thory Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Γεια χαρα Εχω εναν αποκωδικοποιητη Panasat IRD 1110 τον ειχα παρει μαζι με ενα πακετο Nova που ειχα βαλει παλιοτερα.Τη Νοva την εχω κοψει και δεν προβλεπεται να την ξαναβαλω.Επειδη η τηλεοραση μου ειναι σχετικα παλια μπορω να χρησιμοποιησω αυτον τον αποκωδικοποιητη για να βλεπω τα κλασικα ψηφιακα καναλια που υπαρχουν(skai,ant1,mega κλπ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 δυσκολο ,αφου δε λειτουργει καν αφου ειναι κομμενο! τον ανοιγεις και δε δειχνει τιποτα..... λογικα δε γινετε. ετσι λεω εγω! ας σου πουν αλλοι πιο σιγουρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmen Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 γεια χαρα.μπορεις να βλεπεις τα ελευθερα καναλια του hotbird.αλλα δεν μπορεις να βλεπεις mega antena και κτλ καναλια αφου αυτα ανηκουν στη νοβα. καλησπερα.μπορεις να βλεπεις μονο τα ελευθερα καναλια του hotbird αλλα οχι τα καναλια που ανηκουν στη νοβα οπως π.χ αυτα που αναφερες μεγκα αντεννα σταρ κτλ.κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.