχες» χαχαχα

είναι η 4η AMD που έχω και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.. όπως και είχα και nvidia και μου χάλασαν (οι 2 τελευταίες, asus 8800 ultra και 285 GTX -ευτυχώς μέσα σε εγγύηση ) ... προσωπικά χαίρομαι που υπάρχει ανταγωνισμός και θα διαλέγω πάντα το καλύτερο/φτηνότερο... οπότε μάλλον δεν έχουν και πολύ βάση αυτά που γράφεις..

Δημοσ.

Τι κολλημα είναι αυτό με τo:-) golf lionheart? Μια χαρά είναι το αμάξι κ χαλαρά το καλύτερο στην κατηγορία του :-) :P double post, sorry γράφω απ το κινητο :-/

Δημοσ.

Τι κολλημα είναι αυτό με τ:-)olf lionheart? Μια χαρά είναι το αμάξι κ χαλαρά το καλύτερο στην κατηγορία του :-) :-p

Τυχαίο παράδειγμα έδωσε βρέ, μη με κρεμάσετε κιόλας όσοι έχετε Golf.

Το νόημα που έχει σημασία όμως το αντιληφθήκατε θέλω να πιστεύω. :P

Δημοσ.

Τυχαίο παράδειγμα έδωσε βρέ, μη με κρεμάσετε κιόλας όσοι έχετε Golf.

Το νόημα που έχει σημασία όμως το αντιληφθήκατε θέλω να πιστεύω. :P

Εννοείται. Το θέμα είναι όπως ειπώθηκε ειδικά στην εποχή που ζούμε να προσπαθούμε να εκμεταλευτούμε αυτό που λέει, "το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος".

Δημοσ.

Lionheart εσύ είσαι το φανμποι και με μια μικρή έρευνα στα θέματα σου δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω για να το αποδείξει κάποιος. εγώ από ατι γύρισα σε nvidia γιατί η ΑΤΙ είχε κάψει 2 τροφοδοτικά 1 επεξεργαστή και μητρική.. που είχα.. Τραβούσε χ2 το επιτρεπόμενο ρεύμα και τα έκαψε όλα με το καιρό.

Από τότε φυσικά άλλαξα και ποτέ δεν είχα προβλήματα!.. Βέβαια μεγαλώνοντας και λόγο δουλειάς και οι καιροί να άλλαζαν, λόγο ότι οι πράσινες είναι για επαγγελματικές εφαρμογές εικόνας και 3d.. δεν υπάρχει περίπτωση για ΑΤΙ έτσι και αλλιώς.. μόνο για παιχνιδάκια και ταινιούλες κάνουν.. (αν δεν κάνουν)

Το είχα πει, το λέω και θα το ξαναλέω.. τα ατι είναι μόνο στα κουτιά καλά.. πουθενά αλλού..

Χωρις να θελω να ερθω σε καποια αντιπαραθεση μαζι σου,εισαι σιγουρος οτι εφταιγε η καρτα?

γιατι να τραβαει X2 το επιτρεπομενο ρευμα μια καρτα γραφικων χωρις να καει πρωτα αυτη και να καουν ολα τα υπολοιπα,μονο για δικαιολογιες απο τεχνικο του πλαισιου και του καθε πλαισιου παιζει να το ακουσω.αλλα ειμαι περιεργος να μαθω ποια ακριβως ηταν τα τροφοδοτικα που καηκαν.μπορεις σε παρακαλω να μας πεις?

Λογικο να μην τις υποστηριζεις γιατι την επαθες και ειναι η ευκολη λυση να τα ριχνεις στην καρτα αλλα τουλαχιστον μην παραπληροφορεις τον κοσμο.ακου εκει παιχνιδακια και ταινιουλες.....

Δημοσ.

Αυτη η καρτα τουλαχιστον αξιζει?

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0577147&catid=020300

Ούτε, διότι η HD5770 που σου έδωσα link νωρίτερα, είναι λίγο ταχύτερη απο την GTS450 και την βρίσκεις κανα δεκάευρο φθηνότερα.

110€ ευρώ απο το link που σου έδωσα μαζί με τα μεταφορικά ή 113€ ευρώ απο εδώ με δωρεάν μεταφορικά. :)

(Άσε που αν ψάξεις στις αγγελίες του φόρουμ παίζει να βρείς μεταχειρισμένη με εγγύηση αρκετά κάτω απο τα 100€. ;))

Δημοσ.

Χωρις να θελω να ερθω σε καποια αντιπαραθεση μαζι σου,εισαι σιγουρος οτι εφταιγε η καρτα?

Απλά έπρεπε να έρθω να κάνω την ερώτηση...

Ποια ήτανε τα τροφοδοτικά; :devil:

+1 στον Lion σε ΟΛΑ όσα είπε. Εγώ fanboy Που να ελίσσεται έτσι από την μια πλατφόρμα στην άλλη και από την μία εταιρία στην άλλη, δεν έχω ξαναδεί και μακάρι και τα υπόλοιπα fanboys να ήτανε έτσι...

(@Orifiel Μην μου πεις ότι είμαι ATI fan δες υπογραφή...)

Δημοσ.

εχω ακομα την χ600 ΧΤ και ακομα παιζω προ με εναν παλιο πεντιυμ 4 επεξεργαστη στα 3.2...

αγορασα την 8600gts στα 512 και μετα απο 10 μηνες dead ι καρτουλα απο πυρηνα αυτο σου λεει κατι ???

δεν μπορω να καταλαβω μερικους εδω μεσα γιατι πρεπει να ειναι fan boys μερικως εταιριων επειδη απλα ειναι πρασινη ι κοκκινη η μπλε η οτιδιποτε αλο χρωμα δηλαδη ελεος(εξου και ορος μαζοποιηση) αλλα ετσι γινεται.... τεσπα ενα θεμα το οποιο χρονια θα υπαρχει οποτε απλα δεν λεμε τιποτα και αφηνουμε τον αλλο στην αγνοια του και στην μ....α του εγκεφαλου του οσο και να του εξηγησεις τα λογια σου χαλας(το εχω δει σε αρκετους φιλους μου το συγκεκριμενο με την nvidia(οο ειναι η καλυτερη εταιρεια οο εχει τις καλυτερες καρτες γραφικων στην καλυτερη τιμη,η nvidia ειναι καλυτερες σε αποδοση απο τις ατι η νβιντια δεν καιγονται)

και τι του λες τωρα..

τον αφηνεις να μιλαει και σ πινεις το καφεδακι σου διαβαζεις την εφημεριδουλα σου και αστον παρλαπιπιζει(καινουργια λεξη) χαχαχ

πριν λιγο καιρο ηθελα να παρω την 560 τι αλλα δεν την πηρα γιατι βρηκα σε καλυτερη τιμη αποδοση την ατι 6950 οποτε εγινα και κατοχος αυτης...

αυτα φιλικα απο μενα ελπιζω να μην ενοχλησα κανεναν και να ειναι σωστα αυτα που λεω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...