WaNk Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Λοιπον, ειμαι μεταξυ αυτων των 3 κινητων (huawei ideos x5 VS HTC Wildfire S VS Samsung Galaxy Ace), πολλοι μου λενε για το ideos x5. Δεν ξερω αλλα εμενα κατι δεν μου παει καλα με αυτο το κινητο, θα προτιμουσα κατι αλλο, κ απ οτι εχω διαβασει και απο εμπειρίες αλλων χρηστων τελικα δεν ειναι τοσο τελειο οσο το λενε. Επισης μεταξυ των αλλων 2 κινητων, το ενα εχει μεγαλυτερο επεξεργαστη ενω το αλλο περισσοτερη ram (ετσι την λενε κ στα κινητα?). Εσεις τι λετε??? ps. Με ενα ideos x6 τι γινεται ??
giannispaok Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ως κατοχος galaxy ace - φυσικα galaxy ace ! τι θα προτιμησετε? samsung μαρκα ..η μια κινεζικη 100% επειδη ειναι φτηνοτερο? απλα τα πραγματα! δε θελει πολυ σκεψη.....
WaNk Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ως κατοχος galaxy ace - φυσικα galaxy ace ! τι θα προτιμησετε? samsung μαρκα ..η μια κινεζικη επειδη ειναι φτηνοτερη? απλα τα πραγματα! δε θελει πολυ σκεψη..... και εγω για εκει κλεινω, αλλα το μονο που με ενοχλει ειναι η ραμ του
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ως κατοχος galaxy ace - φυσικα galaxy ace ! τι θα προτιμησετε? samsung μαρκα ..η μια κινεζικη 100% επειδη ειναι φτηνοτερο? απλα τα πραγματα! δε θελει πολυ σκεψη..... καταρχας δεν ειναι μια κινεζικη αλλα ειναι απο τις μεγαλυτερες παγκοσμιως. δευτερον το χ5 ειναι χιλιες φορες καλυτερο και φτηνοτερο απ'το ace. δικα του βεβαια τα χρηματα...
giannispaok Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 καταρχας δεν ειναι μια κινεζικη αλλα ειναι απο τις μεγαλυτερες παγκοσμιως. δευτερον το χ5 ειναι χιλιες φορες καλυτερο και φτηνοτερο απ'το ace. δικα του βεβαια τα χρηματα... οκ με τη δικη σου λογικη τοτε να ΜΗΝ αγοραζει κανεις smartphones μεχρι 289 ευρω και να παρουμε ολοι το χ5 ε?!!!!! αφηστε παιδια τα samsung τα sony ericsson τα lg.... ολοι στο...(100%)κινεζικο χ5!! ασε φιλε ,ασε ,εγω δε θα παρω ,ευχαριστω!εσυ δηλαδη το αγορασες Dbzakias2? καλοριζικο αν ..το πηρες! ειναι σα να μου λες αν ηταν αυτοκινητα: προτεινω skoda απο audi επειδη στο skoda εχει λιγουλακι πιο πολλα αλογα....και θα το παρεις και πιο φτηνα! κατι τετοιο λες! ευχαριστω θα προτιμησω το audi. εσυ παρε το skoda!
orlox Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Με τα ηλεκτρονικα δεν ειναι το ιδιο... Ακομα και κατωτερη ποιότητα να ειναι η δουλευει ή δεν δουλευει. Και με 2 χρονια εγηυηση ακομα και αν δεν σου δουλέψει καποια στιγμή απλα το αλλάζεις. Εξάλλου κατα 90% δεν το κρατας για 2 χρονια κιολας... Ενω ενα αυτοκίνητο εκτος οτι παιζεις με την ασφαλεια σου, ειναι πανακριβο σε σχέση με ενα κινητο και θεωρείτε επένδυση ζωης. Δεν νομιζω οτι συγκρίνονται ετσι? Οταν ενα κινητο σου δινει 50% παραπάνω στα 2/3 τις τιμής ε δεν ειναι δύσκολη επιλογή
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 οκ με τη δικη σου λογικη τοτε να ΜΗΝ αγοραζει κανεις smartphones μεχρι 289 ευρω και να παρουμε ολοι το χ5 ε?!!!!! αφηστε παιδια τα samsung τα sony ericsson τα lg.... ολοι στο...(100%)κινεζικο χ5!! ασε φιλε ,ασε ,εγω δε θα παρω ,ευχαριστω!εσυ δηλαδη το αγορασες Dbzakias2? καλοριζικο αν ..το πηρες! ειναι σα να μου λες αν ηταν αυτοκινητα: προτεινω skoda απο audi επειδη στο skoda εχει λιγουλακι πιο πολλα αλογα....και θα το παρεις και πιο φτηνα! κατι τετοιο λες! ευχαριστω θα προτιμησω το audi. εσυ παρε το skoda! ου κρινεις εξ ιδιον τα αλλότρια... (αυτο παει και σε μενα...) βεβαιως και θα παρεις audi αλλα πως (με τι χρηματα) θα την συντηρησεις; το χ5 δεν το εχω αλλα το εχω δοκιμασει πολλες φορες διοτι το εχει ο φιλος μου. και δεν επεβαλα σε κανεναν να το παρει, απλα το προτεινα διοτι απλα ηταν καλυτερο απ'τα υπολοιπα και το παιδι ηθελε να του πω την γνωμη μου. και τωρα που τα λεμε τα samsung ή τα htc που κατασκευαζονται; ως γνωστων στην κινα. οποτε τι σε κανει να πιστευεις πως υπαρχουν διαφορες απο το κινεζικο χ5 με το κινεζικο wildfire ή το κινεζικο ace; φιλικα παντα Με τα ηλεκτρονικα δεν ειναι το ιδιο... Ακομα και κατωτερη ποιότητα να ειναι η δουλευει ή δεν δουλευει. Και με 2 χρονια εγηυηση ακομα και αν δεν σου δουλέψει καποια στιγμή απλα το αλλάζεις. Εξάλλου κατα 90% δεν το κρατας για 2 χρονια κιολας... Ενω ενα αυτοκίνητο εκτος οτι παιζεις με την ασφαλεια σου, ειναι πανακριβο σε σχέση με ενα κινητο και θεωρείτε επένδυση ζωης. Δεν νομιζω οτι συγκρίνονται ετσι? Οταν ενα κινητο σου δινει 50% παραπάνω στα 2/3 τις τιμής ε δεν ειναι δύσκολη επιλογή εχεις +απειρο απο μενα. απλα υπαρχουν καποιοι κομπλεξικοι (δε λεω, καποτε ειμουν κι εγω μεχρι που ανακαλυψα πως εκανα λαθος) που νομιζουν πως οι πλεον γνωστες μαρκες δεν ειναι made in china και πως ολα τα υπολοιπα κινεζικα ειναι υποδεεστερα, ενω ειναι τα ιδια ακριβως πραγματα και πολλες φορες καλυτερα... φιλικα παντα και το τονιζω βεβαια αυτο δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν και οι κινεζιες (μουφες) που οντως αποτελουν μια μεγαλη εξερεση...
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το X5 σου δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ ακριβότερο, και δε μιλάω για τα χαρακτηριστικά του. Μιλάω για την ποιότητα κατασκευής.
nasos o psaras Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 παρεπιπτωντος τα audi παρουσιαζουν ολο προβληματα και το γνωριζω απο πατερα φιλου μου που τυχαινει να εχει και σκεφτεται να το δωσει.οσο για το χ5 στην αρχη μηλαγανε για 300 ευρω πριν κυκλοφορησει συμφωνα με αυτα που προσφαιρει το οτι μπορουν και ριχνουν τοσο πολυ την τιμη για να εχουν μεγαλυτερο ανταγωνισμο ειναι και θεμα των συνθηκων εργασιας που υπαρχουν στην κινα
WaNk Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Και μετα απο ολα αυτα εμενα παλι με προβληματιζει το χ5.... Δεν ξερω γιατι, αλλα κατι δεν μου καθεται καλα. Που το πουλανε???
Eversor Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δεν έχω επαφή με το x5, σαν κάτοχος Wildfire, θα σου πρότεινα HTC, μιας και τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο για την στιγμή είμαι ευχαριστημένος με την εταιρεία. Αλλά πλέον όπως έχουν γίνει τα πράγματα και στην κινητή τηλεφωνία, δεν ισχύει τόσο η προέλευση της κάθε εταιρείας. Είτε είναι κινέζικη είτε ευρωπαϊκή. Η γνώμη είναι δικό σου θέμα βέβαια.
WaNk Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 πφφφ Που μπορω να τα δω απο κοντα αυτα τα κινητα? Σε ποια καταστηματα υπαρχουν?
Eversor Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 πφφφ Που μπορω να τα δω απο κοντα αυτα τα κινητα? Σε ποια καταστηματα υπαρχουν? Λογικά, το wildfire μπορείς να το δεις σε κάποιο κατάστημα Vodafone ή Media Markt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.