Προς το περιεχόμενο

Ps3 και σειρές HD

manost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry αν έχω δημιουργήσει το thread σε λάθος ενότητα (αν είναι λάθος παρακαλώ κάποιος admin να το μεταφέρει).

Πολύ πιθανόν αυτό που θα ρωτήσω να μη γίνεται ή να έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δεν ήξερα ποια keywords να βάλω στο search και με όσα δοκίμασα δεν βρήκα λύση.

Μία φίλη έχει σε 1080p τη σειρά Games of Thrones και τη βλέπει συνδέοντας ένα παλιό laptop στην HD TV της, με καλώδιο TV out (δυστυχώς το laptop δεν έχει έξοδο HDMI). Μ' αυτόν τον τρόπο φυσικά χάνει όλη την HD ποιότητα του αρχείου.

Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει PS3, αν μπορεί να ρίξει το laptop στο ethernet του router της, εκεί όπου ήδη έχει συνδεδεμένο το PS3 και να μπορεί να δει τα επεισόδια της σειράς μέσω του PS3 που είναι συνδεδεμένο με HDMI καλώδιο στην TV και να εκμεταλλεύεται την HD ποιότητα; Να μπορεί δηλαδή το PS3 να 'βλέπει' το αρχείο μέσω δικτύου.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

υπαρχει η πιο απλη λυση που κανω εγω, περναω το αρχειο σε ενα στικακι και το συνδεω στο πσ3. βεβαια για να δειξει υποτιτλους θελει να περασεις πρωτα το αρχειο μαζι με τον υποτιτλο απο ενα προγραμμα, διαδικασια που διαρκει 1-2 λεπτα για μια ταινια

το προγραμματακι που χρησιμοποιω εγω ειναι το aviaddxsubs edw: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php αν και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν κ αλλα αντιστοιχα

Δημοσ.

Sorry αν έχω δημιουργήσει το thread σε λάθος ενότητα (αν είναι λάθος παρακαλώ κάποιος admin να το μεταφέρει).

Πολύ πιθανόν αυτό που θα ρωτήσω να μη γίνεται ή να έχει ήδη απαντηθεί, αλλά δεν ήξερα ποια keywords να βάλω στο search και με όσα δοκίμασα δεν βρήκα λύση.

Μία φίλη έχει σε 1080p τη σειρά Games of Thrones και τη βλέπει συνδέοντας ένα παλιό laptop στην HD TV της, με καλώδιο TV out (δυστυχώς το laptop δεν έχει έξοδο HDMI). Μ' αυτόν τον τρόπο φυσικά χάνει όλη την HD ποιότητα του αρχείου.

Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει PS3, αν μπορεί να ρίξει το laptop στο ethernet του router της, εκεί όπου ήδη έχει συνδεδεμένο το PS3 και να μπορεί να δει τα επεισόδια της σειράς μέσω του PS3 που είναι συνδεδεμένο με HDMI καλώδιο στην TV και να εκμεταλλεύεται την HD ποιότητα; Να μπορεί δηλαδή το PS3 να 'βλέπει' το αρχείο μέσω δικτύου.

Ευχαριστώ.

έχω την αίσθηση ότι γίνετε αλλά μόνο αν έχεις windows 7 στο pc με το δικό μου τουλάχιστον μόνο έτσι βλέπει τα πισι και από την ενότητα βίντεο στο πιες3 θα βρεις το πισι και διαλέξεις το αρχείο σου στον κατάλληλο φάκελο

edit:+1 στον απο πανω

Δημοσ.

έχω την αίσθηση ότι γίνετε αλλά μόνο αν έχεις windows 7 στο pc με το δικό μου τουλάχιστον μόνο έτσι βλέπει τα πισι και από την ενότητα βίντεο στο πιες3 θα βρεις το πισι και διαλέξεις το αρχείο σου στον κατάλληλο φάκελο

edit:+1 στον απο πανω

Δυστυχώς λόγω της ηλικίας που έχει το το laptop, είναι με win xp.

Oπότε θα της πω να δοκιμάσει αυτό που πρότεινε ο bardos.

Ευχαριστώ και τους δύο.

Δημοσ.

manost παλιό λάπτοπ και 1080p δεν πάνε ποτέ μαζί, χρειάζεσαι το PMS (PS3 media server) είναι δωρεάν και κάνει stream όλα τα αρχεία πολυμέσων από τον υπολογιστή σου στο PS3, αν ο υπολογιστής σου είναι ισχυρός δεν θα έχεις απώλεια στην ποιότητα.

Μπορείς να κατεβάσεις το πρόγραμμα και να διαβάσεις οδηγίες από το http://www.pspgr.net

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...