jemadux Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 πηγα χθες να δω σινεμα τους πειρατες 4 και ειχε ενα trailer για τους 3 σωματοφυλακες ειναι γυρισμενο σε τρισδιαστατο και νομιζω οτι αξιζει http://en.wikipedia.org/wiki/The_Three_Musketeers_%282011_film%29
gatokoritso Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 και ελεγα τι εχει μείνει που δεν εχει βγει σε 3d..τι εχει μείνει.. τα αρνητικα:εντελως videogame ταινια,orlando bloom,ακυρος νταρτανιαν τα θετικα:christoph waltz ,ray stevenson μαλλον θα το δω..δυστυχως αργει να βγει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 κόβω και τα 2 μου χέρια ότι το 3D (αν όχι και η ταινία) θα είναι ΓΤΠΚ...
KilliK Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 αρχισε να τα πριονιζεις απο τωρα. Το 3D θα ειναι εξαιρετικο αφου χρησιμοποιει τo 3D Fusion Camera System του James Cameron,ενω ο Paul WS Anderson ξερει να χειριζεται σωστα το 3D μεσα στις ταινιες του. Αποδειξη των παραπανω ειναι το Resident Evil Afterlife,το οποιο ειναι κοινη αποδοχη πως στον τομεα του 3D ηταν παρα πολυ καλο σε συγκριση με τις αλλες 3D ταινιες. παντως ειμαι περιεργος να δω πως θα γυρισει τις ξιφομαχιες σε 3D και πως θα φαινονται τελικα. Ενα απο τα πρωτα αντι-επιχειρηματα των 3D Haters που διαβαζα οταν πρωτοξεκινησε η διαδοση του ,ειναι πως ειναι τελειως αχρηστο για τις action ταινιες και συγκεκριμενα για τις ταινιες ξυλου και μαχης με σπαθια επειδη το depth perception σε αυτου του ειδους σκηνες δεν ειναι σημαντικο. Για να δουμε πως θα το χειριστει ο Αnderson.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ακόμα και αν είναι εξαιρετικό, αν μου έχει μόνο 4-5 σκηνές από όλη την ταινία που κάνουν τρελό μπαμ ως 3D τότε απλά δεν αξίζει να δώσεις λεφτά...
naruto14 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 αρχισε να τα πριονιζεις απο τωρα. Το 3D θα ειναι εξαιρετικο αφου χρησιμοποιει τo 3D Fusion Camera System του James Cameron,ενω ο Paul WS Anderson ξερει να χειριζεται σωστα το 3D μεσα στις ταινιες του. Αποδειξη των παραπανω ειναι το Resident Evil Afterlife,το οποιο ειναι κοινη αποδοχη πως στον τομεα του 3D ηταν παρα πολυ καλο σε συγκριση με τις αλλες 3D ταινιες. παντως ειμαι περιεργος να δω πως θα γυρισει τις ξιφομαχιες σε 3D και πως θα φαινονται τελικα. Ενα απο τα πρωτα αντι-επιχειρηματα των 3D Haters που διαβαζα οταν πρωτοξεκινησε η διαδοση του ,ειναι πως ειναι τελειως αχρηστο για τις action ταινιες και συγκεκριμενα για τις ταινιες ξυλου και μαχης με σπαθια επειδη το depth perception σε αυτου του ειδους σκηνες δεν ειναι σημαντικο. Για να δουμε πως θα το χειριστει ο Αnderson. Κατά τη γνώμη μου 3D θα πας να δεις σε μία action-fantasy ταινία. δεν θα πας να δεις 3D κομωδία ή cartoon!
Ntinaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 σινεμα εχω δει αβαταρ ινσεπτιον και ινγκλοριους μπαστερντς και θα κανω πολυ καιρο να ξαναπαω με τοσο που πηγαν το εισιτηριο οι οβραιοι.'ξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.