Προς το περιεχόμενο

Google Crawl

giannis83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εχω φτιαξει ενα site το οποιο ανεβασα πριν 12 ημερες. Επειδη βιαζομαι λιγο θα ηθελα να το συμπεριλαβει το google στον καταλογο οσο πιο γρηγορα γινεται. Γνωριζετε εαν γινεται με καποιον τροπο αυτο? βασικα καποια προηγουμενα site που ειχα φτιαξει μου τα βρηκε σε λιγοτερο απο βδομαδα!

Δημοσ.

Γιάννη μπορείς να περάσεις το site σου στα webmaster tools για να γίνει πιο γρήγορα index. Επίσης μπορείς να το περάσεις και σε bookmarking sites ή σε web 2.0 properties sites. Συγκεκριμένα έχω καταφέρει να εμφανίσω sites στο ευρετήριο του Google σε λιγότερο από 2 ώρες με τις παραπάνω τακτικές.

Δημοσ.

Αυτά ακριβώς που σου είπε ο alexitsios συν: Βάλε Google Analytics, και όταν δημιουργείς καινούργια σελίδα μέσα στο site σου (ή στην περίπτωσή σου που είναι καινούργιο site) κάνε και ένα ping από το http://pingomatic.com/

Δημοσ.

Σωστός ο moserlx. Μπορείς επίσης να περάσεις και extensions στο site σου αν έχεις κάποια πλατφόρμα wordpress ή joomla, το οποίο θα το κάνει αυτόματα ping και δεν θα χρειάζεται να το κάνεις manual. Στα blog μου πάντα το κάνω αυτό και στο ifeed μπορεί να γίνουν crawl σε μερικά λεπτά.

Δημοσ.

Α και κάτι που ξέχασα! Feedburner για τα feeds σου. Υπάρχει και ένας κώδικας javascript που κάνεις εύκολα ping μέσω του ping-o-matic απλά δεν είμαι στον υπολογιστή μου τώρα για να τον δώσω. Θα επανέλθω σύντομα.

Δημοσ.

Το Google Analytics ήδη το έβαλα, μόνο που όταν έκανα την εγγραφή μου έδωσε ένα κώδικα για να τον περνάω στις σελίδες, εγώ από βλακεία δεν τον αποθήκευσα κάπου να τον έχω, και ούτε τον έκανα copy paste στο site, μπορώ να τον βρω πάλι?

Δημοσ.

Κάνεις login στο google.com/analytics

Μπαίνεις στο account που έχεις το site σου

Θα δεις μια λίστα με τα sites που έχεις προσθέσει και τέρμα δεξιά στο καθένα έχει ένα κουμπάκι Edit (το πατάς)

Στην συνέχεια πατάς στο (Check Status) είναι πάνω από το πρώτο κουτάκι με τις πληροφορίες στα δεξιά

Εκεί τέρμα κάτω σου δίνει τον κώδικα ανάλογα με τις επιλογές που έχεις βάλει

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο καλύτερος τρόπος για να σε κάνει γρήγορα indexing το google είναι να φτιάξεις εισερχόμενους συνδέσμους

σε άλλους ιστοτόπους που σου παρέχουν αυτή την δυνατότητα δωρεάν ένας απο αυτούς είναι το www.aboutus.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...