Xaralambos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Λοιπών έχω ένα toshiba satellite L40-18Υ . με Windows vista Έχω το εξής πρόβλημα : Έχει ψιλοχαλάσει η μπρίζα και μερικές φορές σβήνει . Πήγα να ανοίξω τον υπολογιστή και βγάζει τη γνωστή μαύρη οθόνη που μου δίνει 2 επιλογές: -κανονική εκίνηση των windows -διόρθωση των windows .... Αν πάω στη πρώτη δείχνει να φορτώνει αλλά δεν.. Με ξαναπάει στη προηγούμενη μαύρη οθόνη. Αν πάω στη δεύτερη φορτώνει μέχρι που μου βγάζει το μήνυμα: δεν είναι δυνατή η έναρξη του εγκατεστημένου προγράμματος κάντε κλίκ στο κουμπί οκ για να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή Είτε πατήσω 'ΟΚ' είτε το 'Χ' το λάπτοπ κλείνει.. Δοκίμασα στην εκκίνηση να πατήσω F8 F12 αλλά τίποτα.. Δοκίμασα να το καλοπιάσω να του πω καμιά καλή κουβέντα πάλι τίποτα.. Καμιά ιδέα? Η να ψάξω να βρώ το σιντί αποκατάστασης προιόντος?
telis80 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα repair με το cd εγκατάστασης του...
Xaralambos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δηλαδή επαναφορά προιόντος? Η μπορεί να γίνει repair χωρίς να χάσω ότι έχω αποθηκευμένο?
Xaralambos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Λοιπών το σιντί του λάπτοπ δεν υπάρχει έχω στη σακούλα όλα τα χαρτιά εκτός απο το σιντί . Μπορώ να το βρώ κάπου και να το γράψω ? Μπορώ να δώσω λύση αλλιώς?Χωρίς να χάσω τα αρχεία του πισί?
rafail1994 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Από την απότομη διακοπή του ρεύματος η έχουν χαλάσει κάποια αρχεία των windows η εχει χτυπήσει ο σκληρός δίσκος . Ξέρεις αν ο δίσκος σου έχει τα windows μέσα για να κανείς Recovery ;
Xaralambos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Πως μπορώ να μάθω αν είναι μέσα τα windows ? Όπως είπα πιο πάνω κολλάει στο σημείο που πρέπει να 'διορθώσει τα σφάλματα' Αν έχουν χαθεί τα windows η μόνη λύση είναι το να τα βάλω απ οτην αρχή?
rafail1994 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δοκίμασε κατά την εκκίνηση να κρατήσεις πατημένο το 0
Xaralambos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μπά δεν κάνει τίποτα με το '0' αλλά αφού μου λέει : -κανονική εκίνηση των windows -διόρθωση των windows .... Λογικά μέσα θα είναι .. Τες πα δοκίμασα το reocvery disk απο ένα άλλο λάπτοπ toshiba και δουλέβει αλλά θα το κάνω άυριο επειδή πρέπει να πάω για τσίπουρα τώρα.. Ε και θα περιμένω μήπως βρώ καμιά άλλη λύση γιατί το λάπτοπ έχει κάμποσα γίγα απο εργασίες που δεν πρέπει να χαθούν .. (Άρα απο το σημερινό έμαθα ότι πρέπει να κρατάμε μπάκάπ..)
rafail1994 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αν δεν θέλεις να χάσεις τα αρχεία σου (που δεν θέλεις ) αγόρασε dvd και μπες με linux γράψε τα αρχεία σου και κάνε format
nickarmy Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 με το hires boot (το κατεβάσεις το γράφεις σε cd και μπουτάρεις με αυτό) υπάρχει αν θυμάμαι εικονικό περιβάλλον τον χπ ωστε να μπεις και να δεις ποια δεδομενα θέλεις να πάρεις συγεκρηένα ώστε να μην κάνεις ολόκλειορ back up (μια εναλακτική λύση)
Xaralambos Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μάλλων το hirens θα χρησημοποιήσω το οποίω απ ότι βλέπω τώρα που το κατεβάζω βλέπω ότι είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
Xaralambos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Έιχα κάνει εγκατάσταση τα windows vista 32bit home και είχα αφήσει για λίγο καιρό το λάπτοπ . (ξέχασα να ενεργοποιήσω τα vista) και τώρα όταν πάω να το ανοίξω ζητάει κωδικούς τους βάζω κανονικά αλλά δεν τους δέχεται και δεν με αφήνει να λάνω κάτι άλλο πχ safe mode μόνο σύνδεση στο ίντερνετ η τηλεφωνική κλήση κτλ... Να ξανακάνω εγκατάσταση έτσι ώστε να μπορέσω μέσα απο το trial να ενεργοποιήσω τα windows? μπορώ να τα ενεργοποιήσω με κάποιο άλλο τρόπο?
rafail1994 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Ναι δοκίμασε την τηλεφωνική κλήση κάλεσε στο τηλέφωνο που σου δίνει και θα σου δώσουν τον κωδικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.