Προς το περιεχόμενο

οι 3 σωματοφυλακες σε 3D (2011)

jemadux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ελεγα τι εχει μείνει που δεν εχει βγει σε 3d..τι εχει μείνει..

τα αρνητικα:εντελως videogame ταινια,orlando bloom,ακυρος νταρτανιαν

τα θετικα:christoph waltz :wub: ,ray stevenson :wub:

μαλλον θα το δω..δυστυχως αργει να βγει..

• Super Moderators
Δημοσ.

κόβω και τα 2 μου χέρια ότι το 3D (αν όχι και η ταινία) θα είναι ΓΤΠΚ...

Δημοσ.

αρχισε να τα πριονιζεις απο τωρα. :devil:

Το 3D θα ειναι εξαιρετικο αφου χρησιμοποιει τo 3D Fusion Camera System του James Cameron,ενω ο Paul WS Anderson ξερει να χειριζεται σωστα το 3D μεσα στις ταινιες του.

Αποδειξη των παραπανω ειναι το Resident Evil Afterlife,το οποιο ειναι κοινη αποδοχη πως στον τομεα του 3D ηταν παρα πολυ καλο σε συγκριση με τις αλλες 3D ταινιες.

παντως ειμαι περιεργος να δω πως θα γυρισει τις ξιφομαχιες σε 3D και πως θα φαινονται τελικα.

Ενα απο τα πρωτα αντι-επιχειρηματα των 3D Haters που διαβαζα οταν πρωτοξεκινησε η διαδοση του ,ειναι πως ειναι τελειως αχρηστο για τις action ταινιες και συγκεκριμενα για τις ταινιες ξυλου και μαχης με σπαθια

επειδη το depth perception σε αυτου του ειδους σκηνες δεν ειναι σημαντικο.

Για να δουμε πως θα το χειριστει ο Αnderson.

• Super Moderators
Δημοσ.

ακόμα και αν είναι εξαιρετικό, αν μου έχει μόνο 4-5 σκηνές από όλη την ταινία που κάνουν τρελό μπαμ ως 3D τότε απλά δεν αξίζει να δώσεις λεφτά...

Δημοσ.

αρχισε να τα πριονιζεις απο τωρα. :devil:

Το 3D θα ειναι εξαιρετικο αφου χρησιμοποιει τo 3D Fusion Camera System του James Cameron,ενω ο Paul WS Anderson ξερει να χειριζεται σωστα το 3D μεσα στις ταινιες του.

Αποδειξη των παραπανω ειναι το Resident Evil Afterlife,το οποιο ειναι κοινη αποδοχη πως στον τομεα του 3D ηταν παρα πολυ καλο σε συγκριση με τις αλλες 3D ταινιες.

παντως ειμαι περιεργος να δω πως θα γυρισει τις ξιφομαχιες σε 3D και πως θα φαινονται τελικα.

Ενα απο τα πρωτα αντι-επιχειρηματα των 3D Haters που διαβαζα οταν πρωτοξεκινησε η διαδοση του ,ειναι πως ειναι τελειως αχρηστο για τις action ταινιες και συγκεκριμενα για τις ταινιες ξυλου και μαχης με σπαθια

επειδη το depth perception σε αυτου του ειδους σκηνες δεν ειναι σημαντικο.

Για να δουμε πως θα το χειριστει ο Αnderson.

Κατά τη γνώμη μου 3D θα πας να δεις σε μία action-fantasy ταινία. δεν θα πας να δεις 3D κομωδία ή cartoon! :-(

Δημοσ.

σινεμα εχω δει αβαταρ ινσεπτιον και ινγκλοριους μπαστερντς

και θα κανω πολυ καιρο να ξαναπαω με τοσο που πηγαν το εισιτηριο οι οβραιοι.'ξω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...