nikoskon Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Όσοι προτείνουν Ace ας δουν εδώ ένα απλό συγκριτικό. Όσοι προτείνουν Wildfire S ας εδώ και αυτοί ένα απλό συγκριτικό. Αν μετά από αυτά επιμένετε σε Wildfire S/Ace, έχουμε θεματάκι. Στην κατηγορία των Ace/Wildfire S είναι το SE Xperia X8,Alcatel OT-890 κλπ...
Skylined Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 οκ με τη δικη σου λογικη τοτε να ΜΗΝ αγοραζει κανεις smartphones μεχρι 289 ευρω και να παρουμε ολοι το χ5 ε?!!!!! αφηστε παιδια τα samsung τα sony ericsson τα lg.... ολοι στο...(100%)κινεζικο χ5!! ασε φιλε ,ασε ,εγω δε θα παρω ,ευχαριστω!εσυ δηλαδη το αγορασες Dbzakias2? καλοριζικο αν ..το πηρες! ειναι σα να μου λες αν ηταν αυτοκινητα: προτεινω skoda απο audi επειδη στο skoda εχει λιγουλακι πιο πολλα αλογα....και θα το παρεις και πιο φτηνα! κατι τετοιο λες! ευχαριστω θα προτιμησω το audi. εσυ παρε το skoda! Η Huawei έχει έδρα την Κίνα, HTC την Ταϊβάν και η Samsung τη Νότια Κορέα. Για ρίξε μια ματιά στο χάρτη να δεις πού πέφτουν αυτά τα μέρη, αν είναι καθόλου κοντά το ένα με το άλλο και πόσο κοντά. Και το αστείο είναι ότι η Audi και η Skoda ανήκουν και οι δύο στο Volkswagen group οπότε χρησιμοποιούν κοινές μηχανές, σασί κ.α. Οπότε ούτε το παράδειγμα στέκει. Ξεχνώντας την κουβέντα για ... την καταγωγή των κινητών το Huawei IDEOS X5 είναι το καλύτερο απ' τα τρία.
outlaw star Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 ως κατοχος galaxy ace - φυσικα galaxy ace ! τι θα προτιμησετε? samsung μαρκα ..η μια κινεζικη 100% επειδη ειναι φτηνοτερο? απλα τα πραγματα! δε θελει πολυ σκεψη..... huawei= δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού στιν κόσμο μετά τη sony ericson.... το δίκτυο 3g στην ελλάδα έχω την εντύπωση ότι ένα μεγάλο μέρος του το έχει εγκαταστήσει αυτή...οπότε χαρις στην κινεζιά έχεις internet να λέμε κάτι αφού το έχουμε τσεκάρει πρώτα...γιατί η αιτιολογια ως κάτοχος galaxy πάρε και εσύ, δε λέει και πολλά.. huawei x5 και απο μένα αφού και απο τα συγκριτικά που παρέθεσε το παλικάρι φαίνεται πιο είναι καλύτερο..εκτός και αν σε χαλάει κάτι όσον αφορά το design κάτι που είναι καθαρά υποκειμενικό... και όλα στην κίνα φτιάχνονται εδώ και καιρό..
opera Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 να βάλω μια συσκευή ακόμα στον ανταγωνισμό ή κάνω λάθος για κάποιο λόγο; Samsung I9003 Galaxy SL από 322 ευρώ στο skroutz.
outlaw star Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 να βάλω μια συσκευή ακόμα στον ανταγωνισμό ή κάνω λάθος για κάποιο λόγο; Samsung I9003 Galaxy SL από 322 ευρώ στο skroutz. όταν το huawei κάνει 199 ευρώ μιλάμε για αρκετή διαφορά χρημάτων! αυτό που απλά λέμε είναι ότι στα λεφτά του είναι value for money! απλά ο φίλος να προσέξει μόνο ότι δεν έχει ραδιόφωνο( τώρα μου ήρθε)
disqualified Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 πφφφ Που μπορω να τα δω απο κοντα αυτα τα κινητα? Σε ποια καταστηματα υπαρχουν? το wildfire s σιγουρα υπαρχει στα public, το ace το εχω δει στο πλαισιο. Το huweii ισως σε wind να το βρεις Όσοι προτείνουν Ace ας δουν εδώ ένα απλό συγκριτικό. Όσοι προτείνουν Wildfire S ας εδώ και αυτοί ένα απλό συγκριτικό. Αν μετά από αυτά επιμένετε σε Wildfire S/Ace, έχουμε θεματάκι. Στην κατηγορία των Ace/Wildfire S είναι το SE Xperia X8,Alcatel OT-890 κλπ... δεν τιθεται θεμα ποιο ειναι στη θεωρια πιο δυνατο. Δεν επιλεγουν ολοι με τα ιδια κριτηρια. Σιγουρα ειναι το πιο value for money και φαινεται οτι η ποιοτητα κατασκευης ειναι πολυ καλη. Καποιος ομως μπορει να θεωρει οτι και τα 3 τον καλυπτουν και επιλεγει πιο του αρεσει πιο πολυ. Εμενα μου αρεσουν τα πιο μικρα κινητα οποτε θα διαλεγα το wilfire s το οποιο ομως θα αγοραζα με επιδοτηση μονο, δεν εχω δωσει ποτε χρηματα για κινητο απο την τσεπη μου οσο value for money και να ειναι! Καποτε δεν είχα πάρει το iphone για 50-70€ παραπανω. Καποια αλλη στιγμη ίσως τα έδινα δεν το παιζω και επαναστάτης. Ασε που δεν εχω και wind...
WaNk Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 όταν το huawei κάνει 199 ευρώ μιλάμε για αρκετή διαφορά χρημάτων! αυτό που απλά λέμε είναι ότι στα λεφτά του είναι value for money! απλά ο φίλος να προσέξει μόνο ότι δεν έχει ραδιόφωνο( τώρα μου ήρθε) Για το ραδιοφωνο δεν εχω κανενα προβλημα, δεν ακουω ποτε
nikoskon Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Τόσο δύσκολο είναι να δεις πως δεν παίζουν στην ίδια κατηγορία; Ακόμα κάτι επεξεργαστή/gpu έχει καλύτερη το Χ5, πέρα από ανάλυση και διαστάσεις οθόνης. Να συγκρίνουμε, αλλά να συγκρίνουμε όμοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.