Προς το περιεχόμενο

Κολησε ο Σενσορας Η ειναι πραγματικες αυτες οι θερμοκρασιες?

Rn.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ψιλοφρικαρει τωρα.κατεβασα και hwmonitor και core temp και μου διαβαζουν 70+ βαθμους.εντομεταξυ στα Bios λεει 37 και μητρικη και επεξεργαστη(η 40 επεξεργαστη δεν θυμαμε).επεισης για να ειμαι σιγουρος εχω βαλει αυτο το cpu overheating protection η καπως ετσι στους 60 βαθμους και δεν εχει γινει τπτ ακομα.εβγαλα και την ψυχτρα σαν μια τελευταια προσπαθεια και επειασα στον επεξεργαστη και ειναι εκει κοντα στους 30-40 βαθμους.δεν με νοιαζει να εχει κολησει τπτ αρκει να μην ειναι οντως τοσο.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

yep.και εβαλα σημερα θερμοαγωγικη(ναι ξερω να βαζω)και ξανακουμπωσα σωστα την ψυχτρα(ναι ξερω να την κουμπωνω και αυτη)γενικα ολα ειναι κανονικα εκτος απο αυτα π λενε τα προγραμματα

Δημοσ.

Ναι βασικά μπορεί να ξέρεις όπως λες απλά με το χέρι δέν μπορείς να πείς τί θερμοκρασία έχει ο επεξερταστής...

Τα προγράμματα τα είχες; εννοώ απο εκεί παρατήρησες την αυξημένη θερμοκρασία ή απο κάτι άλλο;

Δημοσ.

οκ δεν μπορω να πω ειναι 33,324332 αλλα σιγουρα δεν ψηνω μπισφτεκια πανω του οπως λενε τα προγραμματα.οχι μονο απο τα προγραμματα ακομα και το φουρφουρι τρεχει οπως παλια δηλαδη:χαμηλες θερμοκρασιες-χαμηλες στροφες,-υψηλες θερμοκρασιες υψηλες στροφες.επεισης επειδη εχω αυτη την επιλογη που οταν ειναι idle ο επεξεργαστης ριχνει την συχνοτητα τωρα δουλευει στα 800mhz ειναι δυνατον να ειχε 75 βαθμους?και βασικα μονο και μονο που τον εχω μιση ωρα ανοιχτο δεν θα επρεπε να ειχε καει ηδη?

Δημοσ.

Κοίτα να είχε καεί δέν παίζει, τώρα στο θέμα μου δέν απάντησες...

Πώς κατάλαβες ότι αυξήθηκε η θερμοκρασία; το είδες τυχαία στα προγράμματα ή απο κάποιο άλλο λόγο;

πχ κάποιο πρόβλημα..

Δημοσ.

καμια σχεση.δεν ειπα οτι αυξηθηκε η θερμοκρασια.ειπα οτι τα προγραμματα hwmonitor,core temp δειχνουν 70αρια.και τα κατεβασα για απλη παρακολουθηση.καταταλλα οχι κανενα προβλημα ουτε κολημα ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Ε αυτό ρωτάω και εγώ αν τα είχες και είδες διαφορά προς τα πάνω ή αν τα κατέβασες και είδες το 70+

Εχεις κατεβάσει τις τελευταίες εκδόσεις; Για κάνε ένα τσεκ και με το realtemp

Δημοσ.

ααα σορρυ απουσια καφε.οχι ειναι φρεσκο το πισι πριν 2 ωρες επεσε φορματ πριν μιση ωρα πεσανε τα 2 προγραμματα τσεκαρω και το δικο σου

edit:cpu is not supported(athlon x4 640)

Δημοσ.

Μην ξεχνας οτι δεν ειναι παντα εμπιστα τετοια προγραμματα...

π.χ. εμενα το Hwmonitor μου λεει στον πρωτο πυρινα 43 βαθμους ενω το speedfan 31 βαθμους...

Αντε βγαλε ακρη...

Δημοσ.

δεν ξερω απλα δεν ειναι λογικο το ολο θεμα δηλαδη ακομα και η ψυχτρα του υπολογιστη ειναι κρυα.

Δημοσ.

δικιο εχετε αλλα θελω να πω οτι το ολο θεμα δειχνει προβλημα των προγραμματων και οχι πραγματικες θερμοκρασιες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...