Προς το περιεχόμενο

Κολησε ο Σενσορας Η ειναι πραγματικες αυτες οι θερμοκρασιες?

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε αν ειναι στους 80 βαθμους χερω πολυ... :mrgreen:

Ρε σύ η ψύκτρα μπορεί να απάγει θερμότητα απο τον επεξεργαστή αλλα δέν θα την δείς ποτέ ζεστή

Δημοσ.

οκα αρα απο αυριο ξεκιναω παλι να τον λιωνω :devil:

βασικα οσο και να ειναι αυτος ο ρολος της δεν γινετε αμεσα η απαγωγη πρωτα θερμενετε η ψυχτρα και μετα το περιβαλλον γυρω της.για αυτο υπαρχει και το φουρφουρι πανω της.λογικα εφοσον ειναι αγωγος οτι θερμοκρασια εχει ο επεξεργαστης εχει και αυτη

Δημοσ.

Μήπως για αυτό σου κάνουν νερά και τα άλλα;;;

Δέν ξέρω πρώτη φορά το βλέπω αυτό, κάτσε να το δεί και κανένας άλλος να μας πεί

Δημοσ.

Λοιπον εχω ψιλοφρικαρει τωρα.κατεβασα και hwmonitor και core temp και μου διαβαζουν 70+ βαθμους.εντομεταξυ στα Bios λεει 37 και μητρικη και επεξεργαστη(η 40 επεξεργαστη δεν θυμαμε).επεισης για να ειμαι σιγουρος εχω βαλει αυτο το cpu overheating protection η καπως ετσι στους 60 βαθμους και δεν εχει γινει τπτ ακομα.εβγαλα και την ψυχτρα σαν μια τελευταια προσπαθεια και επειασα στον επεξεργαστη και ειναι εκει κοντα στους 30-40 βαθμους.δεν με νοιαζει να εχει κολησει τπτ αρκει να μην ειναι οντως τοσο.

Τι λέει εδώ ρε κεφτέ;;

Δημοσ.

παλιοτερα σε εναν αλλον υπολογιστη με ακριβως ιδια συνθεση και διαφορετικη καρτα γραφικων τα εδειχνε σωστα.δεν ξερω και δεν με πολυνοιαζει απλα φοβομουν μην ειναι πραγματικες και τον επερνα στο χερι

Δημοσ.

Τι λέει εδώ ρε κεφτέ;;

πωωω... ειμαι..... Κεφτε, χαχαχα...... ΤΕΣΠΑΑΑ... speedfan ειδες? αν και δεν νομιζω να δεις διαφορα... Τα αλλα μενουν σταθερα στα 70 ή πανε και λιγο πανω/κατω?

Δημοσ.

πωωω... ειμαι..... Κεφτε, χαχαχα...... ΤΕΣΠΑΑΑ... speedfan ειδες? αν και δεν νομιζω να δεις διαφορα... Τα αλλα μενουν σταθερα στα 70 ή πανε και λιγο πανω/κατω?

βαριεμαι να βαλω και αλλο τωρα.τωρα ειμαι χαλαρα στους 80(τα αυγα που τα εχω?) και εχει μετατοπισεις στο ακυρο απο 75-87(εννοω ακυρο μπορει να δουλευει στα 3 γκιγκα και να χτυπαει 75 η να ειναι στα 800 μεγα και να χτυπαει 87)επεισης οι θερμοκρασιες συμφωνουν και στο core temp και στο hwmonitor

• Moderators
Δημοσ.

Απλό. Τον βαζεις σε load ετσι ωστε να δειξουν καμια 90 βαθμους, κλεινεις το PC (του οποίου το πλαϊνο έχεις ανοιχτο ηδη), και αμεσως βγαζεις τη ψυκτρα και ακουμπας τον επεξεργαστη.

Αν παθεις εγκαυμα, λενε αληθεια.

Αν απλα ειναι ζεστος, τοτε δε λενε αληθεια.

As simple as that.

Δημοσ.

το εκανα πριν περιπου 3 λεπτα με benchmark το ειχα για περιπου 6-7 λεπτα σε 100% use και δεν επαθα εγκαυμα

Δημοσ.

Μήπως για αυτό σου κάνουν νερά και τα άλλα;;;

Δέν ξέρω πρώτη φορά το βλέπω αυτό, κάτσε να το δεί και κανένας άλλος να μας πεί

Το realtemp δεν υποστηριζει ουτε τον δικο μου επεξεργαστη παντως.

το everest (aida 64) τι σου λεει?

δεν παιζει να ιεναι οι πραγματικες θερμοκρασιες αυτες.

Εχεις σε idle φαση το coolnquiet ενεργοποιημενο?

• Moderators
Δημοσ.

το εκανα πριν περιπου 3 λεπτα με benchmark το ειχα για περιπου 6-7 λεπτα σε 100% use και δεν επαθα εγκαυμα

Αρα πολυ απλα το bios λεει την αληθεια.

Μηπως εχεις ενεργοποιησει καμια επιλογη για ξεκλειδωμα πυρηνων/μνημης L3? (ACC, Calibration ή οπως αλλιως τις λενε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...