DominusNtonis Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Παιδια θελω να αγορασω αυτην την καρτα GAINWARD 2043 GEFORCE GTX550 TI GOLDEN SAMPLE 1GB PCI-E RETAIL ειναι καλη η GAINWARD μαρκα η οχι??Επισης η καρτα εχει απο τα multirama 140 ευρο.Αξιζει τα χρηματα? Αλλες προτασεις δεχτες εκτος απο ati .
SPANK Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μια χαρά ειναι η καρτούλα και η Gainward σαν εταιρία δεν ειναι άσχημη. Πες μας όμως απο τι αποτελέιται το σύστημα σου και τι οθόνη έχεις
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Παιδια θελω να αγορασω αυτην την καρτα GAINWARD 2043 GEFORCE GTX550 TI GOLDEN SAMPLE 1GB PCI-E RETAIL ειναι καλη η GAINWARD μαρκα η οχι??Επισης η καρτα εχει απο τα multirama 140 ευρο.Αξιζει τα χρηματα? Αλλες προτασεις δεχτες εκτος απο ati . Mας τα χάλασες τώρα... Γιατί παρακαλώ μπορείς να μας πείς? Φυσικά και δεν αξίζει τα χρήματά της.... Δύναμη λίγο παραπάνω απο μια GTS450... Θα δώσεις 140 ευρά για την GTX550 Ti και δεν θα δώσεις τα ίδια χρήματα για την HD6850 που τις ρίχνει σφαλιάρες? Βe my guest then.
DominusNtonis Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δεν θελω ati γιατι εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλες.Χαλαν ευκολα για αυτο θελω nvidia αλλα τωρα δεν ξερω για την Gainward.Αλλα και παλι αληθευει αυτο που ειπε ο lionheart?Ας μου προτεινετε καποια αλλη n-vidia αλλα να μην περναει τα 160 ευρω αν γινετε.Επισης εχω επεξεργαστη intel core2quad q6600.Παιζει να μου ριχνει την επιδοση γιατι ετσι μου ειπαν.Απο οθονη δεν θυμαμε μοντελο μια viewsonic tft αν βοηθα.
ninos30 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μάλιστα. Αυτοί που στο είπαν είναι μάλλον οι πάνσοφοι ιεροί μοναχοί του Θιβέτ, που μασάνε φύλλα δάφνης και διαλογίζονται. Κι όλοι εμείς οι χαζοί που έχουμε ΑΤΙ τρέχουμε μέρα παρα-μέρα να στέλνουμε RMA τις καρτούλες μας... Δεν τους φέρνεις καμιά βολτούλα κι από εδώ να μας τα πούνε και οι ίδιοι? ΤΕΣΠΑ. Είναι πολύ εύκολο να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενα του lionheart αν ξοδέψεις 10 λεπτάκια στον γουγλη. Και για να σε βοηθήσω λίγο, ένα παράδειγμα: GTX550 Review. Δες την χαοτική διαφορά... H αντίστοιχη της 6850 σε NVIDIA είναι η: GTX 560ti Με την 6850/GTX560 θα έχεις bottleneck αλλά με ένα καλό ΟC λύνεται σε μεγάλο βαθμό. Με την 550 όχι. Ο επεξεργαστής είναι ανάλογος
logitech Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 εχουν δικιο τα παιδια σε αυτα που σου λενε με 160 ευρω παρε μια ati 6870 Link Linkνα κανεις την δουλειασου τι την θες την gtx 550Ti tfsi gti opc gtc ακου 550ti σε λιγο θα τις λεει η nvidia gtx560 turbo diesel
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μάλιστα. Αυτοί που στο είπαν είναι μάλλον οι πάνσοφοι ιεροί μοναχοί του Θιβέτ, που μασάνε φύλλα δάφνης και διαλογίζονται. Κι όλοι εμείς οι χαζοί που έχουμε ΑΤΙ τρέχουμε μέρα παρα-μέρα να στέλνουμε RMA τις καρτούλες μας... Δεν τους φέρνεις καμιά βολτούλα κι από εδώ να μας τα πούνε και οι ίδιοι? ΤΕΣΠΑ. Είναι πολύ εύκολο να επιβεβαιώσεις τα λεγόμενα του lionheart αν ξοδέψεις 10 λεπτάκια στον γουγλη. Και για να σε βοηθήσω λίγο, ένα παράδειγμα: GTX550 Review. Δες την χαοτική διαφορά... H Αντίστοιχη της 6850 σε NVIDIA είναι η: GTX 560ti +1 Nα σαι καλά ninos30 με κάλυψες απόλυτα. Επιπλέον, η μαρκα της οθόνης απο μόνη της δεν λέει τίποτα, ανάλυση - διαστάσεις μας ενδιαφέρουν όπως επίσης και τα υπόλοιπα parts πέρα του cpu και κυρίως ram - psu (τροφοδοτικό). Επ ευκαιρίας πές μας και ποιά κάρτα έχεις τώρα αν θέλεις. O Q6600 στα 2.4Ghz (που εκεί θα παίζει απο ότι φαντάζομαι σε σένα), χρειάζεται ένα o/c στα 3Ghz τουλάχιστον για να δώσει ένα boost σε νέες κάρτες γραφικών. Διαφορετικά κρίμα τα λεφτά που θα δώσεις για οποιαδήποτε νέα κάρτα. H GTS450/HD5770/GTX550 φαντάζουν πιο ισορροπημένες επιλογές για τον cpu σου ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να τον κρατήσεις με default clocks, αν και πάλι ένα ελαφρύ o/c θα είχε και σε αυτή την περίπτωση καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, 140€ για την GTX550 μη δώσεις αν θέλεις να μας ακούσεις και όχι τον φίλο σου με τις μαντικές ικανότητες. Προτείνω να δώσεις 105 ευρουδάκια και να πάρεις μια HD5770 ώστε να έχεις επιδόσεις ανάλογες της 550Ti και 35 ευρωπουλάκια στην τσέπη.
ninos30 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Προτείνω να δώσεις 105 ευρουδάκια και να πάρεις μια HD5770 ώστε να έχεις επιδόσεις ανάλογες της 550Ti και 35 ευρωπουλάκια στην τσέπη. Σωστό και αυτό και νομίζω πως είναι η πιο λογική λύση. Εκτός αν πας σε καμιά γενική αναβάθμιση στο άμεσο μέλλον, οπότε πάρεις μια καλύτερη κάρτα ως επένδυση. Αλλιώς βουρ για 5770
logitech Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 αμα μπορεις να ανεβεις οικονομικα και πας σε αναβαθμιση στο μελλον μια καλη επιλογη ειναι και η 6950 1gb Link με 205 ευρω
Orifiel Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ναι έχουν δίκιο, πάρε ΑΤΙ και όταν αρχίσουν τα προβλήματα με τους οδηγούς, γκρι οθόνες, μισές οθόνες, πράσινες, κόκκινες, μπλε.. θα σου πουν «ας πρόσεχες» χαχαχα
DominusNtonis Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Οκ παιδια ευχαριστω πολυ.Θα ενημερωσω και τον φιλο μου με τις μαντικες ικανοτητες +1 Nα σαι καλά ninos30 με κάλυψες απόλυτα. Επιπλέον, η μαρκα της οθόνης απο μόνη της δεν λέει τίποτα, ανάλυση - διαστάσεις μας ενδιαφέρουν όπως επίσης και τα υπόλοιπα parts πέρα του cpu και κυρίως ram - psu (τροφοδοτικό). Επ ευκαιρίας πές μας και ποιά κάρτα έχεις τώρα αν θέλεις. O Q6600 στα 2.4Ghz (που εκεί θα παίζει απο ότι φαντάζομαι σε σένα), χρειάζεται ένα o/c στα 3Ghz τουλάχιστον για να δώσει ένα boost σε νέες κάρτες γραφικών. Διαφορετικά κρίμα τα λεφτά που θα δώσεις για οποιαδήποτε νέα κάρτα. H GTS450/HD5770/GTX550 φαντάζουν πιο ισορροπημένες επιλογές για τον cpu σου ιδιαίτερα αν σκοπεύεις να τον κρατήσεις με default clocks, αν και πάλι ένα ελαφρύ o/c θα είχε και σε αυτή την περίπτωση καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, 140€ για την GTX550 μη δώσεις αν θέλεις να μας ακούσεις και όχι τον φίλο σου με τις μαντικές ικανότητες. Προτείνω να δώσεις 105 ευρουδάκια και να πάρεις μια HD5770 ώστε να έχεις επιδόσεις ανάλογες της 550Ti και 35 ευρωπουλάκια στην τσέπη. Τωρα εχω την n-vidia 8800 gt αλλα μου χαλασε γιατι την ειχα αλαξει τα φωτα.Και θελω να παρω μια καλητερη για gaming.Αν γινετε προτεινετε μου μια αλλη λιγο πιο φθηνη (αν υπαρχει).Οθονη εχω viewsonic VA2026w 20 ιντσες και μεγιστη αναλυση 1680 x 1050 @ 59 Hz.
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ναι έχουν δίκιο, πάρε ΑΤΙ και όταν αρχίσουν τα προβλήματα με τους οδηγούς, γκρι οθόνες, μισές οθόνες, πράσινες, κόκκινες, μπλε.. θα σου πουν «ας πρόσεχες» χαχαχα Όταν γράφουμε κάποια πράγματα στο φόρουμ θα πρέπει να τα δικαιολογούμε με αποδείξεις. Αλλιώς τα σχόλια πάνε άπατα... Έχεις αποδείξεις λοιπόν να μας παραθέσεις για να ξεστραβωθούμε και μείς οι άσχετοι που τα σκάμε και στην AMD (Ati)? Ευχαρίστως να τις δώ. Μετά αν θέλεις μπορούμε να μιλήσουμε και για VFM, θερμάστρες, καταναλώσεις και τα συνναφή αν θέλεις. P.S. Κάποιοι εξακολουθείτε να μην καταλαβαίνετε, ακόμα και την κρίσιμη οικονομική αυτή περίοδο, ότι το value for money είναι αυτό που ενδιαφέρει και πρέπει να ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε χρήστη απο τον μέσο μέχρι τον enthusiast και όχι η τυφλή προσκόλληση χωρίς λόγο σε κάποια εταιρία, είτε είναι πράσινη - κόκκινη, είτε μπλέ - πράσινη. Γιαυτό πάμε κατα διαόλου γενικότερα. Οκ παιδια ευχαριστω πολυ.Θα ενημερωσω και τον φιλο μου με τις μαντικες ικανοτητες Τωρα εχω την n-vidia 8800 gt αλλα μου χαλασε γιατι την ειχα αλαξει τα φωτα.Και θελω να παρω μια καλητερη για gaming.Αν γινετε προτεινετε μου μια αλλη λιγο πιο φθηνη (αν υπαρχει).Οθονη εχω viewsonic VA2026w 20 ιντσες και μεγιστη αναλυση 1680 x 1050 @ 59 Hz. Πάρε HD5770 με κλειστά μάτια. Παραπάνω δεν αξίζει να πάς στην παρούσα φάση ούτε με την οθόνη που έχεις ούτε με το σύστημά σου.
Orifiel Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Αποδείξεις? Ας γράψει ο άνθρωπος στο γουγλε η ας ψάξει εδώ και θα γεμίσει ένα μεγαλο φάκελο, όσο και οι τροικανοι.. Πάρε διάβασε μερικά θέματα με τα χρώματα και που οφείλονται dominousdonis και μάλιστα εδώ μέσα.. και άσε των lionheart να ζητά αποδείξεις για πράγματα που πολύ καλά γνωρίζει. χρωμα γκρι = http://www.insomnia.gr/topic/408843-ati-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b5%cf%82-%ce%bf%ce%b8%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%82/ χρωμα μπλε = http://www.insomnia.gr/topic/409379-%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%ad-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82-ati-radeon-5850/ ασπρο - μαυρο αλλα και κοκκινο = http://omgili.com/ati-hdmi-red-screen , http://lionhead.com/forums/t/285085.aspx και φυσικα πρασινο.. = http://www.hardwarecanucks.com/forum/video-cards/38256-ati-catalyst-10-11-problem-black-green-screen.html , http://www.daniweb.com/hardware-and-software/microsoft-windows/windows-vista-and-windows-7/threads/214192 Δεν σου βάζω άλλα προβλήματα που πάνω κάτω.. όλα τα hardware παρουσιάζουν.. μιλάμε κάτι σαν ουράνιο τόξο οι οδηγοί τον ΑΤΙ..
moldovan20 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Αποδείξεις? Ας γράψει ο άνθρωπος στο γουγλε η ας ψάξει εδώ και θα γεμίσει ένα μεγαλο φάκελο, όσο και οι τροικανοι.. Ενώ αν γράψει για nvidia ,το google ως γνωστός nvidiaκιας δε θα του βγάλει τίποτα .. Και μια μαλακία που μου ήρθε τώρα : Ο Τζακ Νόρις έχει ακόμα laptop με nvidia 8400m
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 @Orifiel άμα είσαι κολλημένο fanboy αυτά λές. Το φαντάστηκα ότι αυτή θα ήταν η απάντησή σου άρα το σχόλιό σου πήγε ώς γνωστόν άπατο. Δηλαδή μου κοτσάρησες 3-4 link για να μου αποδείξεις τι? Ότι οι AMD (ATI) κάρτες είναι μάπα και βγάζουν πολυχρωμες οθόνες of death? Αυτές είναι οι αποδείξεις σου? Υπάρχουν άλλα τόσα εδώ μέσα προβλήματα για nvidia κατα καιρούς καθώς επίσης και στον γούγλη, τι σημαίνει αυτό ότι και οι nvidia είναι μάπα γενικότερα με το σκεπτικό σου δηλαδή? Κατ αρχάς για την συμπεριφορά της κάρτας, πέρα απο το ελαττωματικό κομμάτι που μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε ανεξαρτήτου εταιρείας, (όπου την στέλνεις rma αν έχεις εγγύηση και ξεμπερδεύεις), παίζει κύριο λόγο ο χρήστης, το λειτουργικό του, το υπόλοιπο hardware (καλώδια, monitor, psu κλπ), οι οδηγοί που έβαλε και πώς τους έβαλε (καθάρισε σωστά τους παλιούς κλπ). Πολλά απο τα προβλήματα που αναφέρονται κατά καιρούς και εδώ και στον γούγλη, αμφιβάλω αν είναι πραγματικά προβλήματα των καρτών (είτε είναι ati, είτε nvidia) αλλά σε αρκετές περιπτώσεις των ίδιων των χρηστών και σε συνδυασμό κάποιων παραγόντων που ανέφερα παραπάνω. Αν κάποιος είναι noob-άς θα την κάνει την μακακία αργά η γρήγορα ή δεν θα αντιληφθεί κάποια πράγματα για να τα κάνει όπως πρέπει. Όλοι έχουμε περάσει απο αυτό το σημείο και στα πρώτα μας βήματα ακούγαμε τα σχόλια των τότε "και καλά" ειδημόνων του χώρου που αναπαρήγαγαν τις πληροφορίες που τους έρχονταν απο στόμα σε στόμα απο τους "γνώστες". Έτσι αγοράζαμε μόνο intel και μόνο nvidia όπως αγοράζαμε / αγοράζουμε μόνο golf και siemens και ας μας πηδούσαν / πηδάνε οι Γερμανοί χρόνια τώρα. Πάλι καλά ρε παιδιά που εμφανίζεστε και εσείς κατά καιρούς και σκάει λίγο το χειλάκι μας ανάμεσα στα ξενύχτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.