zHsHs_87 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδια και παλι θελω μια διευκρινιση αν ξερει καποιος φυσικα!!! οταν χρησιμοποιω το fire fox και σερνω τα 3 δαχτυλα πανω στο trackpad για να παω στιν πισω σελιδα δεν παει ενω στο safari και στις υπολιπες λειτουργεις στο πς δουλευει κανονικα!!! υπαρχει καποια ασυμβατοτιτα με το fire fox ή παιζει κατι αλλο αν ξερει καποιος ας μου να ξερω .. Οχι οτι ειναι πολυ σημαντικο απλα να μου φυγει η απορια ποιο πολυ!!!! σας ευχριστω πολυ !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Στην 3.6.17 έκδοση του Firefox που έχω μια χαρά δουλεύει με τα τρία δάχτυλα μπροστά πίσω οι σελιδες.Τα 3 δάχτυλα τα σέρνω δεξια αριστερά στο track pad...Δεν ξέρω αν σε άλλη έκδοση υπάρχει πρόβλημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 μια χαρα δουλευει και μενα... FF 4.0.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 παιδια δικιο εχετε μαλλον εχω πολυ παλια εκδοση 3.0.1 θα κανω αναβαθμηση στην 4.0.1 και λογικα θα στροσει θελω να πιστευω ευχαριστω για το χρονο σας !!!!! ολα κομπλε με την αναβαθμνησει ολα δουλευουν ρολοι!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.