giannis83 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Γεια σας, εχω φτιαξει ενα site το οποιο ανεβασα πριν 12 ημερες. Επειδη βιαζομαι λιγο θα ηθελα να το συμπεριλαβει το google στον καταλογο οσο πιο γρηγορα γινεται. Γνωριζετε εαν γινεται με καποιον τροπο αυτο? βασικα καποια προηγουμενα site που ειχα φτιαξει μου τα βρηκε σε λιγοτερο απο βδομαδα!
alexitsios Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Γιάννη μπορείς να περάσεις το site σου στα webmaster tools για να γίνει πιο γρήγορα index. Επίσης μπορείς να το περάσεις και σε bookmarking sites ή σε web 2.0 properties sites. Συγκεκριμένα έχω καταφέρει να εμφανίσω sites στο ευρετήριο του Google σε λιγότερο από 2 ώρες με τις παραπάνω τακτικές.
moserlx Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αυτά ακριβώς που σου είπε ο alexitsios συν: Βάλε Google Analytics, και όταν δημιουργείς καινούργια σελίδα μέσα στο site σου (ή στην περίπτωσή σου που είναι καινούργιο site) κάνε και ένα ping από το http://pingomatic.com/
alexitsios Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Σωστός ο moserlx. Μπορείς επίσης να περάσεις και extensions στο site σου αν έχεις κάποια πλατφόρμα wordpress ή joomla, το οποίο θα το κάνει αυτόματα ping και δεν θα χρειάζεται να το κάνεις manual. Στα blog μου πάντα το κάνω αυτό και στο ifeed μπορεί να γίνουν crawl σε μερικά λεπτά.
moserlx Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Α και κάτι που ξέχασα! Feedburner για τα feeds σου. Υπάρχει και ένας κώδικας javascript που κάνεις εύκολα ping μέσω του ping-o-matic απλά δεν είμαι στον υπολογιστή μου τώρα για να τον δώσω. Θα επανέλθω σύντομα.
giannis83 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το Google Analytics ήδη το έβαλα, μόνο που όταν έκανα την εγγραφή μου έδωσε ένα κώδικα για να τον περνάω στις σελίδες, εγώ από βλακεία δεν τον αποθήκευσα κάπου να τον έχω, και ούτε τον έκανα copy paste στο site, μπορώ να τον βρω πάλι?
moserlx Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Κάνεις login στο google.com/analytics Μπαίνεις στο account που έχεις το site σου Θα δεις μια λίστα με τα sites που έχεις προσθέσει και τέρμα δεξιά στο καθένα έχει ένα κουμπάκι Edit (το πατάς) Στην συνέχεια πατάς στο (Check Status) είναι πάνω από το πρώτο κουτάκι με τις πληροφορίες στα δεξιά Εκεί τέρμα κάτω σου δίνει τον κώδικα ανάλογα με τις επιλογές που έχεις βάλει
giannis83 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 το βρηκα, ευχαριστώ! ωραια, θα κοιταξω και τις αλλες ρυθμισεις που μου προτεινατε!
CyberCr33p Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ή γράψε το url του site εδώ στην υπογραφή σου και θα το "δει" το google άμεσα.
theomalegan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ο καλύτερος τρόπος για να σε κάνει γρήγορα indexing το google είναι να φτιάξεις εισερχόμενους συνδέσμους σε άλλους ιστοτόπους που σου παρέχουν αυτή την δυνατότητα δωρεάν ένας απο αυτούς είναι το www.aboutus.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.