Προς το περιεχόμενο

στροφες σε ανεμιστηρα

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις ανακαλιψα οτι το κουτι του pc μου εχει δυο υποδοχες (οι οποιες ειναι αδειες) για ανεμιστιρες των120m.Οι στροφες που θα κανουν οι ανεμιστιρες για να βγαζουν τον αερα εξω θα ειναι οπως η φορα των δεικτων του ρολογιου.Η μια υποδοχι ειναι στο πλαι και η αλλη πισω.Ευχαριστο εκ των προτερων

Δημοσ.

Αυτη που ειναι στο πλαι θα βαλεις εναν ανεμιστηρα να βαζει αερα μεσα και αυτη που ειναι πισω θα την κανεις να βγαζει αερα.

Δημοσ.

Εκτός από το απλό trial & error, συνήθως τα φουρφούρια πάνω στο frame τους έχουν δύο βελάκια, το ένα δείχνει την περιστροφή και το άλλο την φορά του air flow :)

Δημοσ.

( αν είναι οι 1200άριδες - ήσυχοι είναι στην πράξη ;) )

Χμμ όντως στο site τους λένε μέχρι και 19.8 dBA άλλα εγώ πιστεύω ότι ένα 25dBA θα το βγάζουν

Δημοσ.

Ναι εντάξει θα είσαι άλλα δεν θα παλεύεται ο θόρυβος που θα κάνουν.

Μέχρι πόσα δίνεις;

Ποιος θορυβος ρε συ?

ακριβως ιδιος ειναι ο πλαινος μου εχω.και ισχυει οτι ειναι 1200.

ειναι ο πιο ησυχος απο ολους τους ανεμιστηρες του κουτιου μου.

Δημοσ.

Αφού τον έχεις δεν μπορώ να σου φέρω αντίρρηση. :P .

Παντός εγώ κάνα δυο που είχα πάρει για το άλλο μου κουτί δεν παλευόταν και τους πέταξα μετά από 5 μήνες

Δημοσ.

Ερωτηση

Αν συνδεθει ο ενας ανεμιστηρας στο cpu[to καλωδιο λεω]και ο αλλος σε ενα random για ανεμηστηρα,θα βγαζουν τα ιδια rpm?Που μπορω να δω ποσα rpm βγαζουν οι ανεμιστηρες μου?

Δημοσ.

o raf εχει δικιο εχω δυο r4 στο ψυγειο και κανουν σαν τρακτερ!θα τους αλλαξω καποια στιγμη!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...