Προς το περιεχόμενο

Wireless card για backtrack.

john_pcd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες γεια σας.Ξεκίνησα να πειραματίζομαι με το backtrack εδώ και πολύ καιρό.Ήξερα τα βήματα και πως γίνεται η υποκλοπή ,μα το backtrack δεν υποστήριζε την wireless card μου.Έτσι πήγα και αγόρασα μια άλλη wireless card συμβατή με το backtrack.Στα windows <<παίζει>> κανονικά αλλά στο bt δεν την αναγνωρίζει.Μήπως γνωρίζει κανένας τι πρέπει να κάνω??? Χρειάζονται τίποτα drivers??? :S (η κάρτα είναι tp-link tl-wn821n)

Δημοσ.

Φίλε μου απο τις καλύτερες κάρτες για να μην πω η καλύτερη για το backtrack ειναι η Alfa AWUS036H.

Νομίζω πάντως οτι η κάρτα σου δεν υποστηρίζεται κατευθείαν και πρέπει να κάνεις μερικά πραγματάκια για να λειτουργήσεις,δοκίμασε αυτο εδώ

Δημοσ.

Aν αγοράσω την κάρτα που μου πρότεινες θα τη συνδέω όταν έχω ανοιχτό το backtrack και να την κάνει ορατή θα πρέπει να τρέξω κάποιες εντολές η θα την αναγνωρίσει κατευθείαν???

Δημοσ.

Aν αγοράσω την κάρτα που μου πρότεινες θα τη συνδέω όταν έχω ανοιχτό το backtrack και να την κάνει ορατή θα πρέπει να τρέξω κάποιες εντολές η θα την αναγνωρίσει κατευθείαν???

Έχει και drivers για linux δεν θα έχεις πρόβλημα

Δημοσ.

Για σου φίλε john_pcd πιο bt εξής? και εγώ αυτήν την κάρτα έχω και δουλεύει στο bt 4 R2 και στο bt5 στα παλιά δεν δουλεύει που είχα δοκιμάσει κατέβασε το bt5 και άψογα θα δουλεύει

Δημοσ.

Βασικά πήρα την kinamax star tech επειδή έχει πολλή καλά σχόλειο και δεν χρειάζεται κάποια διαδικασία.Τους drivers θα τους κάνω install μέσω backtrack αλλά το πρόβλημα είναι πως το τρέχω με δισκάκι και δεν θα μπορώ να βάλω άλλο cd στο pc.Οπότε θα πρέπει να περάσω τους drivers σε ένα στικάκι και να τους κάνω install μέσω backtrack??

Δημοσ.

Το kinamax star tech που λες εγώ ξέρω ότι δείχνει παραπάνω σήμα και πιάνει περισσότερα ασύρματα όμως δεν κάνει δουλειά συνδέεται κανονικά σε δίκτυο όμως ταχύτητα δεν έχει καθόλου με το ζόρι φορτίζει το sait

δοκίμασε το και πες μας τι γνώμη σου

Δημοσ.

δεν με πειράζει αυτό εγώ το θέλω,να κάνω την υποκλοπή και μετά να συνδέομαι με την κάρτα που είναι ενσωματωμένη στον υπολογιστή μου,που είναι πολύ καλή.Το μόνο που θέλω να μάθω είναι,ότι με την συγκεκριμένη κάρτα θα μπορώ να στην βάζω κατευθείαν στο bt χωρίς να βάλω από πάνω drivers ή να τρέξω κάποιες εντολές ???

Δημοσ.

εγώ που είχα μια παρόμοια κάρτα μονο στο windows είχα βάλει τα drivers και στο bt το άνοιγε κανονικά χωρίς να βάλω drivers και χωρίς επιπλέον εντολές

και αυτή την tp-link tl-wn821n κάρτα που εξής αν εξής το bt4 r2 η το bt5 το ανοίγει κανονικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...