Ang3losqws Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καλησπερα, προσφατα πουλησα την παραπανω καρτα.Την ειχα στην κατοχη μου για 5 μηνες, χωρις να την εχω πειραξει ποτε. Ενα μηνα περιπου μετα με παιρνει το παιδι που του την πουλησα και μου λεει οτι του βγαζει artifacts και οτι δεν την πειραξε καθολου.Υπαρχει τετοια περιπτωση? Γιατι και γω τωρα εμεινα με χαλασμενη καρτα και τα λεφτα του εδωσα. ΥΓ. Την ειχαμε δοκιμασει σπιτι μου πριν την παρει στο συστημα μου πανω, λογω του οτι δεν ειχα αποδειξη. Για να ειμαστ καλυμενοι. Εγω μπορω να δω καπως αν η καρτα εχει πειραχτει? Ευχαριστω.
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Και να έχει πειραχτεί και να μην έχει πειραχτεί, αφού του την πούλησες λειτουργική χωρίς απόδειξη εις γνώση του και μετά από ένα μήνα εμφανίζει πρόβλημα δεν βρίσκω λόγο να ασχοληθείς...
Ang3losqws Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το ξερω αλλα σαν ηλιθιος εγω του τα επεστρεψα κ κρατησα την χαλασμενη πλεον καρτα.Να τον παρω τηλ. και να του πω αυτο δηλαδη?Αν το σηκωσει βεβαια, γιατι το φιλοτιμο εχει χαθει πλεον.. Απ'οτι διαβασα ειναι θεμα RAM της καρτας γραφικων.Γνωριζει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα αντικαταστασης της RAM και τι κοστος θα εχει αυτο? Ευχαριστω.
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αφού την πήρες πίσω (για μένα κακώς) τώρα μην πάρεις τηλέφωνο τζάμπα θα πάει... Για το άλλο ερώτημα περίμενε κάποιον άλλον δεν γνωρίζω
LouCi4er Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Το ξερω αλλα σαν ηλιθιος εγω του τα επεστρεψα κ κρατησα την χαλασμενη πλεον καρτα.Να τον παρω τηλ. και να του πω αυτο δηλαδη?Αν το σηκωσει βεβαια, γιατι το φιλοτιμο εχει χαθει πλεον.. Απ'οτι διαβασα ειναι θεμα RAM της καρτας γραφικων.Γνωριζει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα αντικαταστασης της RAM και τι κοστος θα εχει αυτο? Ευχαριστω. Οχι δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.Η καρτα εγγυηση δεν εχει?
Ang3losqws Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 αν ειχε δεν θα το συζηταγαμε αυτο τωρα..Τα'χω δοκιμασει αυτα, δεν εγινε τιποτα
lionheart75 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 1 μήνας στα χέρια κάποιου άλλου είναι αρκετό χρονικό διάστημα για να δεχτείς αβασάνιστα επιστροφή προιόντος. Απο την στιγμή που η κάρτα δοκιμάστηκε απο τον αγοραστή πρίν την αγορά της και ήταν 100% ok στην λειτουργία της, ήταν λάθος σου που δέχτηκες να την πάρεις πίσω μετά απο 1 μήνα χρήσης. Μπορεί η κάρτα στο pc του αγοραστή ακόμα και αν δεν σκαλίστηκε να μην είχε κατάλληλο τροφοδοτικό που να έδινε σωστά ρεύματα ή να μην υπήρχε το απαραίτητο airflow στο κουτί και να ζοριζόταν η διπύρηνη κάρτα με υψηλές θερμοκρασίες συνεχώς. Παίζει ρόλο και ο χρήστης φυσικά αφού μπορεί να μην αντιλήφθηκε ότι η κάρτα ανέβαζε θερμοκρασίες συνέχεια στα παιχνίδια ρυθμίζοντας σωστά τον ανεμιστήρα για να αποφευχθεί αυτό. Είναι κάτι που δεν το γνωρίζει κανένας να στο πεί με βεβαιότητα. Απο την άλλη μπορεί απλά να έφτασε η στιγμή της να παραδώσει πνεύμα όπως είναι πιθανό να συμβεί με οποιοδήποτε hardware. Γιαυτό γενικότερα υπάρχει ρίσκο όταν αγοράζεις κάτι χωρίς εγγύηση και το γνωρίζεις εξ αρχής αυτό αφού το πληρώνεις αρκετά κάτω απο την τιμή που θα έπιανε αν είχε εγγύηση. Γενικά καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και σε τιμά που την δέχτηκες και επέστρεψες τα χρήματα (ίσως και εγώ στην θέση σου να έκανα το ίδιο) και αυτό δείχνει την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου. Όμως έχεις ζημιωθεί ουσιαστικά εσύ τώρα. Δοκίμασε να της βγάλεις τη stock ψύκτρα, να καθαρίσεις την παλιά πάστα και να βάλεις arctic ceramigue πάστα στους πυρήνες καθώς επίσης και να αλλάξεις τα thermal pads στις μνήμες με καινούργια. (Mε αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσεις εκτός των άλλων αν η κάρτα έχει ανοιχτεί αν δεις τα pads να λείπουν ή να είναι κατεστραμμένα. ). Μπορεί να μην αλλάξει τίποτα αλλά είναι κάτι που θα δοκίμαζα εγώ πρίν την στείλω για ανακύκλωση μιας και έχει ελάχιστο κόστος το εγχείρημα, δεν χάνεις να δοκιμάσεις.
ninos30 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Όπως τα λεει ο lion παραπάνω. Κι εγώ σέβομαι την κίνησή σου αν και μπορεί να νοιώθεις λίγο μαμακας τώρα... Δοκίμασε επίσης να βάλεις κανα Afterburner και να κάνεις underclock ειδικά στα ρολόγια της RAM μπας και στρώσει. Τουλάχιστον μην πάει εντελώς χαμένη
logitech Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 παιδια την 5970 γενικα σαν καρτα την περιμεναν να βγει περιπου τον 11/2009 η καρτα αυτη εχει εγγυηση 2 χρονια και η αποδειξει να εχει χαθει βρισκεται με το ονομα του κατοχου η αλλαζετε με το serial number απο την msi μπορει να κανω και λαθος ομως
ninos30 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Αν ισχύει το παραπάνω τότε μην την ανοίξεις όπως λέει ο Lion. Φαντάζομαι ότι εννοείται αλλά είπα να το τονίσω
Ang3losqws Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 εχει αγοραστει απο Αμερικη, οταν ειχα παει εκει, αποδειξη δεν υπαρχει, εχει χαθει.Εχω μιλησει με MSI αλλα ακομη απαντηση καμια.Δοκιμασα να κανω underclock με το ATITool, αλλα παλι τιποτα.
ninos30 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Πάντως ο φίλος έχει δίκιο. 11/2009 βγήκε: http://www.hardwarecanucks.com/news/video/manufacturer-list-launched-ati-radeon-hd-5970/3/
logitech Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 φιλεμου σιγουρα θα μπορουν να επανεκτυπωσουν την αποδειξη αλλα και παλι η msi μπορει να στην αλλαξει
caution Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 3 χρονάκια serial based δουλεύει Αμερικές η MSI, απ ότι θυμάμαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.