Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε όλους. Θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στην αγορά εξοπλισμού για να στήσω ενα ασύρματο δικτυο για 200 μέτρα περίπου. Θα συνδεθούν 2 κτιρια που εχουν πλήρη οπτική επαφή μεταξύ τους. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν βάλω στο ένα κτίριο ενα access point και μια κατευθηντικη κεραία και απο την αλλη ένα access point γινεται η δουλειά μου ή πρέπει να μπούνε και στα 2 κτιρια κεραίες? Μία που μπορώ να αγοράσω είναι αυτή: http://www.apothema.gr/Product/5-1-276-65714/Dlink/ANT24-1201_Outdoor_12dBi.html

Δημοσ.

ειναι 802.11α αυτα πιο πανω.με αυτα θα γινει το Link.,μετα θα πρεπει να δινει σε καποιο access point.

εγω εστησα ενα Link sta 200 μετρα με 2 access point 300 mw το καθενα με πρωτοκολλο b αν και θα επαιζε και με g και με 2 panel σαν αυτα.

http://www.l-com.com/item.aspx?id=21808

λογικα θα επαιζε και με 100 mw αλλα τα access point ηταν 300 Mw απο default.

Δημοσ.

Αν βάλω στο ένα κτίριο ενα access point και μια κατευθηντικη κεραία και απο την αλλη ένα access point γινεται η δουλειά μου ή πρέπει να μπούνε και στα 2 κτιρια κεραίες? Μία που μπορώ να αγοράσω είναι αυτή: http://www.apothema....door_12dBi.html

εξαρτατε.ενα δικτυο δεν ειναι το να εκμπεμπει μονο αλλα και το να μπορει να λαβει.οποτε αμα βαλεις μια καλη κεραια απο την μια και απο την αλλη κατι το απλο μπορει να μην παιξει.οκ θα εισαι καλυτερα απο το να ειναι απλα 2 access point αλλα σκεψου οτι το ενα θα στελνει σημα ωραια και καλα ενω το αλλο θα στελνει με μια omni γυρω γυρω.το ιδιο και στην ληψη.οποτε ολα ειναι θεωρητικα και κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια.εγω οπως ειπα επαιξα 200 μετρα με panelακια με 300 mw access point σε b για σταθεροτητα .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω με 2χ Ubiquiti NSM5 NanoStationM5 έκανα link και μάλιστα χωρίς προσθετό εξοπλισμό επειδή το laptop υποστηρίζει "2,4&5ghz Intel AGN" ταχύτητα μέχρι 270mbit. Μεριά Α CLIENT μεριά B access point(εκεί συνδέεται το ασύρματα λαπτοπ) προσθετή επιβάρυνση ping mono 1-2ms / speedtest 7MByte/sec τέλειο για online gaming και hd movies.

Μια μέρα που το τσέκαρα έλεγε 45 days uptime ^^ :o .

dhcp server από τον adsl router 192.168.1.1 , 192.168.1.21 client, 192.168.1.20 access point, 192.168.1.100-200 συνδεμενοι Η/Υ.

Δημοσ.

Εγω με 2χ Ubiquiti NSM5 NanoStationM5 έκανα link και μάλιστα χωρίς προσθετό εξοπλισμό επειδή το laptop υποστηρίζει "2,4&5ghz Intel AGN" ταχύτητα μέχρι 270mbit. Μεριά Α CLIENT μεριά B access point(εκεί συνδέεται το ασύρματα λαπτοπ) προσθετή επιβάρυνση ping mono 1-2ms / speedtest 7MByte/sec τέλειο για online gaming και hd movies.

Μια μέρα που το τσέκαρα έλεγε 45 days uptime ^^ :o .

dhcp server από τον adsl router 192.168.1.1 , 192.168.1.21 client, 192.168.1.20 access point, 192.168.1.100-200 συνδεμενοι Η/Υ.

εχεις adsl router Με καλωδιο στο ubiquiti μετα ασυρματα στο αλλο ubiquiti Και μετα ασυρματα στα pc???

η με καλωδιο στα pc/?ρωταω επειδη ειπες για την ασυρματη καρτα στο laptop.

Δημοσ.

Eχω adsl router Με καλωδιο στο ubiquiti μετα ασυρματα στο αλλο ubiquiti (Access point mode) Και μετα ασυρματα στo laptop (εσωτερική Ιntel AGN 300mbit 2,4 - 5ghz *), με απενεργοποιημένο το airmax του ubnt για λογούς ασυμβατότητας με intel AGn

To καλώδιο είναι (μονο για το Power over Ethernet) απο τη δεύτερη πλευρά.

Δηλαδη το αccess point(ubnt) επικοινωνεί με την άλλη άκρη και με το λαπτοπ (5,3Ghz - 40mhz width) για να μοιράζει internet-δίκτυο

Παραθετω και το λινκ του ασηρματου εχει το λαπτοπ απο τη μαμα toshiba.

* Intel AGN

Δημοσ.

Eχω adsl router Με καλωδιο στο ubiquiti μετα ασυρματα στο αλλο ubiquiti (Access point mode) Και μετα ασυρματα στo laptop (εσωτερική Ιntel AGN 300mbit 2,4 - 5ghz *), με απενεργοποιημένο το airmax του ubnt για λογούς ασυμβατότητας με intel AGn

To καλώδιο είναι (μονο για το Power over Ethernet) απο τη δεύτερη πλευρά.

Δηλαδη το αccess point(ubnt) επικοινωνεί με την άλλη άκρη και με το λαπτοπ (5,3Ghz - 40mhz width) για να μοιράζει internet-δίκτυο

Παραθετω και το λινκ του ασηρματου εχει το λαπτοπ απο τη μαμα toshiba.

* Intel AGN

οκ.καταλαβα.οπως στο εγραψα πιο πανω.ενταξει το poe ειναι must και η πιο χρησιμη εφευρεση:D.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις την ζεύξη αυτή που θέλεις με αυτό το προϊόν MikroTik Routerboard SXT 5HPnD ( Level 3 ) όπου έχει 2 ενσωματομένες κεραίες μια σε οριζόντια και μια σε κάθετη πόλωση και με αυτό κερδίζεις οτι μπορείς να έχεις μέχρι και 100 mbit στην ζεύξη σου εφόσων πάντα έχεις καθαρή οπτική επαφή.

Στην συσκευασία έχει τα πάντα όπως Power Supply, PoE, και υλικό στήριξης σε ιστό.

Μπορεί να σου βγάλει ζεύξη μέχρι 6 km.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...