opozit Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, εχω ενα παλιο συστημα στην δουλεια που φοραγε windows 95 με δίσκο 20gb το οποιο εκανε μια συγκεκριμενη δουλεια. Ο δίσκος χάλασε, τι μπορω να κάνω σήμερα? πως θα βρω κατι που να ειναι συμβατο? με adaptor? Το ζήτημα ειναι οτι πρεπει να βαλω παλι windows 95 και εχει και καρτες αυτοματισμου κτλ... οποτε το να φτιαξω νεο συστημα ειναι out of question Ευχαριστω πολλυ
JIMBOAthens Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Υπάρχουν και σήμερα δίσκοι IDE 3,5''. Δεν χρειάζεται κανένας adaptor. Το θέμα είναι μέχρι πόση χωρητικότητα σηκώνει το συγκεκριμένο μηχάνημα. Πάντως αν σε ενδιαφέρει έχω ένα 40άρη που λογικά θα ταιριάζει...
TheELF Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μπορείς να βάλεις και αρκετά τεράστιο δίσκο αρκεί να τον κάνεις σε κατάλληλα διαμερίσματα,όποιον δίσκο IDE και να βάλεις(προσοχή μπορεί η μητρική να έχει περιορισμό σε GB) η εγκατάσταση των win95 θα των κάνει 7gb(κάπου εκεί νομίζω) για να κάνεις σωστή δουλειά θα κάνεις χειροκίνητα (πριν την εγκατάσταση με άλλο πρόγραμμα π.χ. gparted) ένα διαμέρισμα για τα win95 και έναν όλο το υπόλοιπο χώρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.