Προς το περιεχόμενο

MSI ATI 5970 και artifacts

Ang3losqws

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστά τα λένε τα παιδιά σε αυτή την περίπτωση. Αν μπορείς να βγάλεις άκρη με την Msi και την δεχτούν για rma (πράγμα που πιστεύω να καταφέρεις), μην τολμήσεις να την πειράξεις (ανοίξεις).

Μόνο στην περίπτωση που δεν βγάλεις τελικά άκρη με την Msi δοκίμασέ το σαν τελευταία λύση μην τυχόν και φτιάξει. :)

Δημοσ.

Θεωρω οτι εκανες μαλακια που την πηρες πισω, αν και οντος σε τιμα αυτη πραξη. Πρακτικα ομως εμεινες με μια χαλασμενη καρτα. Ελπιζω να βγαλεις ακρη με την εταιρια αν και λιγο δυσκολο μιας και τα πραγματα εχουν δυσκολεψει. Οπως και να εχει δεν εχεις τιποτα να χασεις ! Καλη τυχη.

android.png

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα ειχα και γω με την 5870 vapor-x αλλα οχι πολυ εντονο και πριν 10 μερες την πηγα για αλλαγη.Πρεπει να ειναι οντως θεμα της μνημης της καρτας γιατι αν την εβαζα να τρεξει ενα παιχνιδι για κανα πενταλεπτο και μετα ετρεχε το furmark τοτε παρουσιαζε το προβλημα σε 2 λεπτα αλλιως περνουσαν γυρω στα 30 λεπτα.Παντως εγω πιστευω η msi θα σου απαντησει και θα βρεις ακρη.

Δημοσ.

Ειχα μια ιδεα, αν βρω αποδειξη απο ελληνικο καταστημα, θα το καλυψει η εγγυηση η θα πληρωσω γαμ..κα?

Δημοσ.

Τελικα, ο φιλος που θα μου εστελνε αποδειξη, αλλαξε γνωμη. Αν καποιος απο εδω μεσα εχει αποδειξη απο γνωστο καταστημα για MSI 5970 ας μου στειλει.Εννοειται οτι δινω κ καποια λογικη αμοιβη.

ΥΓ. Απο MSI ακομα να μου απαντησουν...Ελληνικο δημοσιο η κατασταση...

Δημοσ.

Δεν νομιζω να μπορεις να κανεις κατι με αποδειξη απο αλλη καρτα γιατι συνηθως τα μεγαλα καταστηματα κρατουν τα serial number απο τα προιοντα(π.χ e-shop).

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά από μια πρόσφατη εμπειρία που είχα, άρχισα να αναθεωρώ αρκετά πράγματα για το τι μπορεί να κάνει ένας καλός ηλεκτρονικός.

Ανακάλυψα ότι έχω έναν παλιό φίλο (γαρ συμμαθητής) ο οποίος είναι ένας πολύ καλός ηλεκτρονικός (έτσι φαίνεται) και έχει πάρει (η εταιρία του) ένα κάρο αντιπροσωπείες ως service: Pionner, Panasonic, Samsung και άλλες. Του πήγα 2 καμένα laptop, το ένα από μπύρα (ενός φίλου μου, του ήρθε να κεράσει το laptop του για να του κάνει παρέα), το άλλο γιατί έτσι απλά κάηκε, για τα οποία οι αντιπροσωπείες θέλανε +200ευρώ για το μεν +150 για το δε. Ε, λοιπόν σε μια εβδομάδα τα είχα πίσω με συνολικό κόστος 60 ευρώ και τα 2. Και λέω μια εβδομάδα, γιατί ενώ τα έφτιαξε την ίδια μέρα, τα κράτησε ανοικτά 24/7 για να δει αν του βγάλουν κάτι και τα έβαζε να τρέχουν multiple tasks σε loop.

Του μίλησα λοιπόν για την περίπτωσή σου, και μου είπε πως για να μην φανεί υπεραισιόδοξος και πει 100%, κατά 95% μπορεί να στην φτιάξει. Και επειδή βλέπω είσαι Σαλόνικα, όπως και εγώ/αυτός, αν θες στείλε μου κανα pm να σου δώσω διεύθυνση/τηλέφωνο να του την πας να την δει.

Όλα τα παραπάνω, αν φυσικά δεν έχεις βγάλει άκρη με την VGA σου μιας και έχεις να ποστάρεις αρκετό καιρό.

Δημοσ.

ninos30 εχεις βρει τετοιον ηλεκτρονικο φιλε?εισαι πολυ τυχερος εγω που πηγα σε εναν για μια καρτα ενος λαπτοπ μου ελεγε μα και ξερεις πρεπει να παει στην αντιπροσωπεια και τετοια

Δημοσ.

Τι να πω φίλε μου. Όπως είπα τον ξέρω χρόνια και μπορεί να έδειξε "μεγαλύτερο ενδιαφέρον". Πάντως στο μαγαζί του είχε ένα κάρο laptop...

Αύριο του πάω 2 τροφοδοτικά, ένα Laptop και ένα Hi-Fi να δει. Τα μάζεψα από την παρέα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...