steliosdj Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 ayto einai gegonos : h teleytaia ekdosh toy prime bghke November 8, 2002. To problhma poy eixan oi prohgoymenes emfanizotan kyriws se p4 anw twn 2.5Ghz Thn eixe pathsei kapote enas filos......
pieros Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 sta 200 fsb mporei na min blepeis to fainomeno tearing alla ta perisotera epox ta paizoun!P.x to diko mou den itan stable k eixa problima me ton 1800+.Den mporousa na paw parapanw apo 200-201 x 12.5!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Εχμ, όχι, δεν τα παίζουν πάνω από 200 τα Epox... Εδώ με το 8Κ3Α+ (ΚΤ333) πήγα 207 εγώ...
LL_NEO Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 1. Τα πάντα στην 8RDA+ αποδείχτηκαν θέμα συνδυασμού. Μιλάω για τις 2 διαφορετικές revisions της μητρικής και για τις 3 του chipset. A2 chipset + rev 1.0 = Απο τους πιο καλούς συνδυασμούς της Epox και μάλλον ο καλύτερος μετά απο τον τελευταίο συνδυασμό. A2 chipset + rev 1.1 = Μάλλον η πιο μεγάλη μούφα Α3 chipset + rev 1.1 = Όχι τα χάλια του προηγούμενου, αλλά σίγουρα όχι κάτι το εξαιρετικό Α1 chipset + rev 1.1 = Μάλλον ο καλύτερος συνδυασμός που μπορεί να πετύχει κανείς. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων αυτή η κατάταξη (δ,α,γ,β) είναι καθαρά δική μου και προέκυψε ύστερα απο παρατήρηση στα διαφορα fora του εξωτερικού. Οπότε και για να προλάβω κάποιους εξυπνάκηδες, όχι δεν το λέω αυτό επειδή τυχαίνει να έχω το συνδυασμό (α), αλλά επειδή σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει. Στο θέμα τώρα, όπως είπε και ένα παλικάρι παραπάνω βάλε 11 multi και παίξε με πιο χαμηλό fsb για να δεις αν φταίει το cpu
LuNaTiC Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 re sys exo dei tosa epox pou xtipane trela fsb mono to diko mou na kollaei sta 200???
steliosdj Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Δημοσ. 21 Απριλίου 2003 Θα συμφωνησω και εγω με τον LL_NEO για τα revisions. Μακαρι να ηταν ολα τα ιδια....
pieros Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 EGw 8a pw kati pou 8a diafwnisw!Oloi akougame gia to periboito A3 alla se ena forum xeno eipan oti den uparxei a3 alla mono a2!An kanw la8os diapseustemai!Den 8umammai url!
LL_NEO Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Κοίτα εγώ με τα μάτια μου έχω δει nb's να τελειώνουν σε Α3. Τώρα αν αυτό ΔΕΝ είναι revision αλλά κάτι άλλο, τι να σου πω ρε Piero, δεν μπορώ να δώσω αποδείξεις για τη μια ή την άλλη άποψη. Τουλάχιστον το Α1/C1 υπάρχει για το ανακοίνωσε η nvidia και πολλές απο τις κατασκευάστριες εταιρίες μητρικών ως το μόνο εγγυημένο για fsb 200.
pieros Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Den sou eipa na dwseis apodikseis apla to diabasa kapou mallon sto aoaforums oti den uparxei kanena a3!Apla mono auto!
LL_NEO Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Δημοσ. 22 Απριλίου 2003 Ναι ρε συ το κατάλαβα τι μου λες. Απλώς εννοώ οτι απο μεριάς Nvidia απο όσο ξέρω τουλάχιστον δεν υπήρξε ανακοίνωση για A2 και Α3 chipsets όπως έγινε στην περίπτωση του A1/C1 και επομένως κανείς δε θα μπορέσει να σου πει τεκμηριωμένα για τις διαφορές, αν υπάρχουν βέβαια, ανάμεσα σε αυτες τις δύο εκδόσεις του northbridge. Γι' αυτό σου είπα οτι δε μπορώ να δώσω αποδείξεις. Δε θεώρησα οτι με προκάλεσες να αποδείξω το ένα ή το άλλο don't worry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.