NitromanseR Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σε όλους, εδώ και δυο μέρες έχω ένα πρόβλημα, όταν κάνω restart το PC μου τότε με το που κλείσει και πάει να ξανανοίξει, παρόλο που ανοίγει "κανονικά", δεν ακούγεται το μπιπ του BIOS και δεν ανοίγει η οθόνη, χρειάζεται να το κλείσω από το τροφοδοτικό και να περιμένω λίγο για να ανοίγει κανονικά. Έκανα format πριν λίγο και μάλιστα από 32 bit πήγα στα 64 bit και ενώ έκανα install προγράμματα και έκανα πολλές φορές restart χωρίς πρόβλημα, με το που έκανα install τα updates των Windows που ήθελε μου έκανε το ίδιο (και τη πρώτη φορά πριν το format, μετά από update μου το έκανε). Έχει βγάλει τόσο προβληματικά updates η Microsoft? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ πολύ!
SPANK Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αφού μετα το restart όπως λες δεν σου ανοίγει καν η οθόνη ουτε ακούγεται το χαρακτηριστικό μπιμ φυσιολογικά ειναι πρόβλημα στο hardware και οχι στα windows γιατι να σου άνοιγε απλα να μην έμπαινε στα windows πιθανόν να ηταν πρόβλημα των windows η του ίδιου του δίσκου. Όταν σου ξανα κάνει το restart και πρέπει να κλείσεις το τροφοδοτικό δοκίμασε ενα reset για το bios απο την μπαταρία και το jumper που υπάρχει επάνω στην μητρική. Απο εκει και πέρα αν εχεις την δυνατότητα να βρέις απο κάπου να δοκιμάσεις μια κάρτα γραφικών ακόμα και ενα τροφοδοτικό γιατι μυρίζομαι οτι μπορεί να παίζει εκει το πρόβλημα,γενικά θέλει λίγο ψάξιμο να δείς τι φταίει. Edit : Πιο τροφοδοτικό έχεις ?
ntg1980 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αφού μετα το restart όπως λες δεν σου ανοίγει καν η οθόνη ουτε ακούγεται το χαρακτηριστικό μπιμ φυσιολογικά ειναι πρόβλημα στο hardware και οχι στα windows γιατι να σου άνοιγε απλα να μην έμπαινε στα windows πιθανόν να ηταν πρόβλημα των windows η του ίδιου του δίσκου. Όταν σου ξανα κάνει το restart και πρέπει να κλείσεις το τροφοδοτικό δοκίμασε ενα reset για το bios απο την μπαταρία και το jumper που υπάρχει επάνω στην μητρική. Απο εκει και πέρα αν εχεις την δυνατότητα να βρέις απο κάπου να δοκιμάσεις μια κάρτα γραφικών ακόμα και ενα τροφοδοτικό γιατι μυρίζομαι οτι μπορεί να παίζει εκει το πρόβλημα,γενικά θέλει λίγο ψάξιμο να δείς τι φταίει. Edit : Πιο τροφοδοτικό έχεις ? Συμφωνώ! Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ πριν κάνα 4μηνο. Ενώ όλα λειτουργούσαν άψογα, ξαφνικά ο υπολογιστής μου κολλούσε στο Bios με μηνύματα σφαλμάτων κατά την εκκίνηση ή επανεκκίνηση. Μόνο μετά από 7-8 restart ξεκινούσε! Τροφοδοτικό ή σκληρός κατά πάσα πιθανότητα όπως είπε ο φίλος Spank πιο πάνω! Σε μένα ήταν τελικά ο σκληρός. Προσπαθούσε να ξεκινήσει, αλλά δε ξεκινούσε! Σαν μια μηχανή που προσπαθείς ν'ανάψεις και γυρίζεις πολλές φορές τη μίζα επειδή δεν "αρπάζει" και ξαφνικά ανάβει χωρίς μετά να σβήνει! Αν φταίει κάτι τέτοιο, αλλαγή σκληρού και τέλος... Απλά πράγματα. Μη δεχτείς να "διορθωθεί" ο δίσκος σου! Σκληρός που έβγαλε μια φορά πρόβλημα, δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι μετά από διόρθωση, διότι μια μέρα μπορεί να σου σβήσει οριστικά και ό,τι είχες αποθηκεύσει μέσα, να το χάσεις μια και καλή.
filip123go Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Όπως λένε και τα παιδιά πάνω, μάλλον είναι πρόβλημα hardware.. Ωστόσο για να είσαι 100% σίγουρος, δοκίμασε ανοίξεις το pc με ένα ubuntu live cd και να δοκιμάσεις με αυτό. Επίσης, εφόσον λες ότι τα updates σου βγάζουν πρόβλημα, καντα απεγκατάσταση και δοκίμασε να δουλέψεις έτσι το pc σου..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.