Προς το περιεχόμενο

Πληροφορίες για το dei college Θεσσαλονίκη

dimitris_pa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσο κάνει το πρόγραμμα προετοιμασίας που έχουν για βρετανικό πανεπιστήμιο ? ρωτάω για να ξέρω από πιο πριν για να είμαι προετοιμασμένος για όταν πάω από κοντά.... :P

και ότι άλλη πληροφορία έχετε σχετικά με το dei college δεκτή.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Δημοσ.

ειχα κάνει foundation για Architecture.

καλά ήταν αλλά λιγο ψιλο μπουρδέλο στα υπόλοιπα μαθήματα.

στο section του art γινότανε δουλεία πάντως.

δυστηχώς δεν θυμάμαι καθόλου τα φράγκα.

Δημοσ.

ειχα κάνει foundation για Architecture.

καλά ήταν αλλά λιγο ψιλο μπουρδέλο στα υπόλοιπα μαθήματα.

στο section του art γινότανε δουλεία πάντως.

δυστηχώς δεν θυμάμαι καθόλου τα φράγκα.

πιστεύεις ότι αξίζει ? θα με βοηθήσουν να μάθω αυτά που πρέπει για να έχω κάλο βαθμό για να μπω κάπου ?

Δημοσ.

κοιτα για εμένα αν δεν πας για κάτι σαν αρχιτεκτονικη που πρέπει να παρουσιασεις portfolio κατεμε ειναι αχρηστα χρηματα και αχρειαστα. σίγουρα το βλέπω σαν μια πιο ευκολη προσβαση γιατι το να εχεις χαρτί foundation είναι ενα συν.

γνωμη μου με ενα καλο βαθμο λυκειου και ενα IELTS σε παιρνουν και πάλι.

απο θέμα γνωσεων δεν εχει να σου προσφέρει τπτ.

Δημοσ.

για το πανεπιστήμιο που ενδιαφέρομαι είχα στείλει e-mail και με απάντησαν ότι για να με πάρουν θέλουν και ένα foundation για πρόσθετο βαθμό (γιατί έχω 15 μάλλον) και μου έδωσαν και ένα λινκ και είχε μόνο αυτό κοντά μου, τα άλλα στην Αθηνα είναι και στην Βρετανία.....

post-215211-0-08833800-1306569917_thumb.jpg

Δημοσ.

@kebinB σίγουρα το foundation δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να σου προσφέρει από άποψη γνώσεων αλλά είναι απαραίτητο για να γίνεις δεκτός σε ένα καλό πανεπιστήμιο...δεν έχουν όλοι απολυτήρια με 19! ;)

Δημοσ.

Δεν είχα απολυτήριο 19. απλώς πηγαινα και για αρχιτεκτονική και δείνανε μεγαλυτερη εμφαση στο portfolio παρά σε αλλα πράγματα. Πχ το κάρντιφ μου ζητησε foundation course.

Αν θες να πας σε καποιο συγκεκριμένο uni τοτε ναι κάνε αν στο ζητάει.

Δημοσ.

Χεχεχε όχι φίλε δεν ενδιαφέρομαι,κουβέντα να γίνεται! :-D

Γνωρίζω αυτό που λες,μ'ενδιέφερε κι εμένα εκείνη την περίοδο...απλά λέω ότι επειδή για τα καλά πανεπιστήμια είμαστε τελείως αναλώσιμοι,θέλεις ένα απολυτήριο με άριστα ή ένα καλό foundation για να αισθάνεσαι σιγουριά για την κατάληξη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...