Προς το περιεχόμενο

στροφες σε ανεμιστηρα

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά το θέμα θορύβου για τον καθένα μας είναι σχετικό

άλλους τους ενοχλεί και άλλους οχι.

Δημοσ.

Μολις αγορασα τους ανεμιστιρες που ειχα βαλει στο link.Στην μητρικη μου η υποδοχη για fun systm εχει 4 δοντακι ενω αυτοι που π0ειρα εγω εχουν ενα κουτακι για να μπουν τρια καρφια και μαζι κατι ανταπτορες που τγους δοκιμασα και παιρνουν απευθειας ρευμα απο το τροφοδοτικο.Πειραζει?Θα εχω απωλειες στροφων?

Δημοσ.

Εαν εχεις ελευθερο χωρο για να μπει ο ανεμιστηρας στην μητρικη,βαλε τον εκει.

αλλιως συνδεσε του τα molex απευθειας επανω στο τροφοδοτικο.το ιδιο ειναι.

Πες μας σε παρακαλω για τον θορυβο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εαν εχεις ελευθερο χωρο για να μπει ο ανεμιστηρας στην μητρικη,βαλε τον εκει.

αλλιως συνδεσε του τα molex απευθειας επανω στο τροφοδοτικο.το ιδιο ειναι.

Πες μας σε παρακαλω για τον θορυβο.

Δεν είναι το ίδιο κατευθείαν πάνω στο τροφοδοτικό θα δουλεύουν στο μάξικουμ των στροφών τους.Παρεμπιπτόντως έχω δυο τέτοιους πάνω σε fan controler και θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος αρκετά,ακούγονται ελάχιστα και αποδίδουν πολύ καλά.
Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο κατευθείαν πάνω στο τροφοδοτικό θα δουλεύουν στο μάξικουμ των στροφών τους.Παρεμπιπτόντως έχω δυο τέτοιους πάνω σε fan controler και θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος αρκετά,ακούγονται ελάχιστα και αποδίδουν πολύ καλά.

+1000. μία από τα ίδια.

Δημοσ.

Οι συγκεκριμενοιθ ειναι στις 1200 στροφες και δεν ακουγοντε οποτε δεν εχει προβλημα να τους βαλει στο τροφοδοτικο.

Γιάυτο το ειπα..χαζουλια. :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οι συγκεκριμενοιθ ειναι στις 1200 στροφες και δεν ακουγοντε οποτε δεν εχει προβλημα να τους βαλει στο τροφοδοτικο.

Γιάυτο το ειπα..χαζουλια. :P

:wacko: :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...