Προς το περιεχόμενο

Πόσα τρώτε τη μέρα βενζίνη;

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν η σχολή όμως είναι 30 χιλιόμετρα από το σπίτι; αυτό είναι περίπου 1000+ χιλιόμετρα το μηνα...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή λιγότερο από τα διπλά από μένα που κάνω περίπου 600 χιλιόμετρα το μήνα. Και όμως δίνεις 300€ το μήνα σε βενζίνες... με μηχανάκι. Ενώ βάση των χιλιομέτρων σου θα έπρεπε να δίνεις ~150€ αν τα έκανες με το αυτοκίνητο το δικό μου, που είναι ένα τυπικό 1400cc.

Still, I don't get it.

Το μηχανάκι ειναι αυτό: yamaha-xt660x-108-0.jpg

Καθε ΣΚ πάω ταξίδι,εχω πάει 3 φορές Πύλο-Μεσσηνία κλπ μεσ'το μηνα,καλα παίζει να είναι και παραπάνω.

Δημοσ.

40 ευρω το 15 ήμερο περιπου. Ολα αυτα για μετακινηση μεσα στην πολη για δουλεια, διασκεδαση και οτιδηποτε αλλο χρειαστω. Μακαρι να ειχα σε μια τετοια περιπτωση ενα fiat 500 με τον κινητηρα των 800cc τουρμπο. Τιποτα δεν θα εκαιγα.

Δημοσ.

30 euros την εβδομαδα στο περιπου.και ολα αυτα για να κανω 3 χιλιομετρα να παω στην δουλεια και αλλα 3 να γυρισω.

Δηλαδή ~120€, για 3+3 κάθε ημέρα, επί 20 εργάσιμες = 120 χιλιόμετρα;

Με τι όχημα;

Είμαι ο μόνος που του φαίνονται τραγικά μεγάλες αυτές οι καταναλώσεις; :rolleyes:

Εγώ δίνω <70€ για 500+ χιλιόμετρα, με τα περισσότερα να είναι μέσα στην πόλη.

Δημοσ.

30-40 τη βδομαδα και αυτα κυριως για τα απαραιτητα

παλια εδινα περισσοτερα (εφτανα συχνα και τα 70-80) και χαιρομουν χλμ , τωρα με αυτες τις τιμες το θεωρω τρελη κοροιδια να δινω τοσα λεφτα στο κρατος και να αγοραζω τοσο λιγα λιτρα και απο οτι φαινεται κι αλλοι το πιστευουν αυτο για αυτο και τελικα παιρνουν τα @@ μας απο τους φορους καυσιμων :rolleyes:

Δημοσ.

... κι αλλοι το πιστευουν αυτο για αυτο και τελικα παιρνουν τα @@ μας απο τους φορους καυσιμων :rolleyes:

Έτσι όπως τα λες είναι, όπως είπα κι εγώ, αφήνω το 1.6turbo στην άκρη, ειδικά όταν είναι για κίνηση εντός πολης, στο οποία πάντα έβαζα και 100άρα...και παίρνω το saxaki που είναι μεν 1.4 αλλά τρομερα οικονομικό ακόμα και εντός πόλης..συν ότι βάζει 95άρα....πάρε λοιπόν τα @@ μου εις διπλούν μπουρδελοκρατος!

android.png

Δημοσ.

Δηλαδή ~120€, για 3+3 κάθε ημέρα, επί 20 εργάσιμες = 120 χιλιόμετρα;

Με τι όχημα;

Είμαι ο μόνος που του φαίνονται τραγικά μεγάλες αυτές οι καταναλώσεις; :rolleyes:

Εγώ δίνω <70€ για 500+ χιλιόμετρα, με τα περισσότερα να είναι μέσα στην πόλη.

έλα ντε παρα πολλά....εγώ θελω 10 ευρώ για 120χιλιόμετρα...

Δημοσ.

^Αστα να πανε...

δεν ηταν σωστα ρυθμισμενα τα καρμπς.ας ελπισουμε τωρα να πεσει η καταναλωση που ειναι στο συνεργειο...για μεσα στην πολη μιλαω παντα.

έλα ντε παρα πολλά....εγώ θελω 10 ευρώ για 120χιλιόμετρα...

Για εξω απο την πολη θελω 10 λιτρα για 100 χιλιομετρα με 5η και 100 σταθερα στο κοντερ.κλαιω λεμε.

Δημοσ.

είναι πολλά ναι....έχεις ήδη ξοδέψει δηλαδή αρκετά στις βενζίνες... εγώ αττική/εθνική πάω με 5η και 80χλμ στις 2100 στροφές...πιστεύω είναι το ιδανικό για μένα...

Δημοσ.

WTF. δίνω 10€ για ~60km. με ενα focus 1.4 :fear:

punto 1,2 8βαλβιδο....αττική με 80κμ/ωρα και πεμπτη

το focus καίει παραπάνω....αλλά εγω το οδηγάω το δικό μου με οικονομικό τρόπο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...